Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

\"Trhova\" hodnota 406 coupe

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Haryk

cena dobrá, mě nabídli v březnu letos za Lagunu 2.0 automat r.v 99 140 000 km jako protihodnotu max 30 000 ,tak jsem ji nechal radši dceři taky AAA-perlička:známá prodala do AAA golfa za 70 a pak ji volal kupec,že potřebuje papíry od koule,tak se optala kolik zaplatil :papa pánové 130 000!!!takhle se dělají peníze :xvul

No a co? NA tom není nic špatnýho, když ze zákazníka dostanu auto za méně, více na něm můžu vydělat, je to obchod a jiný to nikdy nebude. I pro ty v AAA je to práce a dělal by jsi to úplně stejně.

Odesláno

cena dobrá, mě nabídli v březnu letos za Lagunu 2.0 automat r.v 99 140 000 km jako protihodnotu max 30 000 ,tak jsem ji nechal radši dceři taky AAA-perlička:známá prodala do AAA golfa za 70 a pak ji volal kupec,že potřebuje papíry od koule,tak se optala kolik zaplatil :papa pánové 130 000!!!takhle se dělají peníze :xvul

Bar v praze:

nákup Fernet Stock 1 l = 250,- Kč (vč. DPH) = 1 panák 0,4 za 10,- Kč

prodej 1 panák (4 cl) = 55,- Kč (vč DPH)

Takhle se dělají peníze :D

To přece nemůžeš takhle kalkulovat. Uvědom si, jaké mají AAA Auto náklady. Nájemné za pozemek, kolik je tam zaměstnanců, servisní prostory, odvody na soc. a zdravotním, atd.) Zisk je naprosto přiměřený. Stejně jako v baru platíš spoustu věcí, takže samo o sobě to zní jako super business, nakoupil láhev za 250,- a prodat jí za 1.375,- Kč, ale když od toho odečteš veškerou režii kolem, jsi na přimeřeném zisku.

Odesláno

Otázka je, co dají na místě, ne co řeknopu do telefonu. Bývá mezi tím velký rozdíl.

Obecně, pokud člověk nespěchá, a je ochoten něco pro to udělat, je lepší si to inzerovat sám, 20% rozdíl v ceně za to často stojí. Konfekční auta, co se rychle točí, se dají dát do výkupu či do komise, pokud se s tím někdo nechce crcat, u hůře prodejných je to spíš otázka inzerce na klubech, jako je tento.

Tohle je zrovna příklad toho, co bych inzeroval po klubech, a nedával na výkup. Jen je třeba dát pozor na reálnost ceny, nepřestřelit, jako už tu udělali mnozí, protože čas pracuje proti prodávajícímu, a to zatraceně rychle. Takže neudělat tu stejnou chybu, nasadit cenu o třetinu nad reál, pošklebovat se, jak to o tu třetinu míň \"nikdy\" neprodám, aby se to za půl roku inzerovalo o tu třetinu míň, jenže už marně...

Další věc, dát to vědět do servisů, kde to auto znají, známí známých, atd. Dost lidí ocení, když je u auta jistější historie.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Bar v praze:

nákup Fernet Stock 1 l = 250,- Kč (vč. DPH) = 1 panák 0,4 za 10,- Kč

prodej 1 panák (4 cl) = 55,- Kč (vč DPH)

Takhle se dělají peníze :D

To přece nemůžeš takhle kalkulovat. Uvědom si, jaké mají AAA Auto náklady. Nájemné za pozemek, kolik je tam zaměstnanců, servisní prostory, odvody na soc. a zdravotním, atd.) Zisk je naprosto přiměřený. Stejně jako v baru platíš spoustu věcí, takže samo o sobě to zní jako super business, nakoupil láhev za 250,- a prodat jí za 1.375,- Kč, ale když od toho odečteš veškerou režii kolem, jsi na přimeřeném zisku.

máš pravdu nechci jim křivdit:kupoval jsem u nich Lagunu za 115 t. a omylem tam nechali nákupku,vykoupili to za 105 t.:papa

Odesláno

máš pravdu nechci jim křivdit:kupoval jsem u nich Lagunu za 115 t. a omylem tam nechali nákupku,vykoupili to za 105 t.:papa

Tak to je teda podle mě pro takovej moloch jako AAAčka spíš prodělek (předpokládám, že ta Laguna tam byla asi hodně dlouho, že se jí rozhodli dát i s tak minimálním ziskem).

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Dnes volali z aciek...no ponukli viac...

A budou volat ještě několikrát a budou Tě ukecávat, ať jim to dovezeš do výkupu, dokonce Ti budou nabízet, že tam zajede jejich člověk s cash v kapse ....................................

No a pak bude tohle špatný, tohle na výměnu - v podstatě se dozvíš, že auto je vlastně na odpis a bude Ti nabídnuta cena o několik stovek éček nižší (bacha na psychologi, jsou v tom \"honění\" a vědí, jak Tě zviklat).

Mám to za sebou s VW T4 před cca 8 roky: Volali mi na inzerát, když jsem za auto chtěl 280 tKč + DPH (což byla cena poněkud nadnesená). Bylo mi řečeno, že pokud auto bude O.K., hned mi jí na centrále v Praze vyplatí. Při projížďce auta mi bylo řečeno, že je to a to a to v řiti a že mi nabízí 250 včetně DPH. Tož jsem se sebral a jel objíždět další výkupy - v Trutnově už totiž na mě čekalo jiné auto a tak penízky byly potřeba. Při kolečku po výkupech jsem zjistil, že 250 od AAAček byla spolehlivě nejvíc (takový GLOBAL PD nabídl 180 včetně DPH za 5ti letou dodávku - tehdy byl po VW docela hlad). Druhý den jsem tedy přijel do AAAček znovu a auto šlo za těch 250 cash do světa - na ploše stálo něco přes týden s cenovkou 270 + DPH a pak ho zřejmě někdo koupil (donedávna jsem ho občas vídal v Praze)

[upravil dne 22/7/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak to je teda podle mě pro takovej moloch jako AAAčka spíš prodělek (předpokládám, že ta Laguna tam byla asi hodně dlouho, že se jí rozhodli dát i s tak minimálním ziskem).

úplně čerstvá,že mně ji ukázali pěkně zasr....a pak ji teprvá pěkně umynčaly možná pro ně nějaký omyl a pro mně výhoda. Jo a to volání no prostě paráda :papa

[upravil dne 22/7/09 Haryk]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...