lacek206 Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Zdravím Vás. Potrebujem radu ohladne katalyzátora. Môže bez problémov fungovať motor,elektronika motora bez katu? Konkrétne na 206 1.6 16V benzin. Čo sa stane po demontovaní? Elektronika nebude vyhadzovať chybu? A keď áno čo sa stím dá spraviť aby to fungovalo na 100% Potrebujem to vedieť či sa to oplaťí vybrať alebo nie. Vďaka za rady. Citovat
309GT Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Já přímo osobní zkušenosti nemám,ale kamarádi když vyndali katalizátor,tak jim o dost stoupla spotřeba a navíc jim to nejelo tak jak má.Co bude elektronika dělat nevím,minimálně bude svítit kontrolka a je otázka jak si to přebere jednotka,ale já osobně bych to tam nechal,nebo tam dal sportovní.Navíc by mohla odejít lambda a to není levná sranda;) Citovat
Ferry Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 jj po vyndani katu to vetsinou jede hur nez s nim ( pokud neni vypocitan a udelan komplet novy vyfuk, tak aby v nem byly patricne tlakove pomery ) takze to neni jen o tom vyndat kat a dat tam kus lesenarske trubky, navic pokud mas dve lambda sondy, bude to hlasit chybu odstranovani emisi Citovat
309GT Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Tak tak,udělat komplet výfuk a místo katu dát třeba rezonátor nebo podobně aby to tlakovalo tak jak má....záleží co přesně s autem zamýšlíš Citovat
Fakir Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Původně zaslal: Ferry navic pokud mas dve lambda sondy, bude to hlasit chybu odstranovani emisi Ne nutně. Kluci v UK používají fígl, kdy zavřou downstream lambdu do kousku zaslepený trubičky a ona tam pak dává řídící jednotce přijatelný hodnoty. Zkusím to udělat taky, tak pak poreferuju, jak to funguje. Citovat
Tommy306 Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 já vyhodil kat na 306ce 1.8 a navařil misto toho jen trubku a paráda..nárůst výkonu asi jakoby si vzadu vystoupili dva lidé a spotřeba tak cca 0,5l dolů Citovat
309GT Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 To byl nejspíš subjektivní pocit,hlavně s tou spotřebou se mi to hodně nezdá,když jsi ochudil tlaky vyndáním katalizátoru:myslim Citovat
SV 24 Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 muzu potvrdit... tez nemam kat u auta a spotreba je mirne nizsi.Kamos to vyndava vzdy u svych aut (BMW 325i,328i Renault Laguna 3.0 V6 24V) a vzdy jen lepsi! I jiny kmaos to ted udelal u Mustanga a je to lepss! Citovat
KingSpade Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 taky jezdím bez KATu (né úplně přesně BEZ...ale je vykuchaný)...a spotřeba..asi 7l/100km.....kombinovaná je psaná 7,5l...a jede to dobře... Citovat
olda77 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 jasne ze to pojede lepe!spotreba se urcite nijak nezmeni.mam bez katu,stredovej tlumic a origo zadni tlumic.motor 1.6 16V,120 ps serie.saxo VTS. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.