Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau chlapaci, občas podle toho jak hodně jezdim se mi při startu rozsvítí diagnostika motoru tedy ta kontrolka. Motor nereaguje na plyn a s otackama si par vteřin hraje mezi 900-1300 a pak se bud vypne nebo to udelam ja. Pote otocím klickem znovu nastartuju a vse je v pořadku. Nevite co by to mohlo byt? jeste jedna vec pri přerazovaní se mi otacky motoru nejprve trochu zvednou asi tak cca o 200 a potom teprve klesaji? Co to je ? poradte mi jestli mate nekdo vetsi zkusenosti s tímto problemem.:(

Odesláno

máš tam Lucase čerpadlo??

jsou v něm takový ventily, které někdy podchází

Když se vydře pístek vlivem nekvalitní nafty, je o \"zábavu v peněžence\" postaráno

více zde

Odesláno

Závady v registru budou i pokud kontrolka zrovna nesvítí,typuju to na zblblej snímač polohy rotoru.Ale v tvém případě bych ještě vyloučil zavzdušněnej palivovej okruh, tyhle čerpadla jsou na to hodně háklivé a pak se to takhle různě projevuje.Vem nádobu z čistou naftou a sveď do ni přívod i odvod rovnou z čerpadla.Pak odskoušej ,pokud se to bude chovat stejně ,pak už nezbývá než diagnostika,nějaké měření a pravděpodobně čerpadlo na opravu.

Odesláno

To s tou nadobou s naftou zkouset nebudu zase takovej borec nejsem. \\\\\\\\Jeste bych to mohl zkazit vic. tak asi jedine ta diagnostika. Ale dela to jen obcas tak nevim jestli to mam resit pac v tomhle pripade jde o hodne penez.

Odesláno

tak jsem byl na diagnostice a dela to cerpadlo. hodnoty ktere vysila ridici jednotka cerpadlo nekopiruje a dela si co chce ale opravdu jen nekdy tak bud opravit nebo dat nove a nebo jezdit dokut to jde coz mi navrhl i v servise. Protoze tuto chybu to dela jen obcas ale bohuzel dela. Ach jo ty cerpadla. diky moc chlapaci meli jste pravdu.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...