yogi Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 mám jěště jeden problém : zasekla se mi ruční brzda jde nahoru ale nezasekne se . tudíž nebrzdí. čudlík na brzdě nevyskočil nazpět občas mi to dělalo ale stačilo ho jen trošku zmáčknout a vyskočil a brzda dále brzdila ted už to nejde, co s tím? Citovat
OK406 Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Jakože je ten ,,čudlík\" zamáčknutí?? Pokud ano, tak mě se to taky stalo, tak stačí vysunout rukojet a dát tam např. kousek hadru a zasunout zpět. Mám to takto už několik let a v pohodě. Pokud se ale nezasekne (při zatahování necvaká), tak prolém bude v tomto mechanismu (pržinka, zobáček apod.). Citovat
Ferry Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 sezen jinou paku z bouracky, 406 na ND se tady v sekci inzerce prodava nekolik, kazdej se ji rad zbavi za pak korun (ja uz ji bohuzel prodal ) Citovat
yogi Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 už mám vyřešeno. sundal jsem plastový kryt a v rukojeti byl kus ulomeného plastu... ani nevím jak se tam dostal:myslim Citovat
MJSytic Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Dostal se tam normálně, jako u každý 406 Ta rukojeť je tam nasazená a na koncích má takový \"háčky\" který se zacvaknou do toho protikusu. Časem se urvou a zapdnou dovnitř, kde brání funkčnosti mechanismu a navíc ta rukojeť pak jezdí tam a zpět;) [upravil dne 22.7.09 MJSytic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.