Qcko Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Lubk0: no to su skor smutne pripady a neviem co tym clovek dosiahne, ale takych mentalov je plno, v tom mas recht, v tomto je Slovensko dost pokrokove, nevadi ze nemam co do huby, hlavne nech si susedia myslia, ze mam riadnu karu (aj ked nemam ako zaplatit postku a 4 roky som nemenil olej lebo na to nemam prachy ) ... ...ja zas poznam typka co si zobral uver (ano uver) na AUDI A8 v plnej polnej, nemusim asi pisat kolko taka hracka stoji, ale uz ho davno nebude mat a stale ho bude splacat ... ja len proste nechapem, no:roll Citovat
vix Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Urcovanie aky je clovek podla auta no to je gol, akoze BMW, utekajte, to je mafian? Ci ako to myslis? Ach jaj, clovek si ma kupit auto ake sa mu paci, nezijeme vo filme:aut Jak v Čechách, tak na Slovensku se na to souzení lidí podle auta hodně hraje, a v Německu ještě víc. Může se ti nelíbit jak chce, ale ani zbla s tím neuděláš. jo, to je taky príma věc, lidi s fajn autama, co tankujou za 200 - 300 Kč (pro slovensky hovořící do 10 Eur) tuhle mě zastavil jeden děda, s tím, že jsem totálně out, že do své dieselové 205 neleju rostlinnej olej z Tesca (Qickymarku). Milý dědo, měsíčně najedu okolo 5 tis. km, na rostlinnej olej ti vysloveně dlabu. P.S.: V Německu mé auto nebudí úžas, v rámci německé tradice ho berou jako \"das Auto\" se vším, co k tomu patří. (možná to je chápání vixe jako celku, ale kdo ví) Auto jezdí, já jsem spokojenej, co víc si přát ?\" (a pár Němčíků na mé auto dělá ještě dobré vtipy...) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 JozefSV, nehovrim viacmenej, o celkovom hodnoteni cloveka, ale o prvom dojme... Prvy dojem totizto vecsinou udava smer, prvej komunikacie medzi dvoma ludmi Pokial mas napriklad s niekoho, zly prvy dojem, tak mozno s nim ani debatu, ci rozhovor, nezacnes, a mozno ked ta oslovi on, budes dany rozhovor uberat uplne inym smerom ... A povedal som, co si myslim, 99,9 percena ludi, si na zaklade napriklad drahsieho auto, urobi o cloveku, ktoreho nepozna, alebo dlho nevidelo, aspom zakladnu mienku, aspom uplny zaklad, ze aha, TEN CHUDOBNY neni ... Aspom to A aj to posobi, na prvu mienku o cloveku ... Napriklad priklad na teba, vzhladom na auto, na ktorom si prisiel, a na oblecenie, resp. styl oblecenia, ktory si mal, by som ty vzivote neodhadol pracu, ktoru robis ... Ja nehovorim, ze si ma nejako strasne ovplivnil, ale prvy dojem som si spravil iny, aky v skutocnosti si ... Ten prvy dojem ty moze v zivote pomoct, alebo ty moze uskodit ... Da sa zit aj bez neho, ja len hovorim, ze auto, je jeho sucastou Inak na margo auta, ja som nikdy nebol na velke auta, nejak primarne orientovany... Teraz by som napriklad aj tak najradsej prijal taku Alfu Romeo Gulietta 1750 TBI Ten zvuk, vykon a dizajn Ale tak to je uz ina tema [upravil dne 2/11/10 22:48 Lubk0] Citovat
oddie Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 ...(možná to je chápání vixe jako celku, ale kdo ví)... Ano. Citovat
jozefsv Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 lubko - na mna auto dojem nerobi ziaden.poznam tolko kadejakych ludi co maju drahe auta a ked otvori tlamu tak sama hovadina alebo vystupi obleceny ako ... ked vidim dobre auto tak necumim dovnutra,vobec ma to nezaujima a nehodnotim sofera.sice sa niekedy pozriem ale tak v domneni ze uvidim peknu slecnu:D:aut Citovat
.mycTD Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Jak v Čechách, tak na Slovensku se na to souzení lidí podle auta hodně hraje, a v Německu ještě víc. Může se ti nelíbit jak chce, ale ani zbla s tím neuděláš. je to tak uplne vsude a vzdycky bude. u nas si cikan neporidi skodovku, ale zigula, nemecky turek zase vytunenou e36. samozrejme me tak nesoudi kolegove v praci, ale je treba si uvedomit, ze 90% lidi, ktere pres den potkam o me nic nevi. ani vetsina sousedu nema poneti, cim se zivim. registruji akorat cim jezdim domu a co mam na sobe. pochopitelne taky zalezi, jestli z medveda vylezu v kvadru, nebo teplakach s pruhem, ale kdo tvrdi, ze lidi neposuzuje podle auta/obleceni, tak si to akorat nepripousti. Citovat
vix Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 situace z minuléhon pátku: jsem bvyl nucen, bych se dostal trochu dál, vysunout svou P205 do levého pruhu, Jeden bramborák za mnou, nalepený na mé pravé zrcátko (prostě pochopil), se držel v dostatěčně dobrém závěsu (přesně tak, abych se o něj nemusel starat - staral se sám o sebe), zatímco já si hlídal levou stranu - ten \"levý\" Bramborák troubil. Bramborák napravo držel stopu - chtěl se někam posunout (a byl dost na těsno, ale akorát), ten druhý bramborák na mě troubil ... tak jsme se potkali o 30 km dál v další zácpě. . Citovat
Fusion Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Od té doby co to mám mě na dálnici nikdo neproblikl Citovat
Y2K Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 Tak mojho favorita uz predali kua Citovat
Y2K Odesláno 3. leden 2011 Autor Odesláno 3. leden 2011 moj nazor na MB stale trva...ale popritom pokukujem aj po inych autach a v poslednom case sa vzdy akosi zastavim pri 607... taky 2,7 HDi by nemusel byt zly...ci? Len cenovo skoro ako ten MB akurat ze by bol mladsi no co vy na to? Citovat
maximum Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 tak podla man sa zacinas uberat tym spravnym smerom P607 je fakt super kara a minule co tu niekto na forum vlozil foto jej bielej ( uz si nepamätam kto, ale isto vies o com hovorim), tak to je jedna krasa. Aj ked MB je na prestiz cloveka ina liga, tak aj za peknou 607 sa ludia otocia. Za mna, chod do peknej 607- micky... ale to je iba moj skromny nazor. Hm a motor 2,7 HDI, nie je o com... bral bysom vsetkymi desiatimi... Citovat
Y2K Odesláno 3. leden 2011 Autor Odesláno 3. leden 2011 mne ani tak nejde o prestiz... chcem vacsie auto s automatom a zrejme diesel MB preto ze je to MB no, ale ako som sa vela docital az ten po face a na to naozaj nemam, tak sa pozeram po lacnejsej volbe PS: jedine co sa mi nepaci je ten francuzsky smer radsej by som predsalen nejake auto z vyroby D asik ale tak je pravda ze som 607 este nesoferoval tak zatial nechcem odsudzovat [upravil dne 3.1.2011 13:39 Y2K] Citovat
maximum Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 tak myslim, ze P 607- ckou nic nepokazis. Ak nemas na MB, tak kasli na to.. zrejme by ti vela grosov neostalo na servis a dobre vies, ze jazdene auto uz neaky ten sertvis vzdy potrebuje... casto aj hned po kupe. Dalsia vec, co mozno hovori za P 607 je to ze mas PP 2000, neviem ,ci aj na MB sa da tak lahko pozhanat diag. Ale to je snad iba detail, aj ked... Citovat
Y2K Odesláno 3. leden 2011 Autor Odesláno 3. leden 2011 ano, servis je pravda... aj ked svagor ma MB a servis ho vychadza priblizne rovnako ako na punto co maju doma druhe auto samozrejme nie autorizak MB Osobne PP2000 nemam a ako vyhodu by som to moc nevidel...ale ako argument zavazi Citovat
maximum Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 ak nemas PP 2000, tak za par supiek kupis... no to milujem, ked niekto povie, ze na take premiove auto stoji rovnako servis ako u neakej socky... urcite len gumy a brzdy a spojka je niekde inde... ak natrafis na vydareny kus ,tak ok, ale co ak sa zacnu sypat vstreky, turbo.. no neviem neviem.. nie vzdy je vsetko idealne... Citovat
Y2K Odesláno 3. leden 2011 Autor Odesláno 3. leden 2011 ja som hovoril o beznom servise ze svagor ma rovnaky, zatial teda nemyslim tym hned spojku, co teda ani nema kedze to je automat ale klasicke prevozne naklady... odisiel mu alternator svetiel, robota a material 60 E to neni zle...len ako priklad ale o tom sa tu uz nebavme...hodme daco o 607 Citovat
Y2K Odesláno 3. leden 2011 Autor Odesláno 3. leden 2011 zaujali ma tieto 2...tak na oko http://peugeot-607.autobazar.eu/27-hdi-diamant-pack-id2025936.html nezavisle kurenie vedie, plus tie monitory, ale to je len akoze nema siber a je modra http://peugeot-607.autobazar.eu/27-hdi-diamant-pack-id1985116.html tato ma siber, je cierna, mozno ta koza sa mi moc nepaci ale zvykol by som si cena by mohla byt lepsia PS: Pre Pazot u mna hra mozno to ze 406 dokonale uz poznam a 607 bude mat rovnaky princip ovladania (kureni, radio,...) a celkovo nebude prilis odlisna si myslim ale to asi tak vsetko [upravil dne 3.1.2011 13:59 Y2K] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.