Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,

díval jsem se na Peugeot Service Boxu na origo hliníkové potahy pedálů, našel jsem jedny s číslem 0000450426 jenom za 889,53CZK, ta cena mě mile překvapila, ale jde mě o jednu věc, jsou v této sadě hliníkové kryty na všechny 3 pedály, nebo nee? Na obrázku je to pod číslem 4.

post-0-14109609200191_thumb.jpg

Odesláno

Nazdar,

Jedna sa len o brzdu a spojku. Plynovy pedal nieje sucastou pedalovej zostavy - montuje sa zvlast a je viac druhov - klasicky alebo s sportovou teda s hlinikovou upravou...

Ak by si ho chcel treba si ho dokupit samostatne - (ak sa vobec da).

Odesláno

Plynový je celý ako komplet 16 01 W8 za 2875 CZK. Tie čísla dielov v predošlom príspevku i v tomto ber orintačne lebo máš uvedený iba typ auta.

[upravil dne 22/8/09 pastorek]

post-0-14109609217121_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mm pěkné ale celkem drahé.. mohl bych Ti je vyfotit jak vypadají u matky v 207 cc- musela si tam nalepit kousek smirek papíru protože jí na tom klouzala bohužel noha..:roll

Odesláno

Tak ja s tým nemam absolutne žiadny problém...su tam na to tie vystupujuce gumičky aby to nekluzalo.

Lukas24:mohol si si objednat už rovno aj s tým nášlapom na lavu nohu.

Odesláno

Já mám ve svojí 207 krytky od Sparco, a většinou se nekloužou, jenom když je sníh a mám ho nalepený na botě, tak se někdy svézt ten pedál může, ale stalo se to asi jednou za 2 roky. Jinak tuto sadu origo sadu, co jsem sem dával obrázek jsem na eBay koupil za cca 1.400Kč, v sadě jsou 3 pedály a jedna podložka na nohu.

Odesláno

Tak ta podložka na nohu mi přijde zbytečná, původně jsem ji chtěl ,ale nakonec mi pedály stačí... každopádně s cenou se to určitě mění podle dodavatele ,ale já vybíral člověka s maximálními referencemi ,aby to vůbec přišlo;-) ... jinak ,jak řikal antal, má to gumový výstupky a ty zabraňují zklouzávání. Měl jsem tam původně nějaký šmejdy s gumovýma výstupkama a nebyl v tom problém. Navíc tyhle jsou tak lehoučké , že se řídí jedna báseň! Jakékoliv jiné - univerzální - jsou pekelně těžké!

[upravil dne 7.10.2009 Lukas24]

[upravil dne 7.10.2009 Lukas24]

Odesláno

Já sem si řikal, že bych jí asi taky nepoužíval;) ... tady posílám foto z auta! Mimochodem ,myslím že pokud u nás v Peugeotu chtějí za jeden pedál stejně jako přes ebay za celou sadu ,není pochyb o tom kde nekupovat... vůbec je to od Peugeotu zlodějna!!! A navíc mi to došlo za necelý týden a to je lepší score než po Český republice!;-D

post-0-14109610170393_thumb.jpg

Odesláno

Lukas24:

Ja ich zhánam na 206-ku už peknú dlhú dobu a nikde ich neviem zohnať. Nevedel by si my také pedále objednať aj mne na moju 206-ku.

Ja by som zobral tú sadu 4 dielnu+hliníkové viečko nádrže a celohliníkovú gulu radiacej páky. :)

Odesláno

Já to objednával přes kámoše , takže už ho nechci otravovat... zkus někoho ,kdo má účet na ebay , připočtou se mu body za nákupy ,takže mu tím ještě přilepšíš!;)

Odesláno

Kto z Vás má účet na ebay?

Potreboval by som objednať na moju 206-ku hliníkové pedále,hliníkové viečko a hliníkovú gulu radiacej páky. Bol by som veľmi rád ak by sa to podarilo. Ja som ešťe neobjednával z ebay. Vďaka za pomoc.:super

Odesláno

tiez som kupoval cez EBAY tie pedale stali ma 42 euro prisli za 3 tyzdne z dalekej ciny vsetko sedi perfektne tie gumky pod pedalmi vycnievaju takze sa noha nesmyka len som si vsimol ze sa ta guma opotrebovava no neviem ci zato ze to je z ciny alebo co, trosku som si vsimol na spojkovom pedali ze sa trosku odlupuje no uvidime casom. No co vlastne chceme v dnesnej dobe za 42 euro:D /mam info z Peugeotu ze kazdy jeden pedal sa predava zvlast a stoji okolo 50euro- info s predroka/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...