Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Taky jsem s tím měl problém, nakonec to vyřešilo znovu zaslání hesla na fóru a už jsem tu :) do clubu sem se přihlásil v pohodě, ale na forum to nešlo :)

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tady to trochu ozivim,nejde se mi prihlasit na pc ani v opere,ex,firefoxu.Skousim co se da a nic,na ntbk sem se prihlasil v pohode krom firefoxu.

Nejde se mi prihlasit z zadneho jineho pc at to zkousim kdekoli.

Je to divne a dost me to stve,ne vzdy mam ntbk u sebe abych se mohl zde prihlasit.Sem zde sice novacek,ale pristup adminu k tomuhle problemu je opradvu velmi laxni,proc nezmenite typ fora ktery nebude delat problemy?

Nemam potize sam a myslim ze by to pomohlo hodne lidem.

Odesláno

Petrzet: Možná by bylo místo volání po změně Fora lepší napsat, kde se vlastně přihlašuješ a dát odkaz na tu stránku. Popis \"Skousim co se da a nic\" je úplně k ničemu.

Odesláno

Pres club mi to nejde,zkousim to na hlavni strance fora jak primo prihlasit tak pres kliknuti na stranku prihlaseni a nejde,nevim proc :(

[upravil dne 16/1/10 Petrzet]

Odesláno

Petrzet: Možná by bylo místo volání po změně Fora lepší napsat, kde se vlastně přihlašuješ a dát odkaz na tu stránku. Popis \"Skousim co se da a nic\" je úplně k ničemu.

Odesláno

Já neměl vůbec žádný problém se přihlásit a registroval jsem se teprve nedávno.Asi bude problém v Tvém počítači.

Odesláno

Clovece no konecne mi to ide,ale zkousel sem to takhle nekolikrat,mozna pomohl i reset pc,ale to je jedno,uz to ide.

Jeste jeden dotaz,proc to nefunguje pres firefox???

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Petrzet

Clovece no konecne mi to ide,ale zkousel sem to takhle nekolikrat,mozna pomohl i reset pc,ale to je jedno,uz to ide.

Jeste jeden dotaz,proc to nefunguje pres firefox???

Tak skús Mozzilu. :D:D:D:D:D:D

• O 2 roky později...
Odesláno
No, to je špatně správný postup už jsem tu na Foru taky popisoval:

1. Kliknout sem: http://www.peugeot-club.com

2. Odhlásit se

3. Smazat cookies

4. Zavřít prohlížeč

5. Otevřít prohlížeč

6. Přihlásit se tady: http://www.peugeot-club.com

7. Kliknout nahoře na odkaz Forum

Použil jsem tento postup dvakrát, bohužel se na hlavní stranu nemohu přihlásit ani po vygenerování nového hesla. Přihlášení na hlavní stranu mě nejde ani přez mobil. Kde dělám chybu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...