Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mam takyto problem. Vzdy ked nastartujem studeny motor mi hned vyskoci hlaska Antipolution fault po prejdeni 25km moja cesta do prace a odstaveni motora min na 5 minut mi uz tato hlaska cely den nevyskoci ale rano je to tu znovu. Proste vzdy ked rano nastartujem to svieti celu cestu. Na diagnostike mi zistili nejaku chybu diferencialoveho tlaku vo vyfuku alebo nieco take uz si to presne nepametam, skusal aj hodnoty a boli OK tak mi to len vymazal ale rano to bolo znovu. Nevie nahodou niekto co by sa s tym dalo urobit, dost ma to stve ked mi to kazde rano vyskoci.

Odesláno

No ja somhladal skoro vsade ale hlaska antipolution fault je vraj vseobecna u kazdeho znamena nieco ine a co u mna som nenasiel. Na chod motora to nema ziadny vpliv, nepostrehol som ziadne znizenie vykonu ani zvysenie spotreby.

Inak ma 307 r.v.2004 2.0 hdi 79kw s FAP filtrom

[upravil dne 20/7/09 ado7980]

Odesláno

Ved ja viem, sak som pisal ze som bol na diagnostike a tam mi zistil len chybu diferencialoveho tlaku, vraj to mohla byt nejaka starsia a preto mi vyskakovala lebo ked meral hodnoty tak boli OK, chybu vymazal a na druhy den bola znovu. Tak neviem v com to bude, ci sa mi niekde nazraza voda za noc a oblbne to cidlo alebo nekvalitna nafta bez aditiva na zvysenie cetanoveho cisla aby to malo lepsie priechod??? Praveze neviem a nevedel to ani v servise, proste len vymazal a povedal ze to bude v pohode

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...