Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Akce x (Krystof po milionte)

Recommended Posts

Odesláno

Tak me vcera staveli policajti

Ale nic nenasli akorat se jim nelibilo stinitko Peugeot Club na mem celnim skle pry to tam nesmi byt, udajne mimo dalnicni znamky nesmim mit na celnim skle vubec nic, nevite jak to je?

:papa

[Editován dne 14/7/04 Davy]

Odesláno

vadí jim všechno,co nemá homo(logační značku).U stínítka prý snížení průhlednosti čelního skla a barevný kvůli tomu,že bys mohl vidět špatně na barvy semaforu.To jsou gumy co?Po mě chtěli,abych sundal kouli na závěsu,nemohli pochopit,že to nejde.Když je to přišroubovaný,tak se nic sundávat NEMUSÍ!Sundávají se jenom ty,co drží tou pákou.Pokutu mi nedali,neměli odvahu byl jsem dost přesvědčivej.

Odesláno

Ten pruh by tam byt nemel, ale muzete zkusit argumentovat tim ze neni v zornem poli ridice, teda pokud neni 20 cm siroky, a navic podivejte se kdyz sklopite stinitka jestli jsou pod uroven toho pruhu pokud ano, muzete pri kontrole sklopit stinitko a tvrdit ze to stinitko je vetsi nez pruh a ze stini jeste vic.

Uz jsem slysel ze takhle to pry funguje a nechaji se presvedcit.

Odesláno
Napsán autorem Mila

Ten pruh by tam byt nemel, ale muzete zkusit argumentovat tim ze neni v zornem poli ridice, teda pokud neni 20 cm siroky, a navic podivejte se kdyz sklopite stinitka jestli jsou pod uroven toho pruhu pokud ano, muzete pri kontrole sklopit stinitko a tvrdit ze to stinitko je vetsi nez pruh a ze stini jeste vic.

Uz jsem slysel ze takhle to pry funguje a nechaji se presvedcit.

No to je dobra vymluva, ja to sundavat urcite nebudu ale tuhle vymluvu pouziju az me zase zastavej :D

Odesláno

pokud vím tak kryštof je do neděle,končí o pulnoci ale kdyby to končilo zitra tak by mě to vubec nevadilo,dneska sem jel do práce radši na kole protože mám v autě plyn na černo a gumy taky už nic moc.zdar

Odesláno
Napsán autorem Driver

Řekl bych že mají pravdu, povolený je snad pouze ten stmavený pruh na horní straně okna a ten je průhledný.

A ještě navíc musí být zelený... netuším proč

Odesláno

Koule dle novely sil. zákona, pokud je nutno k odmontování potřebné nářadí tak se sundávat nemusí, ale nesmí zakrývat značku. Mi značku zakrývá, ale auto je z 86 tak uvidíme.;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...