Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

V průměru asi těch 8,7l. :aut Ale jednou tam bylo i 7,6 ale jednou taky 11l.:aut

Tyyjo to je dost, ale asi jezdíš hodně po městě, já po většinu mimo.

Minimum jsem měl asi 7,1 nebo 7,2, po Vysočině...

Já mám taky jinej motor, no a jak říkám, jezdím na Michelin Energy Saver, tak třeba to nějakej efekt má:papa

Odesláno
Původně zaslal: corsair.cz

Tyyjo to je dost, ale asi jezdíš hodně po městě, já po většinu mimo.

Minimum jsem měl asi 7,1 nebo 7,2, po Vysočině...

Já mám taky jinej motor, no a jak říkám, jezdím na Michelin Energy Saver, tak třeba to nějakej efekt má:papa

Ne, městu se vyhýbám.

Když já jedu na kraj Pardubic tak je to svátek. :aut

Spíše jezdím krátké trasy. Nebo na to má možná vliv styl jízdy?:D:aut

Já s tím moc nejezdím, takže spotřebu neřeším. ;)

Odesláno

2 PnR: joj díky za info, tak hned si budu mazla vážit o to víc, překvapilo mě že ses tak divil, tvá 306 má úplně stejný motor a o pár kilo je určitě lehčí, což? teoreticky bys měl být na tom líp:myslim

2 BoneDaddy: to dělaj asi ty krátký trasy, já jezdím dlouhý... co se týče stylu, nepatřím mezi nejpomalejší, po silnicích 110 a dálnice asi 140-150 km/h, když se dá. Jo mám ještě KN sportovní filtr, tak třeba i to má vliv:cool:

Odesláno
Původně zaslal: corsair.cz

to dělaj asi ty krátký trasy, já jezdím dlouhý... co se týče stylu, nepatřím mezi nejpomalejší, po silnicích 110 a dálnice asi 140-150 km/h, když se dá. Jo mám ještě KN sportovní filtr, tak třeba i to má vliv:cool:

No já jezdím podobně, jen bez těch dálnic. Ty jsou daleko.:)

A K&N mám taky a vliv nemělo. :aut

Odesláno

Ja jezdim z automatickou klimou furt zaplou 99% po dalnici a spotreba je 9 - 9.5l LPG, pokud jedu do 120, tak jsem se dostal i na 8,6.

Odesláno

Ozzy má pravdu nic není zadarmo ani klima né.Jelikož je hnána motorem,resp.klikou přes řemen,tak je snad nad slunce jasnější,že bude mít motor vyšší spotřebu,je více zatížen.A je ůplně jedno jestli manuál nebo automatická,zatížení motoru je naprosto stejné.Při mojí jízdě do Bratislavy s klimou na plno a 40 vedra venku mě to při 160km na tacháku dělalo 1l na 100km,což je v poho.Je to jako s telefonem,buď volám a dobíjím kredit,nebo nevolám a nosím ho v kapse abych ho tam měl a mohl se chlubit,že ho mám.Čili buď se potím jako prase a nebo si ji zapnu a jsem méně ospalý a ubitý ze slunce.Akorát by se to nemělo přehánět s velikánským teplotním rozdílem uvnitř a venku,dá se z toho pěkně nachladit a je to i pěkná šleha když vyjdeš z vozu,toť vše.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak ze dvou služebních cest tento týden:

Brno - Praha - Teplice - Děčín - Teplice a zpět + Brno - Žďár a zpět

3 lidi v autě + klima celou cestu, dálnice cca 140 km/h a spotřeba za vyjetou nádrž 7,7

:papa

Odesláno

natankuj plnu, po trebars 100km dojdi zasa natankovat do plnej, a kolko dotankujes mas spotrebu na 100km.

presnejsie to je ale po vyjazdeni nadrze a dotankovani najlepsie pri tom istom stojane..

tu je taka webova \"pomocka\"

http://www.spritmonitor.de/en/

vies porovnat spotrebu aj s ostatnymi ludmi s rovnakym autom/motorom

[upravil dne 22.8.2009 PnR]

Odesláno
Původně zaslal: bonfire

pánové chci se zeptat, jak změřim spotřebu když nemam palubní počítač:(:(:myslim

jak říká PnR...

možná je lepší vyjet celou nádrž a pak to spočítat, já třeba na 63 litrů ujel 835 kilometrů....

při celý nádrži se ti pak shladí veškerý ty odchylky za stání v zácpách atd. myslím že to má větší vypovídací schopnost....

sorry, oprava za nick....

[upravil dne 22/8/09 corsair.cz]

Odesláno

je to tak, já si zas dělám spotřebu za sezonu--jezdím od dubna do listopadu (od soli do soli--na zimu mám jiné) a je tam všechno, město,mimo město,dálnice,kolony atd.,--za dobu co ho mám,spotřeba max. 5.8 litru;),jezdím v klidu...

[upravil dne 23/8/09 ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...