Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Tak s konečnou platností sraz platí a já budu na pumpě, neboj Stiflere, jak už jsem říkal, je cca 50 - 100 metrů, to vážně dojdu...

Ty budeš na pumpě pěšky? Tak to tě obdivuju, že si dáš tu práci a dojdeš tam, já bych se asi nechal odvést, ale dost srandiček. Beru to závazně a budu se zítra v 11:00 hodin těšit na viděnou u pumpy. :papa

Odesláno

Tak děkuji všem zúčastněným, jmenovatě - Pe.Tr (406 Break old), MatrixChose (406 Break new), Mischelin (106 S16 Rallye) a David (407 SW) za pěknej srazík s pohodovou atmosférou. Pěkně jsme si pokecali i poradili kolegům z Citroen Clubu při koupi auta. Ještě přihodím pár fotek:

dsc03173a.jpg

dsc03174a.jpg

dsc03177a.jpg

dsc03175a.jpg

dsc03178a.jpg

dsc03183a.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Presunuto, hezky jste to meli :)

Díky a díky. Měli jsme to fakt hezký, jsem naprosto spokojenej a doufám, že i ostatní účastníci byli spokojeni. Budu rád, když se takové minisrazy uskuteční častěji. :super

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: Béďa

Presunuto, hezky jste to meli :)

Díky a díky. Měli jsme to fakt hezký, jsem naprosto spokojenej a doufám, že i ostatní účastníci byli spokojeni. Budu rád, když se takové minisrazy uskuteční častěji. :super

Pěkný fotešky. Já doufám, že příštího minisrazečku se taky třeba budu moct zúčastnit.;)

Odesláno

Jo, mě se taky sraz moc líbil, ještě jednou a veřejně děkuju Pe.Trovi za poshánění a dovežení dílů (to samý i prodejcům, se lterýma se musím ještě finančně srovnat). Hlavně se Stiflere přiznej, jak vypadá tvůj vzduch. filtr (tipujem tak na 50 000 km) :P pak ti to taky má jet :D

Jinak pro doplnění Citroen Evasion - táta na stavbě, ze který já až teď přijel :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...