John Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Tak tak už zíítra.. musím dneska umýt auto Citovat
jarajarda Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Já umyl obě včera, s čelovkou, protože bylo asi deset Asi dorazím s Coupe Citovat
John Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Tak dneska umyto.. alespoň lehce.. abych nedělal ostudu Citovat
jarajarda Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Coupe před barákem, připraveno na ranní odjezd Citovat
Dundee Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Původně zaslal: Scratch SRAZ U SCRATCHE JE V PUL AZ 3/4 NA DEVET Tak v tom případě se bohužel nezúčastním, páč budu muset hákovat:( Aspoň touhle cestou vám oběma přeju všechno nej... na společné cestě životem:potlesk Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. září 2009 Autor Odesláno 11. září 2009 Moc se omlouvam nezvladam to skloubit s praci.tolik jsem se tesil, at vam vyjde pocasi. Citovat
Medvěd Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 Přijel jsem, i s Pavlíkem se zúčastnil několika kolonových přesunů, nakonec jsme dali i obřad (měl jsem obavu jak ho pinďa zvládne - kupodivu dobře). Obřad byl přiměřeně krátký za což patří starostovi velký dík Shrnutí: Svatebčané měli kolonu delší než kdysi my - nepočítal jsem, ale našich 35 aut bylo zcela jistě pokořeno (jen z clubu jelo 10 aut). Nevěsta se vezla v krásném (byť dle mého soudu pro převoz nevěsty ne příliš vhodném) Porsche 911. Celkově bylo lidí mnohem víc než na celorepublikovém srazu Peugeotů v Chomutově. Každopádně Scratchovi i Adélce přeju ať jim ve společném životě všechno vychází dle jejich představ. Citovat
John Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 Tak před chvíli jsem dorazil dom ze svatby a musím říct vše bylo moooc krásný a pěkný... a obou přeju ještě jednou jen to dobré do společného života.. a pro ty co nebyli alespoň jedna fotka obou Citovat
dzana.m Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 tak ja taky se přidavám ještě jednou a přeji vše nej nej ve společném životě a svatba byla suprová :potlesk:potlesk Citovat
Stifler Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Já jsem se nezúčastnil osobně, ale pouze po telefonu, díky Marlinovi, a je škoda, že jsem tam nebyl. Určitě jste si to všichni náležitě užili. Citovat
John Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Původně zaslal: Stifler Já jsem se nezúčastnil osobně, ale pouze po telefonu, díky Marlinovi, a je škoda, že jsem tam nebyl. Určitě jste si to všichni náležitě užili. Řikáš poznávačka členů po telefonu se ti líbila? Citovat
Stifler Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Původně zaslal: John Původně zaslal: Stifler Já jsem se nezúčastnil osobně, ale pouze po telefonu, díky Marlinovi, a je škoda, že jsem tam nebyl. Určitě jste si to všichni náležitě užili. Řikáš poznávačka členů po telefonu se ti líbila? jo jo, líbila, bylo to naprosto nečekaný, ale potěšilo mě to, že jsem s vámi mohl bejt alespoň chvíli po telefonu a sdílet vaši dobrou náladu. Citovat
Burisek Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 taky se přidávám ke gratulaci....... ať jste šťasnííííííííííííííííí :papa:super Citovat
Marlin Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Koukám stife, že to byl dobrý nápad ti zavolat Citovat
Stifler Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Původně zaslal: Marlin Koukám stife, že to byl dobrý nápad ti zavolat To byl, naprosto nečekaný a šokující. Ale děkuju, moc mě to potěšilo. Jen doufám, že příště už budu osobně účasten takové slávy. Citovat
jarajarda Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Tak, sice trochu pozdě, ale přece. Včera jsem dorazil před půlnocí, lehl jsem a bylo A dneska celej den na střeše, kvůli čemuž jsem nemohl zůstat do rána. Přátelé, celý váš svatební den byl krásný, myslím že jsme se všichni velice bavili a to nejen při večerním programu, že Za heslo večera považuji hlášku \"Ty jdi taky pryč\" Kdo byl, ví Děkuji za pozvání a věřím, že žádné příště už nebude, protože si myslím, že se vzali dva lidé, kteří se vzít rozhodně měli. Mimochodem, naší (teda vlastně Scratchově :D) Adélce to moooc slušelo, a že to museli uznat nejen přítomní pánové, kteří se museli chtě nechtě dívat i jinam, než do očí, ale i dámy [upravil dne 12/9/09 jarajarda] Citovat
mates306 Odesláno 13. září 2009 Odesláno 13. září 2009 Muísm se taky přidat ke gratulaci, bohužel jsem to nedokázal skloubit s prací. Tak hodně štěstí ve společném životě. Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 dekujeme, urcite se domluvime s fotografama (Marlin, John adalsi) na nejakem predani fotek a udelam nejakou prezentaci zaberu na youtube :-). Pak sem dam link :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.