Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dneska me na moji 607me prestala jit klima , kdyz jsem to zacal zkoumat nespina kompresor ,, ma 607 2.2hdi nejakou ohranu ze se pri nizkem tlaku v chladicim okruhu nesepne kompresor ?? ,, necham ji hned v pondeli naplnit

co me ale vrta v hlave je to ,ze me hlavni display ,display na ovladani klima+ na palubce\"zobrazeni km atd.\" ztmavnul tak ,ze nesel zkoro precist, prisel jsem na to az pozdeji ,protoze sila vzdy kolisala podle viditelnosti v kabine,jinak je mam zatim bez vady a liboval jsem si ze displeje na tejdle 607me fungujou jak maj :D

tu automatickou regulaci displeju necham vypnout ,ale problem nastal zaroven s nefunkcni klimou:myslim

Odesláno

tak jsem sel zkusit jeste otocit klickem a na displejich uz nabehlo podsviceni a svitej normalne oranzove, takze se to pri jedinej jizde bez klimy prehralo i v dnesni teplote ....... ,zapinat kompresor jsem jiz nezkousel ,necham to vycistit a naplnit

Odesláno

tak jsem to nechal vycistit a naplnit , unik byl prej pouze 160g tak jim bylo podivne ze kompresor uz nespinal ,ale to je jedno ochranu to ma asi dokonalou protoze klimatizace je u p607 zivotne dulezita , bez ni se rychle prehrejvaj displeje a kdovi co jeste dalsiho :),alespon u me

• O 14 let později...
Odesláno

Zdravím, pokud by měl někdo nějakou radu, budu rád. Dnes vedro, klima normálě běží. Zaparkuju, po hodině se vrátím, mezi tím začal řádný slejvák. Nastartuju, vyjedu, ale začnou se mlžit okna, tak spustím odmlžení a začala vyskakovat chyba za chybou (deaktivace airbagu i u splujezdce, chyba brzd, ESP, airbox faulty atd., najednou jsem málem nezatočil, protože úplně stuhl volat a na závěr chyba převodovky a nouzát, takže jsem se v daném místě pomalu nerozjel. Nic nepomohlo ani po novém nastartování, větrák ofuku oken chvílemi běžel a chvílemi ne, servo taky tak. K autu jsem se vrátil po 2 hodinách, nastaruju, chyby žádné, dokud nesepla klimatizace. Pak nastalo to samé, okamžitě stuhl volant a začaly naskakovat chyby. Když klimu vypnu najednou jde servo, ofuk oken nevypína, bez chyb. Po chvíli ale zase sám naskočí autorežim klimy a je to nanovo. Přitom když běží zrovna větrák je cítit, že klima chladí. Na co se zaměřit, jezdit s úplně vypnutou ventilací fakt nejde. Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...