Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo do kdy lze vrátit zakoupené zboží na internetu bez udání důvodu? Zakoupil jsem si do akvárka filtr v hodnotě cca 3000Kč a potřeboval bych ho vrátit. Vůbec jsem ho samozřejmě nepoužil jen otevřel. Je to možné vrátit?

Odesláno

díky, vím že od převzetí zboží, tedy kdy jsem si to vyzvedl na poště to bylo 22.7. Ted jsem týden na dovolené a poslat to mohu až v pondělí 3.8. A ted jde o to jaký je důležitý datum konce 14 dnů. Kdy to odešlu já nebo kdy to přijmou oni?

Odesláno

díky, já sice vím číslo objednávky, ale fakturu mám doma a zboží také. Mohu sice napsat odstoupené od smlouvy a zaslat to max. s číslem objednávky. Víc prozatím nezjistím. Pakjedině až za týden ale aby nebylo pozdě.

Odesláno

Poslal bych jim doporučený dopis s tím, že odstupuji od smlouvy, tam uvedl jméno adresu a číslo objednávky (+ o jaké zboží šlo), s dodatkem, že zboží obratem zasílám a při nejbližší příležitosti jim zaslal zboží zpátky.

Není to sice úplně standardní, ale je to pořád lepší, než prošvihnout těch 14 dnů.

Odesláno

Tskže by neměl být s vrácením zboží problém. Budu jej posílat v pondělí a potřebuji aby tam byl max. ve středu 5.8. Nechce se mi to posílat poštou doporučeně, protože to někdy trvá déle. Máte někdo zkušenost jak to poslat poštou rychle? Jak se využívá PPL?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...