Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak se vam ohřívá 306 2,0 hdi na běžnou teplotu??? Nak se mi to nezdá mam novej termostat a otevře na 83 stupnů a pak to razantne spadne. podle mně a jak mame 2,0 hdi ve 406 tak to je na 90 stupních. Nevíte?? naká rada...

Odesláno

podle mně záleží na typu termostatu,na favoritovy my to taky tak fungovalo,ohřála se voda na 85 a pak to kleslo na 65-70 a pozvolna se to ohřálo,teď na306-1,4 to není až ták markantní,postřehnu jenom občas,že se otevřel termostat.

Odesláno

nedívej se na začátku jízdy,co dělá teplota vody--to si reguluje termostat--důležitá je teplota po zahřátí při normální jízdě??

měla by být 85--90

[upravil dne 28/8/09 ozzy56]

Odesláno

tak mame doma 406 hdi a to se ohřeje na 90 a drží.. Tak to beru podle toho ale na 306 mně to lítá sem tam to není podle mně dobrý mnělo by se to ohřát na provozní a na tej se držet ne??

Odesláno

Nedávno sa mi stalo- cesta do Blavy, teplota len okolo 70st, tak som vymenil termostat. Ďaľšia cesta- Trenčín a držalo to v pohode kúsok nad 80st.

Ale inak 306HDi nedrží stálu teplotu ako iné autá, dokáže dosť kolísať, neviem prečo.:myslim

Odesláno

to je divné, kolísat by to nemělo, mě to drží těch 80st, zdálo se mi to málo, ale dědovi na stejném motoru v sedanu to funguje stejně jako mě při 80st, které taky nekolísaj....mémě u GolfIV benzín taky kolísala teplota a byl špatnej kontakt na termosatu

• O 2 týdny později...
Odesláno

mnena 306 1.4i sa drzi rucicka na 90 a tesne nad, som menil novy termostat 2 tyzdne dozadu a vraj otvara pri 88, menil som kvoli tesneniu, tak teraz neviem ci tam mam vrazit ten stary, alebo co, nerad vidim rucicku tesne nad 90. s multimetrom a kablikom na meranie teploty som z boku hlavy na teplotnom cidle pre RJ nameral 94°C :myslim je to v poriadku? mozete niekto odmerat ci to mate podobne? skor sa bojim toho aby mi zas neprdla hadica niekde, lebo na malom okruhu mi to spravilo v tom ohybe pod termostatom

Odesláno

mám 1.9 td a teplota se drží kolem 85°C a při velkém zatížení motoru se teplota vyšplhá něco přes 90 °C.. pak se zapnou sahary... termostat se otevírá při 83°C

[upravil dne 13/9/09 Petrn0]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...