Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim koupil jsem na svoji 406 17\" ALU MAK a jsou na nich pneu 205/40/17 coz je hodne nizka guma. Po nasazeni na auto je mezi kolem a blatnikem desna dira. Auto snizovat nechci tak se zeptam jaka je optimalni pneumatika pro 406? Jen nechci tak vysokou gumu jako na origo kolech.

[upravil dne 8/1/09 Tomáš]

post-0-1410960865938_thumb.jpg

Odesláno

V TP určitě 17\" nebudou.

Jinak nejlepší rozměr bude buďto 205/50 nebo 215/50(45).

Zde si to můžeš ověřit. ;)

[upravil dne 1/8/09 Dave_k]

Odesláno

Mas recht 17 tam nejsou jde mi o pneu. Na fotce kol jsou 205/40/17 a to je moc. Mel jsem kolo na aute a nevypada to dobre. Taky jsem si myslel ze 205/50/17 budou akorat.

Dik za info

Odesláno

pro zachování stejnýho obvodu kola 205/50/17

při použiti 215/50/17 je obvod o 4 cm delší. u 215/45/17 je o 3 cm kratší.

[upravil dne 1.8.2009 čakom]

• O 3 roky později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Také se rozhodujuá jaké kopit na léto.

Chtěl bych se zeptat k tomu co psal čakom.Je velkej rozdíl mezi tema 205/50/17 a 215/50/17 ? jak se píše tak jsou to 4cm an obvod ale bude to poznat například při akceleraci že auto bude líné? Momentálně mám vepředu 205/45/17 a v zadu 215/45/17 a nevypadá to moc hezky.vepředu jsou velké díry nad kolama..Přemejšlel jsem koupit všechny kola 215/45 ale zdá se mi ta guma moc nízká.Hlavně mi proměřuje tachometr o celkem dost při mojich rozměrech.

A poslední :) Zleniví auto spíše když máte širší pneu nebo vetší obvod pneu ?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Nejsem si právě jistej... mám velké et a podložky... to by znamenalo o 1cm širší + něco do vejšky? hlavně nemám 2.2HDi takže se bojim i zlenivění a hlavně čeké selnice moc nejsou na nízkej profil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...