Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Maličkosti, které potěší...

Recommended Posts

Odesláno

Autoelektrika to je věda. Dal jsem si žárovku do prázdné pozice na levou stranu ale mlhovka svítí stále jen napravo. Všiml jsem si jiného obsazení přívodního konektoru vodiči. Není možné aby mi tam některej chyběl? :(:mad::(

Odesláno

Ja mam v budikach zarovicky uplne vsude a ze by se to nejak zacalo rozsvecet to teda nevim. Zacala akorat svitit \"break\", ale dvere ani nic takovyho mi nejde.

Odesláno

Tak jsem mel pravdu. V té druhé lampě vůbec není drát na mlhovku. Takže se to musí nejprve natahnout ze druhé strany. Až to bude dám vědět. Snad to drát proudově snese... aby se to nehřálo. :bojim

Odesláno

Tak vcera jsem jezdil asi 20 minut z 407. Nejdrive jsem sel zkusit mazdu3 jen tak pro zahrati (chtel jsem M6 ale nemaji ji na testovani - abych mohl porovnat).Pak jsem zkusil 407 a panove takove povezeni jsem jeste nezazil.Jel jsem 190kmh a pohoda,sedi na silnicich,mel jsem 2,0HDI 136k,plna vybava.Proste to auto chci ale nemam na nej.Jsem zvedat kolik bude stat tak za 3-4 roky.Zazitek velky a dojmu plno.

Odesláno

Tak jsem tam dal i zbývající žárovčičky do volných pozic a potvrzuji, že:

- signalizace zapnutých pásů není zapojená, tudíž nic nesvítí

- ke klasickému světýlku zatáhlé ruční brzdy se rozsvicí i nápis \"Brake\", jehož funkci jaxi taxi nechápu, ale budiž

- signalizaci sjetých destiček nemůžu vyzkoušet, jelikož mám od nich utrhaný drátky

- voda v ostřikovačích taky zatim nic neukazuje, ale asi to bude tim, že tam mám plno :D

- pak je tam spousta různých varovných kontrolek, které se třeba projeví až nedejgod proběhne nějaké selhání vozidla (přehřátí motoru, ...)

Objímka i s žárovčičkou stojí cca 25 Kč a je k dostání ve všech autodílech. Ale je lepší mít s sebou vzorek, poňádž existuje několik druhů. :papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Taxem o5 udělal radost sobě i mýmu Jeanovi. Jelikož měl poměrně wopracovanej věnec volantu, rozhodl jsem se projet pár vrakáčů a obhlídnout situaci. Takže tyhle info zároveň slouží jako orientační ceník.

Chtěl jsem volant s tím stříbrnym lvíčkem, ale jak jsem se dozvěděl, ten kryt se prodává jen s airbagem, páč je tam nanejtovanej. Airbag cca 6 táců, věnec z novýho modelu 1,5 tis., ze starýho za litr. Celá palubka z novýho modelu (nemá ohraničenej airpytel spolujezdce, což jsem si nikdy předtim nevšiml :o) stojí kolem 15 tis. :o:o. Budíky s otáčkoměrem jsem nesehnal nikde, natož jen to přední plexi s chromovejma rámečkama z novýho modelu! A poslední pi*ovinka, která by se mi líbila, větráčky s chromovejma jezdcema z novýho modelu, mi prý samotný neprodaj, jen z přístrojovkou! :mad::mad::mad:

Takže mám alespoň \"novej\" věnec volantu, na kterym neni vidět najetých 200tisíc! ;):D

A jen tak pro info, byl jsem na vrakáči v Chráš?anech, Jesenici a za Vestcem (Středokluky nebo tak nějak). :cool::papa

Odesláno

Chromovy ramecky se daji udelat proste nalepovaci folii, to neni az takovej problem (uz jsem se na to ptal)... Jinak obdivuju Seppa za sikovnost s tim lakovanim palubky, ja to ted jen tak zkusmo udelal na par plastovejch blbosti, co jsem zahlidl kolem sebe, a vysledek nic moc... Asi je to prachem, kteryho je v my lokalite vic nez dost, nebo ja nevim...

Odesláno

Jenže se k těm rámečkům musíš nějak dostat a řezat kvůli tomu to plexi, tak na to se můžu...asi víš co!?..... Ano, vysrat! :D:D:D Jakou nalepovací folii máš na mysli? :papa:o

Odesláno

No ja nevim, zda jsem natolik sikovnej jak rikas - a nevim zda jsi ji videl na vlastni oci /fotky nadherne zkresluji/, ale pakarna to byla to. Ale kdyz jsem strikal kryty zrcatek uz jsem to mel vymakanejsi, ty se mi povedly, to se musi pochvalit :D

Odesláno

Operator: A co nalepit ty rámečky přímo na tu folii, na které jsou cifry tachometru atd.? Prostě udělat to tak, aby to sedlo přesně do toho rámečku... a nemusel bys kutat kapličku s plexi.

Sepp: No já uvidím, mám v merku rádio, které je ale stříbrné... takže by to tu palubku nějak pořešit chtělo. Na druhou stranu to nechci posrat :bojim

• O 3 roky později...
Odesláno
Původně zaslal: Operator

- voda v ostřikovačích taky zatim nic neukazuje, ale asi to bude tim, že tam mám plno :D

Včera jsem taky měnil žárovičky na osvitu přístrojovky a všiml si, že nemám zapojenou kontrolku hladiny ostřikovače. Chci se zeptat - kdo jste opravovali čerpadlo ostřiku, všimli jste si, jestli na nádržce je vůbec nějaký kontakt na hladinu?? Má cenu tam tu žárovku vůbec dávat??

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Včera jsem taky měnil žárovičky na osvitu přístrojovky a všiml si, že nemám zapojenou kontrolku hladiny ostřikovače. Chci se zeptat - kdo jste opravovali čerpadlo ostřiku, všimli jste si, jestli na nádržce je vůbec nějaký kontakt na hladinu?? Má cenu tam tu žárovku vůbec dávat??

Zkousel jsem a nic. Pak jednou jak jsem mel dole pravej predni podbeh, tak jsem mrknul na nadrzku a nemam tam cidlo. Tenkrat jsem se dival i do katalogu nahradnich dilu a pokud bys to chtel predelat, tak by se musela myslim menit nadrka + dokoupit cidlo, ktery myslim nebylo zrovna levny. Pak uz jsem se o to nezajimal.

EDIT: ono mozna staci mrknout na zluty konektor, jestli je pripojen pin c6, ten by mel byt ke kontrolce ostrikovacu.

[upravil dne 14.10.2007 Tornado]

Odesláno
Původně zaslal: Tornado

Zkousel jsem a nic. Pak jednou jak jsem mel dole pravej predni podbeh, tak jsem mrknul na nadrzku a nemam tam cidlo. Tenkrat jsem se dival i do katalogu nahradnich dilu a pokud bys to chtel predelat, tak by se musela myslim menit nadrka + dokoupit cidlo, ktery myslim nebylo zrovna levny. Pak uz jsem se o to nezajimal.

EDIT: ono mozna staci mrknout na zluty konektor, jestli je pripojen pin c6, ten by mel byt ke kontrolce ostrikovacu.

[upravil dne 14.10.2007 Tornado]

Ja mel nadrzku prasklou tak jsem ji nechal lepit a zadny cidlo tam nebylo...:papa

Odesláno

- ke klasickému světýlku zatáhlé ruční brzdy se rozsvicí i nápis "Brake", jehož funkci jaxi taxi nechápu, ale budiž

Brake + ikonka = zatacena r. brzda

ikonka - malo brzdovy kapaliny

:super

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Toto jsem taky četl, ale drobet jsem na své přístrojovce neviděl kontrolku s nápisem Brake. Mám tu s ukazatelem hladiny oleje vlevo (bez teploměru).

Odesláno

Původně zaslal: MatrixChose

Toto jsem taky četl, ale drobet jsem na své přístrojovce neviděl kontrolku s nápisem Brake. Mám tu s ukazatelem hladiny oleje vlevo (bez teploměru).

Ja to necetl, ja to videl, stejne jako min 3 palubky na starej model a bez teplomeru jsem jeste nevidel. Ja osobne napis break taky nemam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...