Dundee Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Dundee Jestli byl lepší XUD než DW8 nevím, ale XUD byl jednodušší a hlavně bez toho elektronicky řízenýho čerpadla Lucas, který umí nadělat dost drahou neplechu, když se vy*ere;) Kolega má tenhle motor v Cliu a po zaslepení EGRu jezdí v pohodě v Cliu (Renault) byly motory z PSA ?? Úplně stejnej motor to asi neni, ale taky má Lucase. Je to 1.9D a rok tušim kolem 2000. Citovat
robo27 Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Původně zaslal: Dundee Jestli byl lepší XUD než DW8 nevím, ale XUD byl jednodušší a hlavně bez toho elektronicky řízenýho čerpadla Lucas, který umí nadělat dost drahou neplechu, když se vy*ere;) Kolega má tenhle motor v Cliu a po zaslepení EGRu jezdí v pohodě Zdravím Môj prvý príspevok tu: Mám síce xsaru ale snáď nebude vadiť... Mám dve xsary 1,9D - jedna rv 98 - XUD, druha rv 2000 - DW8. v XUD mam čerpadlo bosch a to same aj v dw8, niektoré dw8 sa vyrábali s čerpadlom bosch a niektoré dw8 - poväčšine dw8b s čerpadlom lucas. podľa testovaných vin som zistil že ak má motor bosch tak je tam pri čerpadle napísané myslím: VARIANTA VSTŘIKOVÁNÍ INDIFFERENTE Keď som kupoval druhú xsaru, hľadal som buď xsaru alebo p306 s motorom 1,9D ale s čerpadlom Bosch. Že vraj sú vo všeobecnosti lepšie a v prípade sa dajú lepšie repasovať ako lucas - ale mám to len z diskusíí na nete, osobne som to ešte nerobil... [upravil dne 3/8/09 robo27] Citovat
Fusion Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Já mám taky spolujezdcovo zrcátko el. a řidičovo s hýblátkem, je to srandovní řešení. Ale piknikovej stůl je machrovnika K té klimě - model s faceliftem je už má častěji, ale pořád mluvím o dodávkách v defaultu, civil verze mají lepší výbavy. Neví někdo kde EGR je a jak se zaslepuje? Citovat
Šalda Odesláno 18. srpen 2009 Autor Odesláno 18. srpen 2009 Tak jsme dnes konečně koupily partnera, koupenej ve Famku, což je autorizovanej servis Peugeot, partner je sice jen 1,4 benzín ale vypadá to že jede slušně, a hlavně má servisku, měla to firma na leasing a po skončení jim to vrátily a vzali si nový. a navím ta firma co ho měla tak jezdí k nám do firmy, vozí nám kabely a ty borce znám, sou slušný, takže auto by mělo být v poho :-) jen se chcu zeptat, má přestavbu na N1, jak se dá oficiálně ta přepážka oddělat??To musí udělat nějakej autorizovanej servis?? Přidávám odkaz na novýho piškota v rodině :-) http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/peugeot/partner/7435212 Citovat
Šalda Odesláno 18. srpen 2009 Autor Odesláno 18. srpen 2009 Kurte díky, asi bude lepší to odmontovat sám a pak na STK to tam dát zpátky:nevim Citovat
Šalda Odesláno 18. srpen 2009 Autor Odesláno 18. srpen 2009 asi to tak dopadne :-)) ale jinak autíčko je to super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.