Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dalsie auto ...Mercedes E 320 CDI, BMW 530D, Peugeot 607 ?

Recommended Posts

Odesláno

to je sileny vyber , ale nenasel k cemu to auto chces , tedy co odnech pozadujes a ocekavas , kdo jednou jezdil v 4x4 uz nechce nic jineho , kdo jednou spadne do soukoli Audi A6 Q, BMW 3,5 v provedeni xdrive ,uz nikdy nepujde do Francouze .

Odesláno

Na nic...

Ale uz to pochopte ze ja neriesim auto k akemu ucelu by mi malo byt.

Proste sa mi paci alebo ma zaujme a ak by som mal penazi si ho kupim.

Neriesim ci je velke, male, ci sa mi do neho vojde cela rodina ci len ja, ci s nim budem chodit do roboty alebo na dlhe trasy alebo dakde na pole.

Nejde mi o ucel.

To by som si nikdy nekupil coupe.

A zasa raz a znova....nekupujem to hned!

Proste zbadam sedmu za malo penazi a poviem si, vyzera to dobre, zvnutra sa mi paci, velke je to ako krava, asi by nebolo zle sa v takom vozit....a to je celeeeeeeeee.

[upravil dne 12.8.2009 Y2K]

Odesláno

Jazdil som 2x 330d jedna E46 a druha ta najnovsia. Neskutocne zrychluju a su extremne stabilne ak nie su na ceste vyjazdene kolaje. Takisto si myslim, ze posledne pekne BMW boli E46 a 5-kova rada okolo roku 2002 po facelifte. Inak tie 3.0d maju neskutocnu spotrebu a papaju len o trochu viac ako nase 2.0 Hdi samozrejme v 3-kovej rade. Znamy na X5 robi priemer 10l a to je trosku tazsie auto. Osobne by som x-drive nepotreboval, ale to je vec nazoru. Konecne dobra volba Y2K, som zvedavy co si nakoniec vyberies.;)

Odesláno

xd nemusim mat ani ja...ja len ze na inzeratoch je ich viac ako d.

A som rovnakeho nazoru aj ja co sa aj 3jkovych aj 5kovych tyka :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...