jiri.koz Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Ahoj mam problem,nejde mi nastartovat auto,baterka ma 11.8v když jsem ji proměřoval a nestartuje to,jediny co šlo tak roztlačit to a pak když jsem dojel domu tak po zhasnutí motoru šlo na klíček nastartovat ,o den později už zase ne(baterka je v pohodě)zajíma mě tedy jestli může byt špatný starter?(P306 1.4 xr 1993) Citovat
Guest servisman Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 chtělo by to udělat kontrolu startéru,pokud uhlíky jsou mizerné tak můžeš odrovnat i startér Citovat
jiri.koz Odesláno 15. červenec 2009 Autor Odesláno 15. červenec 2009 mužu nějak zkontrolovat starter bez nějakeho hlubšího rozebraní?vymontovat a nějak pichnout na baterku nebo udělat nějakou zkoušku bez rozebraní? Citovat
zidacekkk Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Pokud baterka má 11,8 tak to není dobře, de jí na nabíječku, bude vybitá. Když strčíš klíčky do zapalování a chce startovat tak se nic neděje ? Kamarád měl tenhle problém u 106ky, nestartovalo mu to a jelo jenom na roztáhnutí a stačilo pořádně nabít baterku a do týdne jí vyměnit Citovat
P607Olda Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Změř voltmetrem napětí na baterii při nastartovaném motoru. Jestli Ti to málo dobíjí, tak by se to mohlo takto chovat. Když startuješ, tak startér točí motorem, ale nechytne? Nebo netočí vůbec? Citovat
jiri.koz Odesláno 15. červenec 2009 Autor Odesláno 15. červenec 2009 starter netočí vůbec.ale když je motor teplej tak to nastartuje starterem aspon tohle se mi stalo včera tak.myslel jsme že mam k.o baterku tak sme to pořadně projel zaparkoval a natočil klíčkem tak jsem myslel že mam po problemech..a když hlíček podržím tak slyším jak se toči jen to ozubene kolečko starteru asi Citovat
zidacekkk Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 kup novou baterku...... nebo si jí někde puč a zkus to. Třeba i přes startovací kabely od kámoše.....to bude jistota Citovat
Líby Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 jestli se toci tak bude spatna civka na starteru,v tom pripade se toci ale nevyjizdi,zkus ho vyndat a vyzkousej pres baterku jen starter:papa Citovat
Ferry Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 poklepat starter klicem na kola, pokud bude startovat, jednoznacne spatne uhliky Zalezitost za 300Kc + prace s tim, vyndat starter ven [upravil dne 15/7/09 Ferry] Citovat
Fusion Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 To bude ono. U dvou aut mě to startovalo blbě studený a teplý docela dobře. U obou startér. Poklep ho a hned to brnkne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.