Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mam problem,nejde mi nastartovat auto,baterka ma 11.8v když jsem ji proměřoval a nestartuje to,jediny co šlo tak roztlačit to a pak když jsem dojel domu tak po zhasnutí motoru šlo na klíček nastartovat ,o den později už zase ne(baterka je v pohodě)zajíma mě tedy jestli může byt špatný starter?(P306 1.4 xr 1993)

Odesláno

chtělo by to udělat kontrolu startéru,pokud uhlíky jsou mizerné tak můžeš odrovnat i startér

Odesláno

mužu nějak zkontrolovat starter bez nějakeho hlubšího rozebraní?vymontovat a nějak pichnout na baterku nebo udělat nějakou zkoušku bez rozebraní?

Odesláno

Pokud baterka má 11,8 tak to není dobře, de jí na nabíječku, bude vybitá. Když strčíš klíčky do zapalování a chce startovat tak se nic neděje ? Kamarád měl tenhle problém u 106ky, nestartovalo mu to a jelo jenom na roztáhnutí a stačilo pořádně nabít baterku a do týdne jí vyměnit :)

Odesláno

Změř voltmetrem napětí na baterii při nastartovaném motoru. Jestli Ti to málo dobíjí, tak by se to mohlo takto chovat.

Když startuješ, tak startér točí motorem, ale nechytne? Nebo netočí vůbec?

Odesláno

starter netočí vůbec.ale když je motor teplej tak to nastartuje starterem aspon tohle se mi stalo včera tak.myslel jsme že mam k.o baterku tak sme to pořadně projel zaparkoval a natočil klíčkem tak jsem myslel že mam po problemech..a když hlíček podržím tak slyším jak se toči jen to ozubene kolečko starteru asi

Odesláno

poklepat starter klicem na kola, pokud bude startovat, jednoznacne spatne uhliky

Zalezitost za 300Kc + prace s tim, vyndat starter ven

[upravil dne 15/7/09 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...