Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Miss Scratch & Scratch-Svatební Peugeotí kolona-sraz V PUL AZ 3/4 NA DEVET 11.9.2009

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

SRAZ U SCRATCHE JE V PUL AZ 3/4 NA DEVET

Tak v tom případě se bohužel nezúčastním, páč budu muset hákovat:(

Aspoň touhle cestou vám oběma přeju všechno nej... na společné cestě životem:potlesk

Odesláno

Přijel jsem, i s Pavlíkem se zúčastnil několika kolonových přesunů, nakonec jsme dali i obřad (měl jsem obavu jak ho pinďa zvládne - kupodivu dobře). Obřad byl přiměřeně krátký za což patří starostovi velký dík

Shrnutí:

Svatebčané měli kolonu delší než kdysi my - nepočítal jsem, ale našich 35 aut bylo zcela jistě pokořeno (jen z clubu jelo 10 aut). Nevěsta se vezla v krásném (byť dle mého soudu pro převoz nevěsty ne příliš vhodném) Porsche 911. Celkově bylo lidí mnohem víc než na celorepublikovém srazu Peugeotů v Chomutově.

Každopádně Scratchovi i Adélce přeju ať jim ve společném životě všechno vychází dle jejich představ.

Odesláno

Tak před chvíli jsem dorazil dom ze svatby a musím říct vše bylo moooc krásný a pěkný... a obou přeju ještě jednou jen to dobré do společného života..

a pro ty co nebyli alespoň jedna fotka obou :)

post-0-14109609651449_thumb.jpg

Odesláno

Já jsem se nezúčastnil osobně, ale pouze po telefonu, díky Marlinovi, a je škoda, že jsem tam nebyl. Určitě jste si to všichni náležitě užili. :super

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Já jsem se nezúčastnil osobně, ale pouze po telefonu, díky Marlinovi, a je škoda, že jsem tam nebyl. Určitě jste si to všichni náležitě užili. :super

Řikáš poznávačka členů po telefonu se ti líbila? :):aut

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: Stifler

Řikáš poznávačka členů po telefonu se ti líbila? :):aut

jo jo, líbila, bylo to naprosto nečekaný, ale potěšilo mě to, že jsem s vámi mohl bejt alespoň chvíli po telefonu a sdílet vaši dobrou náladu. :super

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Koukám stife, že to byl dobrý nápad ti zavolat :)

To byl, naprosto nečekaný a šokující. Ale děkuju, moc mě to potěšilo. Jen doufám, že příště už budu osobně účasten takové slávy. ;)

Odesláno

Tak, sice trochu pozdě, ale přece. Včera jsem dorazil před půlnocí, lehl jsem a bylo :D A dneska celej den na střeše, kvůli čemuž jsem nemohl zůstat do rána.

Přátelé, celý váš svatební den byl krásný, myslím že jsme se všichni velice bavili a to nejen při večerním programu, že :D Za heslo večera považuji hlášku \"Ty jdi taky pryč\" :D Kdo byl, ví :D

Děkuji za pozvání a věřím, že žádné příště už nebude, protože si myslím, že se vzali dva lidé, kteří se vzít rozhodně měli.

Mimochodem, naší (teda vlastně Scratchově :D:D) Adélce to moooc slušelo, a že to museli uznat nejen přítomní pánové, kteří se museli chtě nechtě dívat i jinam, než do očí, ale i dámy :)

[upravil dne 12/9/09 jarajarda]

Odesláno

dekujeme, urcite se domluvime s fotografama (Marlin, John adalsi) na nejakem predani fotek a udelam nejakou prezentaci zaberu na youtube :-). Pak sem dam link :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...