Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hlavice je naražená a manžeta je na rámečku přilepená.

Taky jsem uvažoval nad výměnou. Nová stojí asi kolem 800:roll což si myslím,že je docela dost

• O 6 měsíců později...
Odesláno

takže nejenom pro varice: před nedávnem jsem tu ošoupanou hlavici řadící páky vyměnil. Koupil jsem ji tady http://www.tuningplus.cz/index.php?view=single&druh=&id_zbozi=310 podle něčí rady. Takže , pasuje přesně a po odlepení původní manžety ta nová,objednaná,lze nasadit bez nějakého lepení či jiné skoro namahavé práce. Drží dobře a sic je vůči předešlé tenčí,tak vypadá velmi dobře. Jsem spokojen a teď jen záleží kolik vydrží,jesli víc než to auto a nebo naopak:myslim:D

Jo mimochodem,při sundavání manžety té staré je potřeba trocha víc síly:D . Ježíšek se činil a to co jsem si napsal donesl. Jak von to sakra dělá:D:D:D

Dnes hodím foto,jak vypadá hotovo.

[upravil dne 22/1/10 adraj]

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahoj. Žádný fígl v tom není. Jde jen o to sundat ten rámeček a přetáhnout ho i s manžetou přes hlavici naruby. Manžeta je tam přidělaná ve žlábku,kde byla (teda u mě)přidělaná stahovacím páskem.Já mám teda hlavici volně,takže jsem ji sundal,ale chystám se ji přidělat na pevno. Není to vůbec složité. Tak hodně zdaru:papa

• O 4 roky později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Ahoj nezbyla někomu např. z bouračky hlavice?

jednu mam,proc ji chces menit?

Do prčic, nevydržel jsem a minulý týden ji objednal origo v Peugeotu. Původní začala podélně praskat na několika místech a viklat se. Stáhnul jsem ji provizorně smršťovačkou, ale už se zase začala viklat.

Odesláno
Ahoj nezbyla někomu např. z bouračky hlavice?

jednu mam,proc ji chces menit?

Do prčic, nevydržel jsem a minulý týden ji objednal origo v Peugeotu. Původní začala podélně praskat na několika místech a viklat se. Stáhnul jsem ji provizorně smršťovačkou, ale už se zase začala viklat.

Hm,dala bych ji zdarma

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...