Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přemo, tvá zpráva o úmrtí Aša přišla jako blesk z čistého nebe !!! Nemohu to mu uvěřit! Vždyť byla mladá a rozdávala okolo sebe tolik radosti. Ať je Aše a nejen jí v psím nebi krásně. Sám mám mopse Ilčiho. Je mu přes 13 let.

Odesláno

Přema je mi to luto. Nasu Mimi mame este len rok a ta predstava, ze to raz pride je nanic. Ja kazdemu tvrdim, ze pes doda nasmu zivotu dalsi rozmer. Tak neskutocne verne a oddane stvorenia by ani nemali zomierat.:(

Odesláno

Znal sem jen z fotek vašeho mazílka, upřímnou soustrast,taky sem to zažil,i když ne spejskem,ale s papouškem,je to prostě rodinnej člen,miláček všech beed.gifbeed.gifbeed.gif

[upravil dne 18.8.2009 vendi.stejskal]

Odesláno

Taky přeju upřímnou soustrast, vím, jaký to je, bývalá čuba byla o 2 roky starší jak já, vychovala mě :) a umřela když jí bylo 15,5. Teď v květnu bylo psovi 16, takže mě to taky bohužel čeká :(

Odesláno

Děkuji všem.....ale my jsme to dlouho nevydržely být sami, to se prostě nedalo,bylo tu bez ní tak prázdno.....a dnes máme zase Ašu i když zatím malinkou ale ona vyroste,budeme ji vychovávat stejně........A ty Ašenko odpočívej v pokoji:papa:papamáme tu tvé miminko.....:):)

post-0-14109608965096_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...