Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Mám možnost koupit za dobrou cenu 17 alu,ale nevim jestli mi na 406 půjdou bez podložek.Rozměr disku je 17x7.5 4x108 ET 15.Díky za info.

Odesláno

to et 15 je ok,ale len do predu na zadnu napravu vsak nič moc ja tam mam este 15mm podl.takže et 0,ale to uvidiš až sam ak už ich budeš mat na aute že su dosť strčene dnu:)

Odesláno

stano sb hovori pravdu!! ja mam tiez ten isty problem,mam v predu aj v zadu 2cm podlozky v predu je to super,ale zadok su kolesa velmy vo vnutry.a este vecsia podlozky do zadu zas neviem neviem tam by boly take idealne asi 3cm podlozky.aj tebe bude teba dat do zadu podlozky aby kolesa vyzeraly pekne,lebo inak to vyzera do na ..... hovorim z vlastnej skusenosti!!!

Odesláno

na 406 je ideal 15 až 18 podle peugeotu. ale v zadu je kolo zalezli. ja mám ve předu ET 3 a v zadu ET -2 ale to vše se odvíji od šířky disku a pneu.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

na 406 je ideal 15 až 18 podle peugeotu. ale v zadu je kolo zalezli. ja mám ve předu ET 3 a v zadu ET -2 ale to vše se odvíji od šířky disku a pneu.

takže ty nemáš podložky?? když máš tak nízký ET??To Ti musí pěkně lícovat s autem;)

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

takže ty nemáš podložky?? když máš tak nízký ET??To Ti musí pěkně lícovat s autem;)

Má podložky. On má ET 28 nebo tak. Když si prohlídneš celé téma o vulcan limited edition tak tam máš i ukázku jak to auto vypadá s kolama z 206 bez podložek.

Odesláno

jj mam podležky.

chci tím říct že zaleží hodne na šířce pneu a alu. měl jsem 7,5x16 ET 18 pneu 225/55 a zadek drhl skoro o lemy.

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Šalda

Má podložky. On má ET 28 nebo tak. Když si prohlídneš celé téma o vulcan limited edition tak tam máš i ukázku jak to auto vypadá s kolama z 206 bez podložek.

kdyby sem si chcel prohlidnout to cakomove tema s 1980 prispevkami, tak by ma asi jeblo.:roker Takze daj radsel link, nech si ty kola mozem priamo pozret. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...