Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: Dundee

Jestli byl lepší XUD než DW8 nevím, ale XUD byl jednodušší a hlavně bez toho elektronicky řízenýho čerpadla Lucas, který umí nadělat dost drahou neplechu, když se vy*ere;) Kolega má tenhle motor v Cliu a po zaslepení EGRu jezdí v pohodě;)

v Cliu (Renault) byly motory z PSA ??:myslim

Úplně stejnej motor to asi neni, ale taky má Lucase. Je to 1.9D a rok tušim kolem 2000.

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Jestli byl lepší XUD než DW8 nevím, ale XUD byl jednodušší a hlavně bez toho elektronicky řízenýho čerpadla Lucas, který umí nadělat dost drahou neplechu, když se vy*ere;) Kolega má tenhle motor v Cliu a po zaslepení EGRu jezdí v pohodě;)

Zdravím

Môj prvý príspevok tu: Mám síce xsaru ale snáď nebude vadiť...

Mám dve xsary 1,9D - jedna rv 98 - XUD, druha rv 2000 - DW8.

v XUD mam čerpadlo bosch a to same aj v dw8, niektoré dw8 sa vyrábali s čerpadlom bosch a niektoré dw8 - poväčšine dw8b s čerpadlom lucas. podľa testovaných vin som zistil že ak má motor bosch tak je tam pri čerpadle napísané myslím: VARIANTA VSTŘIKOVÁNÍ INDIFFERENTE

Keď som kupoval druhú xsaru, hľadal som buď xsaru alebo p306 s motorom 1,9D ale s čerpadlom Bosch. Že vraj sú vo všeobecnosti lepšie a v prípade sa dajú lepšie repasovať ako lucas - ale mám to len z diskusíí na nete, osobne som to ešte nerobil...

[upravil dne 3/8/09 robo27]

Odesláno

Já mám taky spolujezdcovo zrcátko el. a řidičovo s hýblátkem, je to srandovní řešení. Ale piknikovej stůl je machrovnika :D

K té klimě - model s faceliftem je už má častěji, ale pořád mluvím o dodávkách v defaultu, civil verze mají lepší výbavy.

Neví někdo kde EGR je a jak se zaslepuje?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsme dnes konečně koupily partnera, koupenej ve Famku, což je autorizovanej servis Peugeot, partner je sice jen 1,4 benzín ale vypadá to že jede slušně, a hlavně má servisku, měla to firma na leasing a po skončení jim to vrátily a vzali si nový. a navím ta firma co ho měla tak jezdí k nám do firmy, vozí nám kabely a ty borce znám, sou slušný, takže auto by mělo být v poho :-)

jen se chcu zeptat, má přestavbu na N1, jak se dá oficiálně ta přepážka oddělat??To musí udělat nějakej autorizovanej servis??

Přidávám odkaz na novýho piškota v rodině :-)

http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/peugeot/partner/7435212

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...