MartinR Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Ahoj.Mám P206 1,9D a poslední dobou mi přijde,že z motoru cca do 1900 ot/min je slyšet více klepání než dříve,když více sešlápnu plyn.Po 2000ot/min už nic slyšet není.Vím,že je to normální,než se motor ohřeje,ale teď to dělá i po zahřátí,což si myslím,že dříve slyšet nebylo.V čem může být problém?V naftě v olejové náplni nebo jinde?Nebo jsem to jen dřív tak nevnímal?Díky za odpověď. PS.mám najeto 45 000km Citovat
Petr605 Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Neprodal jsi autorádio? Nebo si ho pouštíš míň nahlas.:D:D:D Citovat
MartinR Odesláno 14. červenec 2004 Autor Odesláno 14. červenec 2004 Máš asi pravdu,člověk vnímá otevřené okno,radio a i to,že jezdí ve více autech a nejen s dieselem a pak když to vše vypne a zavře,tak slyší všelicos. Citovat
Petr605 Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Já když si zapomenu zapnout rádio, tak se taky pak začnu divit, co slyším. A když mám ještě k tomu otevřené okno... Ale tenhle stav používám jenom k diagnostickým účelům. Citovat
Kik Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Jojo, otevřené okno je hlubokou studnicí netušených motorových divnozvuků - naučil jsem se je nevnímat Citovat
Kik Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Mohlo by to ale klidně být stářím oleje nebo kvalitou nafty, kolikrát když člověk v nouzi natankuje u nějakýho nounejmu v pr*eli světa tak má pak pocit že brázdí silnice s traktorem ... Citovat
Rebik Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 To může dělat vstřik, nebo i něco vážnějšího v motoru, až tak dlouho bych nečekal. Citovat
PESEK79 Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 Taky mam podobny problem,ale klepe mi to jen pri volnobeznych otackach.Jak pridam plyn,tak to prestane.Neklepe to ale porad,jen nekdy..Vsiml jsem si toho az po natankovani nafty na Shelce..Ze by to s tim DIESLEM EXTRA nebylo az tak extra??Jinak motor taha normalne jako drive,neskube to ani jinak se to neprojevuje..Nepiste mi,ze jsem blby,ze mam diesla,fakt je to takovy nezdravy zvuk... Citovat
PESEK79 Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Jsem ja to ale blb,klepala mi uvolnena objimka na vyfuku..Sorry Citovat
Žilnaki Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 nazdar, mam 1,9 D 206, najeto 130000Km. Myslim, ze tento motor nepatri k nejtizsim, ale radeji bych to proveril. Rikas klepani, nepodoba se to spise chrochtani? Totiz, mel jsem ten problem, reknu ti jak to bleskove zjistis, jestli je to ono. Jde o spatny cas zavirani AGR ventilu...ventil zpetneho vedeni vyfukovych plynu. Po dlouhodobem jezdeni s takto vadnym, nebo neserizenym ventilem, si muzes oddelat oxidacni at a jine veci...! Jelikoz to dela jen do cca 2000ot/min, mohlo by to byt ono. Normalne sundej ten umelej kryt motoru, a najdi si hadicku podtlaku-vede od AGR rele ventilu k prave casti motoru-pobliz praveko vstrikovace nafty, je tam myslim rozdvojka-/ mysleno pokud stojis k motoru celem/- jen ji odpoj a vyzkousej to! nic se nemuze stat, ja to mam odpojene permanentne uz pres 30000km- je to tam jen kvuli emisim. Kdyby jsi to nemohl najit: jdi po sani od vduch.filtru-zataci to k motoru do umeleho sani,je tam objimka a takovy modry kruh/membrana ventylu/ a pod ni je prave rele AGR/cerny velecek-vede k nemu zasunka/ a tam je ta malinka hadicka, odpoj ji tam, nebo prave na druhem konci-tedy pobliz toho vstrikovace. Pokud to prestane, je jasne, ze ti pozde zavira AGR ventil, takze je potreba nastavit mikrospinac na cerpadle.... cus Citovat
Petr605 Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 Ten ventil se jmenuje EGR - Exhaust Gas Recycling Citovat
oddie Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 ... a nejlepší, co se s ním dá udělat, je odpojit jej. Předevčírem mě pěkně vypekl, u 205 1.9D. Nechal jsem na myčce umýt komplet motor a spodek, a při tom jsem si všiml vypadlé hadičky. I nasadím jí zpátky a jedu dom, a? se motor jízdou vysuší... Po chvíli se začal dost neochotně rozjíždět, jako by se při rozjezdu dusil. Na plný plyn pohoda - ale v pražských kolonách nic moc. přemýšlím, kam ta voda asi tak natekla... a pořád se to zhoršuje. Po 10km už nejede ani na plný plyn, a viditelně kouří. Dojedu nasraně domů, zaparkuju, a jdu mrknout pod kapotu. Na volnoběh spokojeně vrčí, nepřehřívá se, olej OK, prostě nikde žádná závada. Vypínám motor, nemám na to náladu, když tu mi zrak padá na EGR... něco se mo na něm nějak nezdá, vytahuju z něj hadičku - zasykne podtlak, ozve se cvaknutí... a ventil se zavře! Ten hajzl měl zřejmě vadnou jednotku, proto někdo vytáhl tu hadičku. Odpojuju řízení EGRu, startuju a jedu projet okolo bloku. Motor jede tak jak má, perfektně reaguje, nekouří, jde na plno... Jak říkám, je to tam jen pro zlost ! ( a pro to, aby to zasíralo sání) Citovat
Žilnaki Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 Nazdar, ve vsem mas naprostou pravdu, jen tim nazvem si nejsem uplne jisty...EGR? ja myslim AGR! Resil muj problem s odborniky v autodiagnostice a je to prej AGR..tak jestli to nejak nezmenili, nebo co..206D je nove auto. Over si to na teto adrese: http://www.autodiagnostika.cz/forums.asp?id=30 jsou tam super veci! Zatrhni si ve foru tohle: 3.7.2004 10:12:00 Webjoker Re: Chrochtání motoru, neposlušné žhavení a odstavený AGR -to je odpoved na muj problem...je jich tam vice, to uz uvidis! Citovat
oddie Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 EGR, AGR, vypadá to, že je to totéž. Třeba je to zkratka z němčiny, místo z angličtiny (EGR = Exhaust Gas Recirculation, AGR by mohlo být Auspuff.... newim). Jinak dobrá stránka... Citovat
MartinR Odesláno 2. srpen 2004 Autor Odesláno 2. srpen 2004 Díky za odpovědi,hlavně co se týká EGR.Zkusil jsem hadičku odpojit,ale nic se nezměnilo.Před měsícem jsem byl na ME a dle měření vše v pohodě.Taky jsem koukal na Tebou doporučené stránky www.autodiagnostika.cz. Tam mě mimo jiné postřehy asi nejvíc zarazilo,kde píše,že po výměně katalyzátoru mu auto vůbec nekouří.Což si myslím,že není možné.Co si vlastně mám představit pod tím chrochtáním? Citovat
Guest zdeny.m Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 může to být i vstřikem,který špatně rozstřikuje naftu a může nasávat vzduch Citovat
lexa Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Rozstřikovat může špatně, ale odkud by nasával vzduch? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.