Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím!

Všude se tu řeší co je The Best, ale myslím, že stojí za to zkouknout i některé filmové lahůdky z opačného konce žebříčků, jen tak pro představu, co jsou lidi schopni natočit. Vřele doporučuji Nejhorší film všech dob \"Plan 9 from Outer Space\". Nedělám si srandu, opravdu tak byl vyhodnocen. Natočil ho Ed Wood v roce 1959, je to SCI-FI s neskutečným příběhem, neskutečnými hereckými výkony a kulisami z dek a překližek. Ed Wood rád obsazoval do svých filmů herce Belu Lugosi (hrál Draculu), který již byl v té době na dně. Ten mu ale před tímto snímkem zemřel, wikipedie režisérův následující počin a nesmíření se s absenci Lugosiho komentuje následovně:

\"Tento výpadek režisér kompenzoval zčásti opakovaným používáním několika málo archivních záběrů, zčásti nasazením dvojníka, který však nebyl Lugosimu vůbec podobný, takže si musel neustále zakrývat tvář cípem pláště.\" :potlesk

http://www.csfd.cz/film/14443-plan-9-plan-9-from-outer-space/?text=126495

Jinak o samotném Edu Woodovi vznikl snímek Ed Wood v roce 1994 s Johny Deppem v hlavní roli.

http://www.csfd.cz/film/1072-ed-wood/

Odesláno

Veřejní nepřátelé - pěkný film z 30 let, starý auta apod. Jen konec je dost dojemný, až z toho lidi brečeli...

Všude dobře, proč být doma - takový oddechový film. Ale nabízí různé pohledy na život s dětmi.

Odesláno
Původně zaslal: zuzanka__

Tak jsem zkoukla to Gran Torino a můžu říct, že lepší film jsem už dlouho neviděla....peckovej, až mi z toho i slza ukápla :D

Díky za tip. Vzpomínám na Milion Dollar Baby - to mě taky docela sebralo :super

Nedám dopustit na Heat - Nelítostný souboj (jak jsem psal). Tenhle film mohu vidět znovu a znovu a pořád je na co koukat :o

Odesláno

Já teď poslední dobou nemám na koukání čas,ale jak tady čtu tak si ho asi brzo udělám.Poslední film který jsem si pustil byl Muž na Měsíci od M.Formana,to je peckovní film,dle mě se mu hodně povedl.Jak Jim Carry tak D.DeVito to hráli moc pěkně.A včera jsem chytl kousek filmu Hoffa - D.DeVito a J.Nicholson - taky se na to nechá koukat....:D

Odesláno

Takže na tento snímek se opravdu těším:

Wolfman (vlkodlak)

Trochu mi to připomíná Sleepy Hollow (Ospalá díra), tak doufám, že to po stránce děje bude neméně povedené.

[upravil dne 24.8.09 destiny]

Odesláno
Původně zaslal: zuzanka__

Tak jsem zkoukla to Gran Torino a můžu říct, že lepší film jsem už dlouho neviděla....peckovej, až mi z toho i slza ukápla :D

Tak jsem to také zkouknul - moc pěkný :super :super :super

Clint jako režisér je jako víno - čím starší, tím lepší.

Včera večer ale přišla ledová sprcha: Katyň. Film se myslím nepovedl na 100%, ale stejně to působí jako děsivý horror líčící skutečné události z roku 1940. Nechápu, jak se mohl tento strašný masakr tak dlouho tutlat :grr Navíc moc dobře nepochopím, jak na tento film mohou chodit děti z gymplů a základních škol v rámci výuky ???!!!

[upravil dne 27/8/09 Cyklon]

Odesláno

Včera jsem konečně viděl film nestyda, ale přišlo velké zklamání. Skoro bych řekl, že to patří do kategorie odpad (nebýt dobrých výkonů hlavních herců). Hřebejk je bez dobrých scénářů zkrátka vyřízený :(

[upravil dne 28/8/09 Cyklon]

Odesláno

nestyda opravdu za moc nestal ... :(

zkouknul jsem gran torino a po filmu jsem zustal stat s otevrenoou hubou ... :super:super:super .. tohle se mnou opravdu hnulo ... jinak mit takovou rodinu jako eastwood, tak se asi necham rozstrilet tamanama :bojim

vymena - masakr film, ma dve a pul hodiny, ale nedokazete odtrhnout oci a celou dobu jste v napeti jak to dopane ... bomba

podivuhodny pribeh benjamina buttona - hodne zvlastni, jen jsem hledal ten hlavni smysl toho filmu ...

international - odpocinkovy spionazni thriller ...

mnichov - :super:super, tak to byla velka pecka

sexdrive - semtam legracni, ale spis nijak vyrazna typicka americka teen road komedie

valkyra - vyborne natoceny \"hrany dokument\" ... chybelo mi vetsi prolnuti do postav odboje a hlavne zduvodneni jejich pokusu o atentat na patkare ... cruise tradicni ...

strazci - vynikajici .. :super

v nejblizsi dobe se chystam na - nas vudce, zrcadla, krev moji krve

[upravil dne 28/8/09 BV406]

[upravil dne 28/8/09 BV406]

Odesláno

Jay a mlčenlivý Bob vrací ůder - podle mě super komedie, podle přítelkyně humor jen pro ůchyláky tak nevím.........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...