corsair.cz Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy V průměru asi těch 8,7l. Ale jednou tam bylo i 7,6 ale jednou taky 11l. Tyyjo to je dost, ale asi jezdíš hodně po městě, já po většinu mimo. Minimum jsem měl asi 7,1 nebo 7,2, po Vysočině... Já mám taky jinej motor, no a jak říkám, jezdím na Michelin Energy Saver, tak třeba to nějakej efekt má Citovat
PnR Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 no tak tu spotrebu mas slusnu.. prave som pozrel spritmonitor a su tam hodnoty od 6.8 po 10.2 takze si na tom dost dobre Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Původně zaslal: corsair.cz Tyyjo to je dost, ale asi jezdíš hodně po městě, já po většinu mimo. Minimum jsem měl asi 7,1 nebo 7,2, po Vysočině... Já mám taky jinej motor, no a jak říkám, jezdím na Michelin Energy Saver, tak třeba to nějakej efekt má Ne, městu se vyhýbám. Když já jedu na kraj Pardubic tak je to svátek. Spíše jezdím krátké trasy. Nebo na to má možná vliv styl jízdy? Já s tím moc nejezdím, takže spotřebu neřeším. Citovat
corsair.cz Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 2 PnR: joj díky za info, tak hned si budu mazla vážit o to víc, překvapilo mě že ses tak divil, tvá 306 má úplně stejný motor a o pár kilo je určitě lehčí, což? teoreticky bys měl být na tom líp:myslim 2 BoneDaddy: to dělaj asi ty krátký trasy, já jezdím dlouhý... co se týče stylu, nepatřím mezi nejpomalejší, po silnicích 110 a dálnice asi 140-150 km/h, když se dá. Jo mám ještě KN sportovní filtr, tak třeba i to má vliv:cool: Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Původně zaslal: corsair.cz to dělaj asi ty krátký trasy, já jezdím dlouhý... co se týče stylu, nepatřím mezi nejpomalejší, po silnicích 110 a dálnice asi 140-150 km/h, když se dá. Jo mám ještě KN sportovní filtr, tak třeba i to má vliv:cool: No já jezdím podobně, jen bez těch dálnic. Ty jsou daleko. A K&N mám taky a vliv nemělo. Citovat
corsair.cz Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy No já jezdím podobně, jen bez těch dálnic. Ty jsou daleko. A K&N mám taky a vliv nemělo. Tak asi začnu věřit na ty pneumatiky Citovat
Duin Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Ja jezdim z automatickou klimou furt zaplou 99% po dalnici a spotreba je 9 - 9.5l LPG, pokud jedu do 120, tak jsem se dostal i na 8,6. Citovat
bara Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Ozzy má pravdu nic není zadarmo ani klima né.Jelikož je hnána motorem,resp.klikou přes řemen,tak je snad nad slunce jasnější,že bude mít motor vyšší spotřebu,je více zatížen.A je ůplně jedno jestli manuál nebo automatická,zatížení motoru je naprosto stejné.Při mojí jízdě do Bratislavy s klimou na plno a 40 vedra venku mě to při 160km na tacháku dělalo 1l na 100km,což je v poho.Je to jako s telefonem,buď volám a dobíjím kredit,nebo nevolám a nosím ho v kapse abych ho tam měl a mohl se chlubit,že ho mám.Čili buď se potím jako prase a nebo si ji zapnu a jsem méně ospalý a ubitý ze slunce.Akorát by se to nemělo přehánět s velikánským teplotním rozdílem uvnitř a venku,dá se z toho pěkně nachladit a je to i pěkná šleha když vyjdeš z vozu,toť vše. Citovat
corsair.cz Odesláno 22. srpen 2009 Odesláno 22. srpen 2009 Tak ze dvou služebních cest tento týden: Brno - Praha - Teplice - Děčín - Teplice a zpět + Brno - Žďár a zpět 3 lidi v autě + klima celou cestu, dálnice cca 140 km/h a spotřeba za vyjetou nádrž 7,7 Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. srpen 2009 Odesláno 22. srpen 2009 Původně zaslal: corsair.cz spotřeba za vyjetou nádrž 7,7 Hmm slušné. Citovat
bonfire Odesláno 22. srpen 2009 Odesláno 22. srpen 2009 pánové chci se zeptat, jak změřim spotřebu když nemam palubní počítač:( Citovat
PnR Odesláno 22. srpen 2009 Odesláno 22. srpen 2009 natankuj plnu, po trebars 100km dojdi zasa natankovat do plnej, a kolko dotankujes mas spotrebu na 100km. presnejsie to je ale po vyjazdeni nadrze a dotankovani najlepsie pri tom istom stojane.. tu je taka webova \"pomocka\" http://www.spritmonitor.de/en/ vies porovnat spotrebu aj s ostatnymi ludmi s rovnakym autom/motorom [upravil dne 22.8.2009 PnR] Citovat
corsair.cz Odesláno 22. srpen 2009 Odesláno 22. srpen 2009 Původně zaslal: bonfire pánové chci se zeptat, jak změřim spotřebu když nemam palubní počítač:( jak říká PnR... možná je lepší vyjet celou nádrž a pak to spočítat, já třeba na 63 litrů ujel 835 kilometrů.... při celý nádrži se ti pak shladí veškerý ty odchylky za stání v zácpách atd. myslím že to má větší vypovídací schopnost.... sorry, oprava za nick.... [upravil dne 22/8/09 corsair.cz] Citovat
ozzy56 Odesláno 22. srpen 2009 Odesláno 22. srpen 2009 je to tak, já si zas dělám spotřebu za sezonu--jezdím od dubna do listopadu (od soli do soli--na zimu mám jiné) a je tam všechno, město,mimo město,dálnice,kolony atd.,--za dobu co ho mám,spotřeba max. 5.8 litru;),jezdím v klidu... [upravil dne 23/8/09 ozzy56] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.