Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

postove znamky !!! urcit cenu !!!

Recommended Posts

Odesláno

zbeznym pohledem (aspon co se da rici podle fotek) 5.- az 10.- Kc za list vcetne znamek...

tyhle znamky nemaji prakticky cenu, katalogova je od haleru po jednotky korun za kus, jenze jednotlive je malokdo ma zajem koupit, jeste tak ucelene sbirky, a i tak jich je vic nez zajemcu, alespon co se orazitkovanych verzi tyka... holt se doby za poslednich tricet let trosku zmenily a zajemcu o sbirani znamek vyrazne ubylo...

leda by tam byla nejaka opravdova cennost, napr. chybotisk nebo tak, ale i tak nic extra...

Odesláno

Tyto známky opravdu nemají velkou cenu,jsou orazítkované,mají poškozené zoubky a ve stavu jakém je máš ty jich je mraky:(:(.Kdysy jsem se malinko o známky zajímal,ale to už je pryč. Sorry za :xvul ale našel jsem jednu která není až tak hodnotná co se peněz týče,ale je to srdeční záležitost,snad budou souhlasit i jiní.:papa

post-0-1410960844434_thumb.jpg

Odesláno

ty znamky z tve fotky c. 8 mam urcite doma i ja, kupovaly se v pns za par korun, ruzne serie .... mam taky dve plne alba, rodice mi je kupovali, kdyz jsem mel asi 10 :D

predpokladam, ze cenu to dnes nema zadnou.... leda osobni, sentimentalni ;)

leda jeste tak 50 let pockej, pak mozna nejakou cenu mit budou :D:papa

[upravil dne 20/7/09 BV406]

Odesláno

jojo ty známky z fotky č.8 jsou určitě z takových těch setů co se prodávali. Měl jsem jich plný album, jednou jsem to vzal do filatelistickýho obchodu zeptat se jestli to má nějakou cenu a jen co jsem to otevřel tak filatelista okamžitě zavrtěl hlavou, že si s tím můžu vytapetovat :D

Teď jsem to celé album náhodou prodal za 150,-, bylo mi to líto vyhodit...

Odesláno

v 3 fotke co som tu umiestnil. su 2 rovnake fotky tie cervene 15 fenningove. v jednej knihe z roku cca. 1980 som ich videl za 20 svajciarskych frankov, som myslel ze budu mat teraz vacsiu cenu.

ale asi som sa trocha preratal :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...