Medvěd Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Jako kluk jsem měl moc rád knihu Autopohádky od Jiřího Marka. Nyní jsem zjistil, že skupina \"Čínské lyže\" vydala 2 CD se stejným názvem. Zajímá mě, zda je tu někdo, kdo tato CD slyšel, zda se jedná o čtené pohádky z oné knihy nebo písničky, které mají Autopohádky jako základ. Tak co, zná to někdo? [upravil dne 22/7/2009 Medvěd] Citovat
Kurt Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 http://musicserver.cz/clanek/10283/ Citovat
Medvěd Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 Děkuji, tak to vypadá, že budu brzo majitelem. Knížka se mi jako dítěti fakt líbila, věřím, že převyprávěné pohádky se Pavlíkovi tedy také budou líbit. Citovat
Kurt Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Poslechni si raději ukázky: https://www.i-legalne.cz/jnp/cz/obchod/album/A-AUT-Autopohadky.html Citovat
Medvěd Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 Bez zvukovky a repráků těžko, přetěžko Citovat
MatrixArwen Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Vzhledem k tomu, že jsem trošku šetřílek, tak jsem si to stáhla..-) Citovat
Kurt Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 A jak to souvisí s původním dotazem? Citovat
MatrixArwen Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Asi jsem zapomněla podotknout, že to znám a ráda bych se taky stala majitelem. Ale jelikož jsem šetřílek,tak jsem si to stáhla. Pardon, já před 10minutama vstávala. Citovat
Fx Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Těch 180 Kč zrovna za tohle klidně obětuju. Citovat
Otan Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Opravdu se tady člověk dozí a sežene vše! Super klub.:potlesk:potlesk Citovat
Medvěd Odesláno 23. červenec 2009 Autor Odesláno 23. červenec 2009 Osobně nejsem příznivcem vypalování, nebojím se takovou činnost přirovnat ke krádeži. Veřejné chlubení se s tím, že klidně čornu věc na které několik lidí nějakou dobu pracovalo mi hlava prostě nebere. Vlákno bylo o tom, že jsem se dozvěděl o tom, že moje oblíbená kniha z dětství byla nějakým způsobem přepsána na CD a já zvažoval jakým způsobem toho bylo docíleo: a) pohádky jsou mluvené podbarvené nějakou hudbou b) pohádky jsou upraveny a použity coby texty písní Varianta a) mě lákala, variantu b) bych zvažoval až pokud bych si to někde poslechl. Protože to podle Kurtova odkazu vypadá spíš na to a)čko, budu obě CD brzo objednávat - až si to poslechnu, umístím sem recenzi. Citovat
Rebik Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Ale ona si to jenom koupila na netu, prostě levněji stáhnout než běžet do prodejny! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.