f3Rd@ Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 jasne, ja to chapu, kdyz se prida vzduchu, musi se pridat i nafta, ikdyz jsem nekde cetl, ze u naftaka to neni tak katastrofalni jako u bnezinu, kde dojde k vysoke teplote horeni a propali to pisty... kazdopadne s takovyma upravama bych doporucil pridat budik ktery ukazuje prave pomer vzduchu a paliva, aby si to clovek mohl ohlidat. Citovat
Xantik Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 Tady jsem našel rozdělané Turbo od VW koncernu s proměnlivou geometrií lopatek pro motory TDI, jak ze zadu tak zepředu jen pro názornost jak to vlastně vypadá a funguje uvnitř. Citovat
subin Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 to:f3Rd@ přesně tak nafta není tak náchylná,ale neznamená to,že nemůže dojít k propálení pístu. U přeplňovaného benzínu je to velice rychlé,to jsem několikrát zažil,stačil k tomu jednou vadný MAP senzor a podruhé špatné načasování motoru.pokaždé byla teplota výfukových plynů okolo 1300 °C a 4 krásné díry v pístech. edit:Teplota spalování je také hodně ovlivněna plnícím tlakem u nás to bylo okolo 2,0 bar [upravil dne 27/8/09 subin] Citovat
kodajz Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 zkusím ještě zavrtat- na co pak slouží váha vzduchu? Neříká řídící jednotce kolik vzduchu jde do válců? Tahle řídící jednotka pak přidá naftu tak aby nebyla chudá směs? Ještě komentář k většímu výkonu. Já bych i koupil silnější verzi, ale když starý Partner se dělal jen 66 kw a na novější-dražší bohužel nemám. Takže intercooler a chip je solidní řešení problému. [upravil dne 28/8/09 kodajz] Citovat
Xantik Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Váha vzduchu snímá teplotu a objem nasávaného vzduchu, ale myslíš, že váha pozná o kolik byl vzduch schlazen v IC a o kolik zmenšil svůj objem? Citovat
foxo Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 podle mne, nech vaha nacte co chce, s tym IC nic nepokazi. To ze sa schladi ten vzduch, a tym padem sa tam dostane vic vzduchu urcite neco na vykone prida, ponevac sa zvacsi kompresia ve valci, aj ked vstrek pusti iba puvodne mnozstvo nafty. To ze bude v konecnem dusledku chudobnejsi zmes u dieslu vubec nevadi. Energia z te spalene nafty sa nestrati. U benzinu musi byt zachovany stachiometricky (alebo tak nejak)pomer zmesi, takze ked pridame vzduchu, musime aj benzinu. Natfa nepotrebuje teoreticky zadnu konkretnu zmes, len tlak a teplotu, a vzniti se pokazde. Citovat
BV406 Odesláno 31. srpen 2009 Odesláno 31. srpen 2009 Původně zaslal: kodajz zkusím ještě zavrtat- na co pak slouží váha vzduchu? Neříká řídící jednotce kolik vzduchu jde do válců? Tahle řídící jednotka pak přidá naftu tak aby nebyla chudá směs? Ještě komentář k většímu výkonu. Já bych i koupil silnější verzi, ale když starý Partner se dělal jen 66 kw a na novější-dražší bohužel nemám. Takže intercooler a chip je solidní řešení problému. [upravil dne 28/8/09 kodajz] ahoj honzo, covece, az to budes mit nahozene, tak dej mi pak vedet, prijel bych to zkouknout Citovat
kodajz Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 Původně zaslal: foxo podle mne, nech vaha nacte co chce, s tym IC nic nepokazi. To ze sa schladi ten vzduch, a tym padem sa tam dostane vic vzduchu urcite neco na vykone prida, ponevac sa zvacsi kompresia ve valci, aj ked vstrek pusti iba puvodne mnozstvo nafty. To ze bude v konecnem dusledku chudobnejsi zmes u dieslu vubec nevadi. Energia z te spalene nafty sa nestrati. U benzinu musi byt zachovany stachiometricky (alebo tak nejak)pomer zmesi, takze ked pridame vzduchu, musime aj benzinu. Natfa nepotrebuje teoreticky zadnu konkretnu zmes, len tlak a teplotu, a vzniti se pokazde. Ano, tak je to správně. Davide, začnu nad tím uvažovat až odstraním svícení kontrolky. Ještě jsem se na to nekoukal. Ale už je čááás :-) Citovat
foxo Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 vazeny, a ked tam bude medzi turbem a samotnym sacimi ventilami este o 2 metre hadic, a IC navise, nebude tam turbodira jak prase? Kym to turbo naplni ty hadice a IC, tak to neco potrva. preto je u 80kW ine turbo s obtokem. Neuvazoval nad tym nekdo??? Citovat
kodajz Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 zalepím tu kontrolku izolepou S tím plněním hadic a cooleru je to dobrá poznámka, co na to odborníci? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.