corsair.cz Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Zdravím! Všude se tu řeší co je The Best, ale myslím, že stojí za to zkouknout i některé filmové lahůdky z opačného konce žebříčků, jen tak pro představu, co jsou lidi schopni natočit. Vřele doporučuji Nejhorší film všech dob \"Plan 9 from Outer Space\". Nedělám si srandu, opravdu tak byl vyhodnocen. Natočil ho Ed Wood v roce 1959, je to SCI-FI s neskutečným příběhem, neskutečnými hereckými výkony a kulisami z dek a překližek. Ed Wood rád obsazoval do svých filmů herce Belu Lugosi (hrál Draculu), který již byl v té době na dně. Ten mu ale před tímto snímkem zemřel, wikipedie režisérův následující počin a nesmíření se s absenci Lugosiho komentuje následovně: \"Tento výpadek režisér kompenzoval zčásti opakovaným používáním několika málo archivních záběrů, zčásti nasazením dvojníka, který však nebyl Lugosimu vůbec podobný, takže si musel neustále zakrývat tvář cípem pláště.\" http://www.csfd.cz/film/14443-plan-9-plan-9-from-outer-space/?text=126495 Jinak o samotném Edu Woodovi vznikl snímek Ed Wood v roce 1994 s Johny Deppem v hlavní roli. http://www.csfd.cz/film/1072-ed-wood/ Citovat
Béďa Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Vcera jsem si dal film Fighting - Zivot je boj. Hodnotim 4/10, tesil jsem se na to a vic jak 1x bych to videt fakt nemusel. Citovat
zuzanka__ Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Tak jsem zkoukla to Gran Torino a můžu říct, že lepší film jsem už dlouho neviděla....peckovej, až mi z toho i slza ukápla Citovat
Marcel505 Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Veřejní nepřátelé - pěkný film z 30 let, starý auta apod. Jen konec je dost dojemný, až z toho lidi brečeli... Všude dobře, proč být doma - takový oddechový film. Ale nabízí různé pohledy na život s dětmi. Citovat
Cyklon Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Původně zaslal: zuzanka__ Tak jsem zkoukla to Gran Torino a můžu říct, že lepší film jsem už dlouho neviděla....peckovej, až mi z toho i slza ukápla Díky za tip. Vzpomínám na Milion Dollar Baby - to mě taky docela sebralo Nedám dopustit na Heat - Nelítostný souboj (jak jsem psal). Tenhle film mohu vidět znovu a znovu a pořád je na co koukat Citovat
wooody Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 dneska sem zkouk lets dance 2 steet dance a jako nejni to spatny davam tak 7/10 Citovat
s1600 Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Fringe-serial,reseni paranormalnich jevu za pomoci vedy nebo neco v tom smyslu..mam za sebou prvni serii a muzu doporucit.. Citovat
Qcko Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Bol som v kine na film I love you man a mozem povedat ze po dlhej dobe zase stara dobra komedia s romantickym nadychom:super Citovat
309GT Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Já teď poslední dobou nemám na koukání čas,ale jak tady čtu tak si ho asi brzo udělám.Poslední film který jsem si pustil byl Muž na Měsíci od M.Formana,to je peckovní film,dle mě se mu hodně povedl.Jak Jim Carry tak D.DeVito to hráli moc pěkně.A včera jsem chytl kousek filmu Hoffa - D.DeVito a J.Nicholson - taky se na to nechá koukat.... Citovat
destiny Odesláno 24. srpen 2009 Autor Odesláno 24. srpen 2009 Takže na tento snímek se opravdu těším: Wolfman (vlkodlak) Trochu mi to připomíná Sleepy Hollow (Ospalá díra), tak doufám, že to po stránce děje bude neméně povedené. [upravil dne 24.8.09 destiny] Citovat
Cyklon Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 Původně zaslal: zuzanka__ Tak jsem zkoukla to Gran Torino a můžu říct, že lepší film jsem už dlouho neviděla....peckovej, až mi z toho i slza ukápla Tak jsem to také zkouknul - moc pěkný :super Clint jako režisér je jako víno - čím starší, tím lepší. Včera večer ale přišla ledová sprcha: Katyň. Film se myslím nepovedl na 100%, ale stejně to působí jako děsivý horror líčící skutečné události z roku 1940. Nechápu, jak se mohl tento strašný masakr tak dlouho tutlat Navíc moc dobře nepochopím, jak na tento film mohou chodit děti z gymplů a základních škol v rámci výuky ???!!! [upravil dne 27/8/09 Cyklon] Citovat
Cyklon Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Včera jsem konečně viděl film nestyda, ale přišlo velké zklamání. Skoro bych řekl, že to patří do kategorie odpad (nebýt dobrých výkonů hlavních herců). Hřebejk je bez dobrých scénářů zkrátka vyřízený [upravil dne 28/8/09 Cyklon] Citovat
destiny Odesláno 28. srpen 2009 Autor Odesláno 28. srpen 2009 taky jsem z filmu Nestyda nebyl nadšený. Rozesmála mne hned první scéna s tím stínem od nosu, ale pak je to vlažné až do konce. Citovat
BV406 Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 nestyda opravdu za moc nestal ... zkouknul jsem gran torino a po filmu jsem zustal stat s otevrenoou hubou ... :super:super .. tohle se mnou opravdu hnulo ... jinak mit takovou rodinu jako eastwood, tak se asi necham rozstrilet tamanama vymena - masakr film, ma dve a pul hodiny, ale nedokazete odtrhnout oci a celou dobu jste v napeti jak to dopane ... bomba podivuhodny pribeh benjamina buttona - hodne zvlastni, jen jsem hledal ten hlavni smysl toho filmu ... international - odpocinkovy spionazni thriller ... mnichov - :super, tak to byla velka pecka sexdrive - semtam legracni, ale spis nijak vyrazna typicka americka teen road komedie valkyra - vyborne natoceny \"hrany dokument\" ... chybelo mi vetsi prolnuti do postav odboje a hlavne zduvodneni jejich pokusu o atentat na patkare ... cruise tradicni ... strazci - vynikajici .. v nejblizsi dobe se chystam na - nas vudce, zrcadla, krev moji krve [upravil dne 28/8/09 BV406] [upravil dne 28/8/09 BV406] Citovat
hudy Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 Snimek Nas vudce byl celkem zajimavy. A vcera jsem kouknul na District 9 a ten byl opravdu dobrej! Citovat
rgot Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 Jay a mlčenlivý Bob vrací ůder - podle mě super komedie, podle přítelkyně humor jen pro ůchyláky tak nevím......... Citovat
AnotherOne Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 Kto má rád ručno-nožné súboje odporúčam Banlieue 13 Ultimatum, na Frantíkov prekvapujúco dobré. Citovat
hudy Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 Okrsek 13 II je dobrej a myslim, ze Francouzi celkove delaji asi nejlepsi evropske filmy. Samozrejme vcetne Taxi:mrk Citovat
BV406 Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 no, me se libil i prvni okrsek 13, takze dvojku uz shanim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.