Vydrýsek Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Zdravím vespolek, nemáte nikdo náhodou zkušenost s tímhle prodejcem? http://www.sauto.cz/inzerce-prodejce/4169-maloobchod-s-motorovymi-vozidly Přijde mi, že má slušný ceny za dobře vybavený auta, všechno dovoz. Až se mi to nezdá... Nemá náhodou opravovaný vraky? (Myslím jestli se tam někdo nebyl třeba už podívat) Nebo jen ty Oktávky tak nepředražuje? Citovat
Dundee Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Nevim, jestli je to tenhle týpek, ale kluci od nás z práce u někoho postupně nakoulil asi šest Octavií za slušný prachy a pak se jim to všem začalo srát a rozpadat- byly to nějaký lepený bořeniny... Zkusim v práci v týpnu zjistit, odkud ty auta byly... Citovat
kmotrik Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 takový auta jsou nejhorší, šitý horkou jehlou. Jednou jsem viděl koupený mondeo co mělo po bouračce nějakou vyjebanou sedačku a aby chvilku držela na místě byla přilepená montážní pěnou. Byl docela problém to pak nějak uhádat co vím. Nakonec pod nějakou tou výhružkou vrátili prachy za mondeo a kámoš si pak vybral jiný autíčko takže na takovýhlě prapodivný autobazary velkej pozor a nenechat se uchlácholit cenou Citovat
jarajarda Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Ty nesmyslný kilometry :D:D:D Zase jsem se pobavil :D:D Octavia rok 2000 a najeto v naftě 130 000km a teď tu O dvanácti měsíčkách Citovat
jarajarda Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Ten člověk je i_iot, na všech má stočený stejný kilometry a liší se to jen pár tisícema [upravil dne 1/8/09 jarajarda] Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 třeba to byl vozovy park domova duchodcuuuu Citovat
jarajarda Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Jaj, ten má kliku a že hned koupil všechny co Citovat
ozzy56 Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Původně zaslal: jarajarda Ten člověk je i_iot, na všech má stočený stejný kilometry a liší se to jen pár tisícema [upravil dne 1/8/09 jarajarda] taky tady máme takový bazar Citovat
jarajarda Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Protože Češi chtějí být klamaní..bohužel to tak je.. Citovat
Vydrýsek Odesláno 1. srpen 2009 Autor Odesláno 1. srpen 2009 Na km nekoukám, to stáčej snad všichni...ale taky si říkám, že má cenový rozpětí 140-150, je fakt že za skoro stejný auta. No, zajímalo by mi jak vypadaj v reálu.. po prohlídce mechanikem.. A je fakt, že člověk který píše erbek, tenpomat apod. ve mě taky nebudí důvěru. [upravil dne 1.8.2009 Vydrýsek] Citovat
chuck11 Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Chlapi já mám na 306 rok výroby 2001 najeto necelých šedesát tisíc a to je fakt:aut Citovat
lape Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 A já mám na Meganu 96 najeto 108 000km.A to poctivých.Jednak mám servisku(což už dnes celkem nic neznaméná),ale když jsem to před x léty kupoval a mělo to najeto 72 000km,tak jsem to nechal prověřit v Renaultu a bylo to tak.Pokud mě teda nelhali :D Ale tak protože to za 5 let nestálo v servise ani minutu a nic se na tom nevy...o,což je při pověsti renaultu skoro zázrak,tak to asi bude pravda [upravil dne 2.8.2009 lape] Citovat
wooody Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 třeba když sem ještě dělal u háši tak tam přišel dědudula s Elantrou má jí asi už 6 let a nalítáno asi 4500 km...... a je první majital bral jí jako novou Citovat
MatrixChose Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Zase si ale chlapi pletete pojmy s dojmy. Nějaká Elantra a Megane (na 90% v benzínu) je něco jinýho. Vemte si takovou 406 v HDi která stála nová ve výbavě něco okolo 800 000 Kč. Myslíte, že si ji koupí člověk, kterej jezdí jenom po městě a o víkendu 20 km na chatu? Asi by mu stačil benzín o 150 - 200 tisíc levnější, nemyslíte? Citovat
Tommy306 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 furt dokola omílané téma s kilometrama..neříkám, že spousta aut není stočená, ale třeba můj šéf prodával ochcáfku f tdi tuším r. 01-02 a měla najeto 60 tis. to je stejná dedukce jako když auto mělo měněný čelní sklo a už to muselo být bouraný.. [upravil dne 2/8/09 Tommy306] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Původně zaslal: MatrixChose Zase si ale chlapi pletete pojmy s dojmy. Nějaká Elantra a Megane (na 90% v benzínu) je něco jinýho. Vemte si takovou 406 v HDi která stála nová ve výbavě něco okolo 800 000 Kč. Myslíte, že si ji koupí člověk, kterej jezdí jenom po městě a o víkendu 20 km na chatu? Asi by mu stačil benzín o 150 - 200 tisíc levnější, nemyslíte? Nemusi se jednat vyhradne o naftu , levne auta v dieslu taky moc najet nemusi. Napr otec ma Accenta v dieslu, ma ho 1.5 roku a ma na nem 7000 km ... V kazdem pripade je mozne potkat oktavii v dieslu s tema kilometrama, ale ty jednak vecsinou stoji iny prachi, a urcite ich nenajdete plny bazar. A kedze aj pan dovozce musi z neceho zit, tak urco nekupuje lestenky skoro nejete Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.