Matthew Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 pokud ta tvoje krabička nemá ručičku a ze spoda cedulku: METRA BLANSKO - sděélano v roce bambus, tak to avomet určitě není. Citovat
Matthew Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 a navíc hlásím, že pro 1.9D mám 60ku Vartu ai v -20stupňový kose startuje na první škrtnutí. Citovat
Garfield Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem Matthew pokud ta tvoje krabička nemá ručičku a ze spoda cedulku: METRA BLANSKO - sděélano v roce bambus, tak to avomet určitě není. Tak ručičku to samozřejmě má, čím by to asi ukazovalo? Když to bylo nové, tak digitální byly akorát tak hodinky a ještě jen v Tuzexu. A na spodku to má nápis MULTIMETER UM 200, výrobce MERA, popisky v angličtině.... Co je to? Citovat
Petr605 Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Napsán autorem Garfield Napsán autorem Matthew pokud ta tvoje krabička nemá ručičku a ze spoda cedulku: METRA BLANSKO - sděélano v roce bambus, tak to avomet určitě není. Tak ručičku to samozřejmě má, čím by to asi ukazovalo? Když to bylo nové, tak digitální byly akorát tak hodinky a ještě jen v Tuzexu. A na spodku to má nápis MULTIMETER UM 200, výrobce MERA, popisky v angličtině.... Co je to? Já Avomet nemám, ale měřil jsem s ním kdysi na průmce. Je to taková černá bakelitová (skutečný bakelit) krabice, vážící asi dvě kila. Ukazuje samozřejmě ručkou, jsou na ní, aspoň pokud si to dobře pamatuju- je to už pár let) tři otočný přepínače a má dvě masívní svorky (šroubovací na banánek) v dolní části. Dneska je to skutečně kus historie, proto jsem psal, že pokud měříš jím, tak jsi klasa. Pokud si vzpomínám, tak nejvíc jsem nenáviděl přepočítávání zobrazené hodnoty na skutečnou podle přepnutého rozsahu. Brrrr. S tím ex....átorem jsi mě fakt dostal. Nebyl jsem si jistý, já tomu Vyčítalovi nikdy přesně nerozuměl. Citovat
Mišob Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 Jednoznačně 70Ah. Proč? 1. Větší kapacita 2. Vydrží o hodně větší zátěž a s tim související větší životnost. 3. V době vysílaček, noutebuků, mněničů na 220V(230V),videjí a televizí a hifi s velkým výkonem je jednoznačně 55Ah málo. 4. Když zůstane něco zapnuto je větší šance že to Aku nezničí a možná pujde i nastartovat. 5. Cena 1600 Kč za Akumu (72Ah) která vydrží 4 roky tvrdého ježdění je lepší než cena za tesko baterku za 1000Kč (55Ah) která vydrží rok. Citovat
Garfield Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 Napsán autorem Petr605 Napsán autorem Garfield Napsán autorem Matthew pokud ta tvoje krabička nemá ručičku a ze spoda cedulku: METRA BLANSKO - sděélano v roce bambus, tak to avomet určitě není. Tak ručičku to samozřejmě má, čím by to asi ukazovalo? Když to bylo nové, tak digitální byly akorát tak hodinky a ještě jen v Tuzexu. A na spodku to má nápis MULTIMETER UM 200, výrobce MERA, popisky v angličtině.... Co je to? Já Avomet nemám, ale měřil jsem s ním kdysi na průmce. Je to taková černá bakelitová (skutečný bakelit) krabice, vážící asi dvě kila. Ukazuje samozřejmě ručkou, jsou na ní, aspoň pokud si to dobře pamatuju- je to už pár let) tři otočný přepínače a má dvě masívní svorky (šroubovací na banánek) v dolní části. Dneska je to skutečně kus historie, proto jsem psal, že pokud měříš jím, tak jsi klasa. Pokud si vzpomínám, tak nejvíc jsem nenáviděl přepočítávání zobrazené hodnoty na skutečnou podle přepnutého rozsahu. Brrrr. S tím ex....átorem jsi mě fakt dostal. Nebyl jsem si jistý, já tomu Vyčítalovi nikdy přesně nerozuměl. Jo, takže je to jasný: Ta moje krabička není Avomet, ale avomet - asi mezi tím bude rozdíl jako mezi Cognacem a koňakem. Po vyndání baterií (co tam jsou kvůli měření odporu) jsem zjistil na nálepce v bateriovém prostoru, že výrobce Mera je z Polska. Jinak se s tím dělá stejně jako s Avometem, jen je to menší - otočný přepínač, banánky, přrepočítávání hodnot podle rozsahu... Ale ty přepočty jsem si napsal na samolepku a nalepil na spodek, takže O.K., ale když člověk není dost soustředěný, někdy je to fakt na palici, to zas jo Jednou jsem si podobnou krabičku ještě koupil od Rusáků, protože byla fakt levná, ale mám ji ve sklepě k ničemu. Nejen že přepínač měl úplně nelogické rozsahy, divně popsanou stupnici, ale navíc louskat to jejich klínový písmo, jako že \"B\" jsou volty atd., měřicí vodiče udělané ne ze svazku drátků, ale z jednoho kusu hliníku, co se při desátém měření musí logicky už zlámat, vyskakující banánky... Prostě VOT ?ÉCHNIKA! A že Vyčítalovi nerozumíš exkavátor, z toho si nic nedělej, jemu fakt nebývají rozumět ani běžnější slova Citovat
Petr605 Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 Zkušenosti se sovětskou ?échnikou jsou k nezaplacení.:D:D:D:D Citovat
Garfield Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 Napsán autorem Garfield Vasja s Ivanem opravují budík. Už ho mají rozebraný, když něj vyběhne šváb - Ivan bleskově zareaguje a přibije švába pěstí ke stolu. Vasja se děsně rozčílí: Ty durak, ty mašinista ubil! Citovat
Emiš Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 Napsán autorem Gotrek Heh, tak se omlouvám za mystifikaci. Psal jsem, že tam mám 72 mAh a že se tam tak tak vešla. Což je nesmysl, protože 72 by tam měla jít v pohodě (pokud tedy není nějaké extrémní konstrukce). Va skutečnosti tam mám dokonce 88 mAh a výrobce tuším StarLine, ale tím si nejsem jist. Pokud to chce někdo vědět přesně, tak se skočím mrknout, nebo mu to ukážu v Šebetově... Hehe 72 mAh??? to te dost lituju 72 miliamper hodin toho asi moc nenatoci to uz tiskrat lepsi by byla 72 Ah (jen blbej ftip jsem jasnej lovec prispevku) Kazdopadne ja mam v 205 1.8D 72Ah a jsem max spokojen, v zime mi to blbe chyta (spatny tlaky) a tahla baterka nikdy nedosla to je mi vzdy driv lito motoru a starteru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.