Stifler Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 Původně zaslal: MatrixChose Tak s konečnou platností sraz platí a já budu na pumpě, neboj Stiflere, jak už jsem říkal, je cca 50 - 100 metrů, to vážně dojdu... Ty budeš na pumpě pěšky? Tak to tě obdivuju, že si dáš tu práci a dojdeš tam, já bych se asi nechal odvést, ale dost srandiček. Beru to závazně a budu se zítra v 11:00 hodin těšit na viděnou u pumpy. Citovat
MatrixChose Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Tak už zase skáče přes překážky Hodil se tam rejdovej čep a jezdí to. Sice je cestovní rychlost omezena cca do 50 km/h ale to po Jičíně stačí Citovat
dzana.m Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 sice to mam kouse k ale makam ale budu snažit si to přehodit ale budu se snažit přijet:papa Citovat
Stifler Odesláno 31. červenec 2009 Autor Odesláno 31. červenec 2009 Tak děkuji všem zúčastněným, jmenovatě - Pe.Tr (406 Break old), MatrixChose (406 Break new), Mischelin (106 S16 Rallye) a David (407 SW) za pěknej srazík s pohodovou atmosférou. Pěkně jsme si pokecali i poradili kolegům z Citroen Clubu při koupi auta. Ještě přihodím pár fotek: Citovat
Stifler Odesláno 31. červenec 2009 Autor Odesláno 31. červenec 2009 Jinak prosím o přesunutí do sekce \"Již uskutečněné srazy\". Díky Citovat
Stifler Odesláno 31. červenec 2009 Autor Odesláno 31. červenec 2009 Původně zaslal: Béďa Presunuto, hezky jste to meli Díky a díky. Měli jsme to fakt hezký, jsem naprosto spokojenej a doufám, že i ostatní účastníci byli spokojeni. Budu rád, když se takové minisrazy uskuteční častěji. Citovat
MatrixArwen Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Béďa Presunuto, hezky jste to meli Díky a díky. Měli jsme to fakt hezký, jsem naprosto spokojenej a doufám, že i ostatní účastníci byli spokojeni. Budu rád, když se takové minisrazy uskuteční častěji. Pěkný fotešky. Já doufám, že příštího minisrazečku se taky třeba budu moct zúčastnit. Citovat
MatrixChose Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Jo, mě se taky sraz moc líbil, ještě jednou a veřejně děkuju Pe.Trovi za poshánění a dovežení dílů (to samý i prodejcům, se lterýma se musím ještě finančně srovnat). Hlavně se Stiflere přiznej, jak vypadá tvůj vzduch. filtr (tipujem tak na 50 000 km) pak ti to taky má jet Jinak pro doplnění Citroen Evasion - táta na stavbě, ze který já až teď přijel Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 jj bylo fajně ,počasí vyšlo ,zdrbali jsme stiflerovi auto . pár foto pro představu. Citovat
Mischelin Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 No ten filtr od Stiflera byl super:D Sraz byl super užil jsem si to:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.