Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevim, jestli je to tenhle týpek, ale kluci od nás z práce u někoho postupně nakoulil asi šest Octavií za slušný prachy a pak se jim to všem začalo srát a rozpadat- byly to nějaký lepený bořeniny... Zkusim v práci v týpnu zjistit, odkud ty auta byly...

Odesláno
:xvul takový auta jsou nejhorší, šitý horkou jehlou. Jednou jsem viděl koupený mondeo co mělo po bouračce nějakou vyjebanou sedačku a aby chvilku držela na místě byla přilepená montážní pěnou. Byl docela problém to pak nějak uhádat co vím. Nakonec pod nějakou tou výhružkou vrátili prachy za mondeo a kámoš si pak vybral jiný autíčko ;) takže na takovýhlě prapodivný autobazary velkej pozor a nenechat se uchlácholit cenou :papa:xvul
Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Ten člověk je i_iot, na všech má stočený stejný kilometry a liší se to jen pár tisícema :D

[upravil dne 1/8/09 jarajarda]

taky tady máme takový bazar :D

Odesláno

Na km nekoukám, to stáčej snad všichni...ale taky si říkám, že má cenový rozpětí 140-150, je fakt že za skoro stejný auta. No, zajímalo by mi jak vypadaj v reálu.. po prohlídce mechanikem..

A je fakt, že člověk který píše erbek, tenpomat apod. ve mě taky nebudí důvěru.

[upravil dne 1.8.2009 Vydrýsek]

Odesláno

A já mám na Meganu 96 najeto 108 000km.A to poctivých.Jednak mám servisku(což už dnes celkem nic neznaméná),ale když jsem to před x léty kupoval a mělo to najeto 72 000km,tak jsem to nechal prověřit v Renaultu a bylo to tak.Pokud mě teda nelhali :D:D Ale tak protože to za 5 let nestálo v servise ani minutu a nic se na tom nevy...o,což je při pověsti renaultu skoro zázrak,tak to asi bude pravda

[upravil dne 2.8.2009 lape]

Odesláno

třeba když sem ještě dělal u háši tak tam přišel dědudula s Elantrou má jí asi už 6 let a nalítáno asi 4500 km...... a je první majital bral jí jako novou

Odesláno

Zase si ale chlapi pletete pojmy s dojmy. Nějaká Elantra a Megane (na 90% v benzínu) je něco jinýho. Vemte si takovou 406 v HDi která stála nová ve výbavě něco okolo 800 000 Kč. Myslíte, že si ji koupí člověk, kterej jezdí jenom po městě a o víkendu 20 km na chatu? Asi by mu stačil benzín o 150 - 200 tisíc levnější, nemyslíte?

Odesláno

furt dokola omílané téma s kilometrama..neříkám, že spousta aut není stočená, ale třeba můj šéf prodával ochcáfku f tdi tuším r. 01-02 a měla najeto 60 tis.

to je stejná dedukce jako když auto mělo měněný čelní sklo a už to muselo být bouraný..

[upravil dne 2/8/09 Tommy306]

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Zase si ale chlapi pletete pojmy s dojmy. Nějaká Elantra a Megane (na 90% v benzínu) je něco jinýho. Vemte si takovou 406 v HDi která stála nová ve výbavě něco okolo 800 000 Kč. Myslíte, že si ji koupí člověk, kterej jezdí jenom po městě a o víkendu 20 km na chatu? Asi by mu stačil benzín o 150 - 200 tisíc levnější, nemyslíte?

Nemusi se jednat vyhradne o naftu , levne auta v dieslu taky moc najet nemusi. Napr otec ma Accenta v dieslu, ma ho 1.5 roku a ma na nem 7000 km ...

V kazdem pripade je mozne potkat oktavii v dieslu s tema kilometrama, ale ty jednak vecsinou stoji iny prachi, a urcite ich nenajdete plny bazar. A kedze aj pan dovozce musi z neceho zit, tak urco nekupuje lestenky skoro nejete :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...