Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako kluk jsem měl moc rád knihu Autopohádky od Jiřího Marka. Nyní jsem zjistil, že skupina \"Čínské lyže\" vydala 2 CD se stejným názvem. Zajímá mě, zda je tu někdo, kdo tato CD slyšel, zda se jedná o čtené pohádky z oné knihy nebo písničky, které mají Autopohádky jako základ. Tak co, zná to někdo?

[upravil dne 22/7/2009 Medvěd]

Odesláno

Děkuji, tak to vypadá, že budu brzo majitelem.

Knížka se mi jako dítěti fakt líbila, věřím, že převyprávěné pohádky se Pavlíkovi tedy také budou líbit.

Odesláno

Osobně nejsem příznivcem vypalování, nebojím se takovou činnost přirovnat ke krádeži. Veřejné chlubení se s tím, že klidně čornu věc na které několik lidí nějakou dobu pracovalo mi hlava prostě nebere.

Vlákno bylo o tom, že jsem se dozvěděl o tom, že moje oblíbená kniha z dětství byla nějakým způsobem přepsána na CD a já zvažoval jakým způsobem toho bylo docíleo:

a) pohádky jsou mluvené podbarvené nějakou hudbou

b) pohádky jsou upraveny a použity coby texty písní

Varianta a) mě lákala, variantu b) bych zvažoval až pokud bych si to někde poslechl. Protože to podle Kurtova odkazu vypadá spíš na to a)čko, budu obě CD brzo objednávat - až si to poslechnu, umístím sem recenzi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...