Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych dotaz, má někdo zkušenosti z demontáží spodního plastu na dveřích, který kryje reproduktor? Chtěl bych vyměnit zadní repra, ale mám strach že už ty plasty nepřidělám zpátky. Neví někdo, jakým způsobem to tam drží?

Odesláno

Ojéje toho jsem se bál.... :( nějaký stručný návod, jak co nejlépe postupovat? :)

PS: mechoš už má čidlo u sebe, ale nebyl vůbec čas k němu zajet, snad zítra nebo v úterý

Odesláno

Nie je to nic zlozite.U zadnych treba vykrutit 1 sroub z boku, jeden pod krytkou drzadla (ten horny), jeden pod krytkou nad odkladacim priestorom dveri, odstranit kryt ovladania stahovania okien (zacvakava sa), a potom uz len tahom odstranit vypln dveri (na 5 zacvakavackach). Nasadenie sa vykona opacnym sposobom, ale pozor, vrch vyplne dveri musi najprv sadnut do takej kolajnicky, ktora je pri dolnom tesneni okna. Budes k tomu potrebovat sadu torxovych klucov. Dufam ze som to nenapisal velmi zlozito, a ze ti to pomoze.

post-0-14109608556317_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem úspěšně sundal zadní tapec a o víkendu se chystám na přední. Může prosím zase někdo stručně popsat postup jak na to? Hlavně na co si dát pozor, minulý návod od kluků mi moc pomohl, nic jsem neurval.. :super

Odesláno

Povolit 3 šrouby po obvodě,povolit šroub pod gumovou krytkou přitahovače dveří,odpojit spodní světlo pro osvit vozovky.páčit- u pantů od horní hrany tapecu po mm 120,další 160,od reprákku hrana oblouku od něj 220mm,druhá strana u zámku od oblouku spodní hrana 250mm dále od horní hrany tapecu 200 a 170mm.Celkem 6 příchytek.Odpojit konektory ovl.oken.Vypácit plast kolek kliky a tapec vysunout nahoru.Nejlépe páčit ocelovou planžetou podlouženou hadrem.Hodně zdaru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...