kajvet Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 ti co to zkoušeli o RT3 nadobro přišli ! Citovat
nsbojovnik Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Tak konecne bol som kupit tie cd co pouzivam stale cize verbatim a naplil som to znovu a hned na prvy krat to ide cize chyba bola len v nekvalitnom mediu... dakujem pekne je to super.:papa Citovat
stanchez Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 je možné že mám verziu softu 6.63 ale auto je 2005?..nič som neupdatoval,v servise som tiež o nič také nežiadal..Pri podržaní Menu mi vypíše 6.63.Auto bolo kupované z Nemecka a nedostal som k nemu konfiguračné CD... Myslíte že to možem bez obáv hodiť na slovenčinu,aj bez origo cd? Super,ide mi to!! Mal som trochu strach ale prebehlo to bez problemov.Neviem,teraz mi pojde aj navi po slovensky,alebo je na nu este iný link? [upravil dne 16/9/09 stanchez] Citovat
leguan504 Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 můžete mi někdo poradit jak se dostanu do servisboxu sem tu novy díky Citovat
HonzaZ Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Na této adrese: http://public.servicebox.peugeot.com/ \"navštívit stránky\" a zaregistrovat se. Citovat
tessicz Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Mate nekdo FREE cestinu pro RT3 staci bez hlasu diky moc Citovat
martinh7 Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Veľká vďaka petertn1.:super:super:super:super Urobil som všetko ako treba a ako bolo v popise a všetko vyšlo na jednotku.Vďaka za čas ktorý si strávil pri pracovaní na tomto cd a vďaka za čas strávený so mnou.Všetko mi funguje.Mal som tam 6.61 - teraz mám 6.63 a v SK jazyku vďaka tebe.Ešte dodám že je to na 607-ke ročník 07/2007.Ešte raz dikeso.Martin Citovat
Tibor100 Odesláno 18. září 2009 Odesláno 18. září 2009 Ja som bol vcera v Peugeote na prekodovanie klucov od auta a spravili mi tam aj to zobrazovanie auticka pri cuvani. Aktivoval mi len jednu polozku a bolo to. A je tam toho este ovela viac, ale nemal som moc casu to tam studovat. Hned sa ma pytal odkilal mam slovencinu. Tak som tam pochvalil Petra a hned vedel o kom hovorim. Takze si v TN hviezda. Pytal sa aj na slovencinu na maly displej. Citovat
milvous Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Moc děkuji autorovi slovenštiny .vše jde jak má.jsi prostě borec.Taky se mě v peugotu ptali kde jsem vzal slovenštinu. Citovat
Tibor100 Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Uz som skusal aj navigaciu a funguje taktiez perfektne. Je to Bombaaaaaaaaaaaaaaaa! Dik Peter Citovat
mzachar Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Chcel by som sa aj ja pridat k uspesnym uzivatelom slovenskeho menu a navigacie, petertn1, dakujem... Upgradoval som z verzie 6.6 a vsetko prebehlo bez problemov. Citovat
jkapoun Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Vcera som sa konecne dostal k instalacii slovenciny od petertn1. Prechadzal som z verzie 6.6 na 6.63. Zbehlo to standardne podla ocakavania. Zatial som sa nedostal k odskusaniu navigacie, lebo mam mapy iba Beneluxu (vyhodna kupa). Vdaka petertn1:papa:papa:papa. Este jeden dotaz. Nemate niekto link na mapy, ktore chodia. Nieco som si stiahol ale nechodia mi. Myslel som si, ze je to kvoli ver. 6.6, ale nechodia mi ani s ver. 6.63 dik jk Citovat
alihen Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 tu mas link, kde to RT3jkari breberali a niekto ich daval na rap...id [upravil dne 7/10/09 alihen] Citovat
luko407sw Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 mám dotaz,jde to nahrát i do jiných modelů,jako je např.607 ? včera u mě byl kamarád ze slovenska a když viděl u mě čestinu tak jí chtěl taky. otázka tedy je jestli soubor ,, DTdb7_EN.CD ,, používají i jiné modely,než 407. Citovat
luko407sw Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 a pokud bude mit starsí verzi softu tak se dá přehrát taky na 6.63 ? a může mě někdo vysvětlit jaký je rozdíl mezi CAN a VAN ? Citovat
AnotherOne Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 CAN (Controller Area Network) a VAN (Vehicle Area Network) sú typy zberníc používaných v automobiloch. CAN je novší a modernejší. Citovat
stanchez Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 da sa niekde nastavit,aby navigacia v RT3 zobrazovala aj aktualnu rychlost?Je to sice hovadina,kedze je v aute tachometer,ale ja len tak zo zvedavosti,kedze na prenosných navi sa zobrazuje.Nieže by mi to chýbalo,len tak :roll Citovat
stanchez Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 hmm, mimochodom Peter, robi to aj tebe, že pri prichode do ciela navigacia nezahlasi ciel, len sa na chvilu stisi hlasitost radia,ako ked hlasi nejaky ukon,ale pritom je ticho,žiadne \"ste v cieli\". niežeby mi to vadilo,som spokojny..Tiez som spozoroval,že po stlaceni hlasovej volby (či povelov) na lavej packe sa ozve chrapot,ak do \"vypršania času\" nezahlasim žiadny povel.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.