Sokol Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Měl bych dotaz, má někdo zkušenosti z demontáží spodního plastu na dveřích, který kryje reproduktor? Chtěl bych vyměnit zadní repra, ale mám strach že už ty plasty nepřidělám zpátky. Neví někdo, jakým způsobem to tam drží? Citovat
Přema Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Musí celý tapec dolů.......není to nic složitého...... PS: co to esp a abs ....funguje už??? Citovat
Sokol Odesláno 26. červenec 2009 Autor Odesláno 26. červenec 2009 Ojéje toho jsem se bál.... nějaký stručný návod, jak co nejlépe postupovat? PS: mechoš už má čidlo u sebe, ale nebyl vůbec čas k němu zajet, snad zítra nebo v úterý Citovat
Přema Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Krytka v madle dolů.....šroubky...., na bokách tapecu taky šroubky a jinak je to tam jen nacvaklé...... Citovat
Sokol Odesláno 26. červenec 2009 Autor Odesláno 26. červenec 2009 OK, snad se mi podaří nic neurvat... díky Citovat
Přema Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Ještě nezapomen vycvaknout ten šedý plast kolem otvírání dveří a vytáhnout konektor stahování okna... Citovat
petertn1 Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Nie je to nic zlozite.U zadnych treba vykrutit 1 sroub z boku, jeden pod krytkou drzadla (ten horny), jeden pod krytkou nad odkladacim priestorom dveri, odstranit kryt ovladania stahovania okien (zacvakava sa), a potom uz len tahom odstranit vypln dveri (na 5 zacvakavackach). Nasadenie sa vykona opacnym sposobom, ale pozor, vrch vyplne dveri musi najprv sadnut do takej kolajnicky, ktora je pri dolnom tesneni okna. Budes k tomu potrebovat sadu torxovych klucov. Dufam ze som to nenapisal velmi zlozito, a ze ti to pomoze. Citovat
Sokol Odesláno 26. červenec 2009 Autor Odesláno 26. červenec 2009 Díky kluci, teď už to snad zvládnu.. Citovat
Sokol Odesláno 14. srpen 2009 Autor Odesláno 14. srpen 2009 Tak jsem úspěšně sundal zadní tapec a o víkendu se chystám na přední. Může prosím zase někdo stručně popsat postup jak na to? Hlavně na co si dát pozor, minulý návod od kluků mi moc pomohl, nic jsem neurval.. Citovat
hampl70 Odesláno 14. srpen 2009 Odesláno 14. srpen 2009 Povolit 3 šrouby po obvodě,povolit šroub pod gumovou krytkou přitahovače dveří,odpojit spodní světlo pro osvit vozovky.páčit- u pantů od horní hrany tapecu po mm 120,další 160,od reprákku hrana oblouku od něj 220mm,druhá strana u zámku od oblouku spodní hrana 250mm dále od horní hrany tapecu 200 a 170mm.Celkem 6 příchytek.Odpojit konektory ovl.oken.Vypácit plast kolek kliky a tapec vysunout nahoru.Nejlépe páčit ocelovou planžetou podlouženou hadrem.Hodně zdaru. Citovat
PPK Odesláno 16. srpen 2009 Odesláno 16. srpen 2009 Zdravím, já se ještě zeptám - mám vzadu kliky na okna. Jak tyto sundám? Díky PPK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.