stařék Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Zdravím a zároveň prosím o radu.CHtěl bych koupit giagnostiku na Peugeota,na AUKRU nabízí NEMOSCAN U 581 v češtině za 2750 kč není to nějaká Čína? chtěl bych něco blbuvzdorného moc tomu nerozumím co se týče starších aut není problém v září pujdu již po 12 do 1 třídy tak mě neodsuzujte a DÍKY Citovat
Přema Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Na peugeot jedině PLANET 2000 nic víc....... Citovat
stařék Odesláno 27. červenec 2009 Autor Odesláno 27. červenec 2009 Díky za odpovědˇ kde se dá sehnat a co stojí? jako důchodce se nemůžu moc rozbíhat aby zustalo aj na ježdění .Moc děkuji. Citovat
luko407sw Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 tak v tom případě na to raději zapomeň,levná záležitost to není....dá se sehnat z číny za několik tisíc,ale bude to asi jako všechno ostatní z číny = kopie,tzn. zbytečně vyhozene peníze. a navíc kdo umí čínsky Citovat
Ferry Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 ono taky zalezi na jaky rocnik auta by to melo byt, pac ty diagnosticke pristroje se vyvijely a pouzivaji ruzne komunikacni protokoly dalsi veci je, jak ocekavani od toho jsou, jestli jen pouhy vypis chyb z pameti RJ nebo nejake pokrocilejsi funkce a k cemu to ma presne slouzit Citovat
stařék Odesláno 27. červenec 2009 Autor Odesláno 27. červenec 2009 je to ročník 03 10 měsíc 2.2 HDI mám ho 5 rok sem tam mě vystrašila nějaká ta chybka a dia v servisu vždy paleta třeba čidlo teploty i kdyš počítač hlásil něco s chlazením ,napíchnutí ,30 minut a cena 749,50 výměna čidla skušební jízda a cena1778 čidlo cena 477- to čidlobych také vyměnil sám.Tak asi na takétověci.Nezlobte se že s takovími věci otravuji,je to taková uvaha. Citovat
patko79 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 tak, autodiagnostika aj mňa začína mátať Pozrel som ten link a v podstate to vyzerá ako súkromná reklama jedného maníka, ktorý všetkých presviedča, že len on má patent na kabeláž Neskúšal niekto z Vás pohľadať schému kabeláže na nete? Nemienim za blbý prevodník so softom vyhodiť 40 litrov:( No skúsim to cez dlhé zimné večery:myslim pri mobiloch mi to vyšlo, tak by sa aj teraz mohlo zadariť Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Když odrovnáš mobil nebude to tolik jako třeba když odrovnaš řídící jednotky auta........až se ti zadaří...dej vědět.....tím maníkem myslíš koho????? Citovat
patko79 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 myslím že pp205 sa chválil, že vie lacné káble dostať z francúzska, ale iba dva mesačne:myslim. Tým som nexcel nikoho uraziť, len by som privítal aj alternatívu bo 40 litrov, tak za to zoženiem aj druhú riadiacu jednotku s preprogramovaním;) a ešte mi zostane aj na dovolenku:P Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Ano chválil a má taky proč.....jeho služby jsou tady jedny z nejlepších ...... vím o čem mluvím.....já Planet s Lexií od něho mám a ani jednou sem nepochyboval o tom že bych koupil špatně,pokud chceš zkoušet nějaký \"samodoma\" kabel na 407 tak si bez urážky \"sebevrah\" Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 a díky te jednotce jako budeš moct co??? vrat se k mobilum, tohle je jina liga ... Citovat
patko79 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Pe.Tr a díky te jednotce jako budeš moct co??? vrat se k mobilum, tohle je jina liga ... tak iná liga, som sa pobavil, to si fakt myslíš, že radiaca jednotka je zložitejšia ako N95 napríklad? Tak schválne, koľko vstupných veličín analyzuje? S koľkými premennými pracuje? Ja viem, jednoduchšie je povedať, bez originálu to nejde, ale to som už počul x-krát, preto som mal dotaz na alternatívu:D Nemusíte sa hneď urážať, aj 407 je len auto:super aj keď veeeľmi pekné ;) Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: patko79 Původně zaslal: Pe.Tr a díky te jednotce jako budeš moct co??? vrat se k mobilum, tohle je jina liga ... tak iná liga, som sa pobavil, to si fakt myslíš, že radiaca jednotka je zložitejšia ako N95 napríklad? Tak schválne, koľko vstupných veličín analyzuje? S koľkými premennými pracuje? Ja viem, jednoduchšie je povedať, bez originálu to nejde, ale to som už počul x-krát, preto som mal dotaz na alternatívu:D Nemusíte sa hneď urážať, aj 407 je len auto:super aj keď veeeľmi pekné ;) Jenomže za těch cca 10 řídících jednotek co je ve 407 si mužeš zrovna koupit druhou 407 a nebo těch tvojich 20cet N95 Citovat
patko79 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: patko79 Původně zaslal: Pe.Tr a díky te jednotce jako budeš moct co??? vrat se k mobilum, tohle je jina liga ... tak iná liga, som sa pobavil, to si fakt myslíš, že radiaca jednotka je zložitejšia ako N95 napríklad? Tak schválne, koľko vstupných veličín analyzuje? S koľkými premennými pracuje? Ja viem, jednoduchšie je povedať, bez originálu to nejde, ale to som už počul x-krát, preto som mal dotaz na alternatívu:D Nemusíte sa hneď urážať, aj 407 je len auto:super aj keď veeeľmi pekné ;) Jenomže za těch cca 10 řídících jednotek co je ve 407 si mužeš zrovna koupit druhou 407 a nebo těch tvojich 20cet N95 Tak teraz som nepochopil, čo s tým káblom má spoločných tých 10 riadiacich jednotiek, čo sa montujú do 407? To pre každú riadiacu je iný kábel? ( To bolo myslené ironicky;)) Pred dvoma týždňami sme v práci menili riadiacu jednotku v Opel Astra a si predstav, že bola iná (teda iný typ) ako pôvodná. A čuduj sa svete, chlap ju dokázal naprogramovať a motor nabehol na prvé otočenie kľúčom. (Ja by som sa samozrejme na preprogramovanie necítil, časom možno:-) a preto zháňam info od podobných bláznov ako ja:super) Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Tolik že při čtení celkového testu to načítá všechny řj auta a špatným kabelem je třeba odpáliš či něci jiného...... Citovat
patko79 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: HonzaZ Já měl asi kliku, že jsem koupil za rozumný peníz kabel s převodníkem a softem - čínu a ta mi zatím chodí k maximální spokojenosti. Ale nevím zda jsou všechny výrobky tohoto typu ve stejné kvalitě. Někdo tady dokonce psal, že to pořídil asi za 6 až 7 tisíc kč. Ale vyrábět něco takového doma bez znalosti problému a principu funkce bych se neodvážil. práveže ja by som v kábly problém nevidel, skorej by mohol byť problém so softom:myslim. Napr. Bosh má svoj soft dosť zabezpečený a niečo podobné bude asi aj pri tej Lexii, toho by som sa viac bál:myslim Citovat
patko79 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Přema Tolik že při čtení celkového testu to načítá všechny řj auta a špatným kabelem je třeba odpáliš či něci jiného...... to my je jasné, že špatným kabelom by som to odpálil, preto zháňam schému, aby som vedel, čo má ktorý PIN dávať Citovat
HonzaZ Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Soft není vůbec problém, ten seženeš. Jenže kabely pro jednotlivé značky jsou rozdílné. A myslím si, že když ho budeš chtít vyzkoušet tak kde, no jedině na autu. No a přitom můžeš napáchat docela dost škody. [upravil dne 28.7.2009 HonzaZ] Citovat
patko79 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 no nie tak celkom, nemusím ho rovno skúšať na aute, úrovne na výstupe zmerám aj merákmi. Viem, že je riziko ísť do toho, lenže keď som si tak prečítal horeuvedenú tému, tak ani tam chlap nevedel (alebo nechcel povedať), ako rozoznáš originál kábel od číny, tak je potom asi menšie riziko mať schému zapojenia a poskladať si o sám ako tŕpnuť, či ťa predajca neojebabral:myslim Citovat
HonzaZ Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 No, zatím jsem schema zapojení Actie ještě nikde neviděl. Až ho najdeš, tak mi dej vědět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.