Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

shwaara: rozdíl bude tak 70-120 kg podle výbavy, myslel jsem, že je to opravdu víc ...

ozzy1956: přesně tak, mám auto jaké jsem chtěl.

Trasu pojedu za měsíc ještě jednou, budu referovat i když už možná bude auto na LPG.

RayBan

Odesláno

Plnou nikdy neberu, co kdybych při havárce uhořel ...:)

Dávám tak 25-30l, což mi stačí, pokud delší trasu,

tak půl nádrže, stejně zastavuji na benzíkách pro bagety,

na WC a kvůli protáhnutí.

RayBan

Odesláno

To mě to při poslední návštěvě Prahy tedy ukázalo o něco méně a to jsem nejel po dálnicy,jel jsem po staru TU - HK- Poděbrady- Praha a tam i zpět ve čtyřech. Podle ženy nazpět jako prase a přesto jsem to měl za 8,9,ale může mi to taky fikslovat.

Odesláno

Jak píše brasil. já bych to jel tak 7.5 - 8.0 l. Dálnice 130 km.

Dost jezdím město, ale s citem na plynu. S tím co je dole jsem spokojenej.

Tvoje spotřeba je velmi slušná. :super

Odesláno

RayBan : co vyhraju kdyz jsem tipoval nejblize ???

jinak ja bych stejnou trasu projel o 3litry mensi spotrebou a jeste razentneji nez ty , takze to docela rozdilek je , jinak je fakt ze 3.0i je opravdu tichej a jizda je pohodlnejsi byl bych blazen kdybych tvrdil neco jineho ,ale 2.2hdi tahne take docela dobre a hlucne to zase take moc neni ,musi bejt ale ok a najit 607hdi v perfektnim stavu je dost problem ,hlavne ty \"levnejsi\"

Odesláno

jinak s tema hmotnostma ? , ja mam v TP napsano ze 1610kg -+ uz nevim presne ,ale hlavne tam je napsano ze to je pohotovostni hmotnost vcetne ridice 75kg

Odesláno

Pagot: vítěz bude mít čest proplatit mi tu cestu do Prahy :mrk

Hmotnost nevím, zdroje lítaj až o 2 metráky, pokaždé je to jinak ...

RayBan

Odesláno

cetl jsem recenzi - jsem zvedavej jak dlouho ti ta spotreba 10.3 vydrzi ,kdyz tak nejakou podlozku pod plynovej pedal neni problem dodelat

P607 3.0i 4st automat jsem prodal ze strachu a vzhledem k tomu jak jsem jezdil dosti vysoke spotrebe,ale slapal a jezdil pekne ,pokud jsem chtel kone pouzit napr. na dalnicï spotreba stoupala zavratne,jizda po meste take ,co se tyce nakladu na pripadne opravy nemam dlouhodobou zkusenost s 607 i kdyz jsem mel uz tri ale pouze kratsi dobu

pokud projedu tvuj 700km vylet s moji 2.2hdi manual FAP-OFF a pojedu za 7,3l tak ti zmizim z dohledu velice brzo a jeste usetrim dobrejch 600,- :roker ,nechci se pretahovat o stovecky ale se spinou hazenou na hdi jsi zacal ty :) a jeste jsi nakousl neco v tom smeru ze \"tvoje\" V6 3.0i 4st automat bude snad i mene nakladnejsi na opravy.... ale preju ti to ,treba budes pouze jezdit

jinak zatim nejlepsi auto za relativne dostupny peniz r.v 2003 v jakem jsem zatim jezdil je MB V8 S430i , je tam ale narocna udrzba podvozku pokud se teda vysere ,,,proto me trvalo asi mesic \"dve sady gum -downgrade z 17tek na 16 -koupil jsem fungl nove originaly 16tek\" nez jsem si na nepohodlnou jizdu v P607 po okrskach i vetsinu dalnic v cr zvyknul

ale mam ted 2.2hdi v takovem stavu ze si ji jeste necham ,protoze zase za ty penize to je svezeni hodne slusne a to tam je jeste mozna rezerva v priucpanem EGR okruhu a predpokladam ze po vycisteni pojede jeste lepe :mrk

[upravil dne 17.8.09 pagot]

Odesláno

No ja myslim ze na 3 liter po dialnici je to dost malo. Ja mam 2,2 HDI automat a teraz ked som sa vratil z dovolenky po taliansku tak podla PC dialnica max 140km/hod 6,7, okresne cesty + mesto 7,2. ked som sa vracal tak som to rubol cez bremensky priesmyk cez alpy v nadmorskej vyske 2200m 7,4. Amaximalne ako sa len dalo som pouzival tempomat.

Odesláno

to pagot: každý máme jiné zkušenosti, diesel má drahý servis, což se obecně ví,

ale moc se o tom nemluví ...

S tím rychlým mizením z dohledu s 2,2HDi to bude přesně naopak ... :papa

RayBan

Odesláno

o neriditelne rakete tu nikdo nepise , protoze to zadna raketa neni , jen diskutujem o spotrebe V6 3.0 ve spoje s 4st.automatem

napsal jsem pouze ze kdyz rayban pojede nejakej usek s prumernou spotrebou 10.3 tak mu s 2.2hdi a prumernou spotrebou 7.3 ujedu , nic vice

jinak muzes klidne napsat kolik to zere tobe a pri jake jizde a s jakou prevodovkou, kdyz uz tak pekne diskutujem o spotrebe :super

Odesláno

pagot: rozhodne to nebylo na Tebe, ale uz v nekolikatym prispevku tady na foru ctu takovy baje o 3l... :myslim

Mam manual, spotreba Praha cca 16-18l, prumer 50:50 mesto:mimomesto mam ted kolem 12l podle BC ;)

Odesláno

Proto těch pár deci bylo napsáno jako \"pár deci\",

průměrnou jsem opravil na 13,1 l/100 km, což je podle BC

průměr za nějakých 1.700 km.

RayBan

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...