varic Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Chci vyměnit ošoupanou manžetu řadící páky. Nevítě co mě čeká při sundávání hlavice? Je naražená nebo šroubovaná? Díky za info. Citovat
adraj Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Hlavice je naražená a manžeta je na rámečku přilepená. Taky jsem uvažoval nad výměnou. Nová stojí asi kolem 800:roll což si myslím,že je docela dost Citovat
varic Odesláno 21. červenec 2009 Autor Odesláno 21. červenec 2009 Našel jsem zatím tyhle: http://www.tuningplus.cz/index.php?view=single&druh=plus&id_zbozi=310 http://www.automanzety.cz/cenik.htm měli by být kožené. Spíše mě děsí to přilepení k rámečku... Citovat
adraj Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 ty ceny jsou dobré. Asi taky teda objednám a vyměním Citovat
adraj Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 takže nejenom pro varice: před nedávnem jsem tu ošoupanou hlavici řadící páky vyměnil. Koupil jsem ji tady http://www.tuningplus.cz/index.php?view=single&druh=&id_zbozi=310 podle něčí rady. Takže , pasuje přesně a po odlepení původní manžety ta nová,objednaná,lze nasadit bez nějakého lepení či jiné skoro namahavé práce. Drží dobře a sic je vůči předešlé tenčí,tak vypadá velmi dobře. Jsem spokojen a teď jen záleží kolik vydrží,jesli víc než to auto a nebo naopak:myslim:D Jo mimochodem,při sundavání manžety té staré je potřeba trocha víc síly:D . Ježíšek se činil a to co jsem si napsal donesl. Jak von to sakra dělá:D:D Dnes hodím foto,jak vypadá hotovo. [upravil dne 22/1/10 adraj] Citovat
varic Odesláno 22. leden 2010 Autor Odesláno 22. leden 2010 Jak jsi dostal tu hlavici řadící páky ven? Máš na to nějaký zaručený recept? Na co dávat pozor? Citovat
adraj Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 ahoj. Žádný fígl v tom není. Jde jen o to sundat ten rámeček a přetáhnout ho i s manžetou přes hlavici naruby. Manžeta je tam přidělaná ve žlábku,kde byla (teda u mě)přidělaná stahovacím páskem.Já mám teda hlavici volně,takže jsem ji sundal,ale chystám se ji přidělat na pevno. Není to vůbec složité. Tak hodně zdaru:papa Citovat
lubor Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Ahoj nezbyla někomu např. z bouračky hlavice? Citovat
JaninaS Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Ahoj nezbyla někomu např. z bouračky hlavice? jednu mam,proc ji chces menit? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 manzeta radicky vymenena za 100Kc u kamose (maji calounictvi) Citovat
lubor Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Ahoj nezbyla někomu např. z bouračky hlavice? jednu mam,proc ji chces menit? Do prčic, nevydržel jsem a minulý týden ji objednal origo v Peugeotu. Původní začala podélně praskat na několika místech a viklat se. Stáhnul jsem ji provizorně smršťovačkou, ale už se zase začala viklat. Citovat
JaninaS Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Ahoj nezbyla někomu např. z bouračky hlavice? jednu mam,proc ji chces menit? Do prčic, nevydržel jsem a minulý týden ji objednal origo v Peugeotu. Původní začala podélně praskat na několika místech a viklat se. Stáhnul jsem ji provizorně smršťovačkou, ale už se zase začala viklat. Hm,dala bych ji zdarma Citovat
oddie Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Janina: a nemáš zadní ramínko stěrače a motůrek? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.