Y2K Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 no ved ani moj....preto sa pytam mozno nam to Lubk0 objasni a inak asi to je jedno, ved som uz dost stary [upravil dne 1.11.2010 09:39 Y2K] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Skorej by som povedal ze je to vseobecny nazor ... Ale nehodnotil by som ho na MB ako celok, skorej na modely C a E popripade B .. Nehovorim o kupeckach, a podobne, ale o klasickych modeloch ... Nemozem si pomoct, ale ked som isiel po dialnici, a nacrel do C alebo E, tak tam prevazne vzdy sedel starsi pan, a kludne si soferoval ... Proste raz sa prevez po dialnici, a nazeraj kto v takych autach sedi ... Ja si nemozem pomoct, na mna tak posobia ... Proste bude to pravdepodobne tym konzervativnejsim stylom, vela mladych ludi tento styl nema moc rado ... A ked si sadnem do toho E cka, nemam az taky pocit, ze sedim v aute, ktore je ako znacka a model nieco viac ... A celkovo je to auto, ktore clovek prehliadne ... A to mi v spojeni s tebou (zlte COUPE) nejako neslo dokopy Samozrejme, ja ty to neodhovaram, ani nehovorim ze to je zle auto ... Len celkove vnimanie znacky MB je aj v mojom okoli ako nieco konzervativne, nieco co ludia prehliadnu, a co sa skorej hodi k starsej generacii ... Pre mna to je halvne u Ccka a Ecka ... Citovat
Y2K Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 No coupe mam uz 3 roky...chapes, odvtedy som uz stary Citovat
brslen Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 bracha ma superba 2.5 tdi DSG a rikal ze parada,akorat spotreba na kratke vzdalenosti je vysoka. Citovat
vix Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 nechápu - vždycky na německé dálnici se mezi \"Bramborákem\" a \"Meďourem\" místo pro předjíždějící, unavenou, P 205 najde. A absolutně me nezajímá, jestli to šoféruje starý či mladý pán. To, že se poté jen zhoupnou světla svědčí o něčem jiném. Mají svá auta rádi. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 nechápu - vždycky na německé dálnici se mezi \"Bramborákem\" a \"Meďourem\" místo pro předjíždějící, unavenou, P 205 najde. A absolutně me nezajímá, jestli to šoféruje starý či mladý pán. To, že se poté jen zhoupnou světla svědčí o něčem jiném. Mají svá auta rádi. Bohuzial, ale mi nezijeme v nemecku ... Tu, auta jako BMW, Mercedes, Audi alebo dokonca VW, nieco znamenaju ... V nasich krajoch ludia podla znacky auta, si robia o ludoch nejaky nazor ... Je uplne jedno, ze moze byt casto milna, proste je to tak ... Ono ked prides na novej kludne 4007 cke, za ktoru si vycapil 40 tis. Eur, a vedla teba zaparkuje clovek s BMW 530D s roku 2004 za 10 tis. Eur, tak vzdy bude v ociach Slovaka ovela viac ten, co zaparkoval na tom BMW ... V jeho ociach, a v jeho prvotnom nazore bude on ten uspesnejsi clovek, ako ten na peugeote ... Je zaujimave, ked sa popytate vo svojom okoli, co urcity typ auta, ci model vyvola za predstavi ci zmyslene nazory ... Ono su velmi casto uplne milne, nic to vsak nemeni na tom, aky prvy nazor si na teba dany clovek spravi ... Ako priklad. Pokial by si bol VIX napr obchodnik, a prisiel si mi nieco predavat na 205 tke, moj prvy dojem bude asi taky, ze asi si moc dobry obchodnik neni, ked sa vozis na takom aute, a hned budem tzv. negativne naladeny na obchodny rozhovor s tebou ... Pokial prides na BMW X5, tak si zase pomyslim, ze sa ty dari az moc, a ze mozno ludi zdieras ... Takisto moze byt potom rozhovor naladeny negativne, i ked lepsie ako v pripade prvom... Pokial prides na Octavii, nebudem riesit nic, nakolko podla bezneho slovaka si stredne uspesny clovek ... Neviem Y2Kcka uplne odhadnut, a nechcem mu krivdit, ale podla toho, co som ho mal moznost doteraz spoznat, a vidiet jeho auto, a citat toto vlakno (superb, BMW, mercedes atd) vybera si skorej auta, ktore ho budu reprezentovat, a ktorymi ukaze svoj spolocensky status ... Samozrejme, auto neznaci vsetko, lenze nic to nemeni na tom, ze ten prvonazor to spravi kdekolvek kde pride ... Druha vec je ze si vybera takisto kvalitne auto ... A na margo toho, som mu spomenul, ze Mercedes je vo vseobecnosti, hlavne modeli C a E brany, ako auto pre starsich uspesnych ludi ... Nikde inde, s tym mierene nebolo ... Citovat
Y2K Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 Lubk0 to samozrejme vystihol Zas raz vinimocne s nim musim suhlasit... Az na jednu vec, mne je tak uplne jedno ako to ludia beru ako vnimaju mna a ake mam auto, nikdy by som si nekupil auto nejake (napriklad tu spominanu X5) aby som vyzeral ako \"kaper\" (nie ten co tu ma nick ) a ani aby som vyjadril tym ze na to mam to uz uplne ze nie... Ja si auto vyberam take ake sa mi paci a podla momentalnych priorit pre mna. Je mi jedno co si myslia ludia, je mi jedno co tym u druhych vyvolam, vyjadrim, je mi jedno ci to auto ma sused a polka sveta alebo nikto... Ked som zhanal coupe som ho chcel preto lebo sa mi pacilo, 3,0 malo aky taky vykon a tak. Nepozeral som na to ci to je \"cool\" ci na mna budu ludia zazerat ze to coo a podobne Momentalne sa mi MB paci lebo som troska pomenil nazor na auta ako take, uz nechcem sa niekde hnat (to som ani nikdy nechcel), momentalne chcem pohodlne auto, na ktorom jazda bude pozitok, na ktorom sa nebudem bat ist aj na dlhsiu trasu a ktore splna moje naroky. Tak mi z toho tak nejak prave vychadza teraz ten MB, to je vsetko Je mi jedno ze sa na nom vozia dochodcovia, ze mne by pristalo ine auto a ze a ze a ze... To je cele Jasne ze nazor ludi nejaky bude ale to mi je tak akosi jedno PS: Musim priznat ze v poslednej dobe ma dost obmedzuju 4 miesta a 2 dvere Ale tie bezramove skla...moja druha uchylka hned po sibri [upravil dne 2.11.2010 20:58 Y2K] Citovat
Qcko Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Urcovanie aky je clovek podla auta no to je gol, akoze BMW, utekajte, to je mafian? Ci ako to myslis? Ach jaj, clovek si ma kupit auto ake sa mu paci, nezijeme vo filme:aut Citovat
oddie Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Urcovanie aky je clovek podla auta no to je gol, akoze BMW, utekajte, to je mafian? Ci ako to myslis? Ach jaj, clovek si ma kupit auto ake sa mu paci, nezijeme vo filme:aut Jak v Čechách, tak na Slovensku se na to souzení lidí podle auta hodně hraje, a v Německu ještě víc. Může se ti nelíbit jak chce, ale ani zbla s tím neuděláš. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Qcko ja nehovorim ze to je spravne, ale pokial si myslis, ze to nie je tak, tak potom neviem kde zijes Je to na SK uplne bezny jav, ktory si vsimam vsade ... A nehovorili sme aky clovek je, a duplom nie o mafianoch, ale asi aky ma spolocensky status ... Chces mi povedat, ze napriklad stretnes spoluziaka zo strednej, ktoreho si nevidel 8 rokov, a pride napr na novej Audi A6 tke ... Povedz mi, a neklam, ze si nepomyslis, ze aha, jemu sa musi darit ... Pozor, auto moze byt jeho otca, moze byt s pozicovne, moze to byt auto firemne, moze byt sofer riaditela firmy, alebo auto zobral na leasing ktory bude splacat 8 rokov, ale prvotny dojem bude taky, ze aha, dari sa mu ... Bavime sa o prvotnych dojmoch ... V komunikacii medzi 2 mi ludmi, ktory sa nepoznaju, je prvotny dojem velmi velmi dolezity... Prvotny dojem trva tak max 10s ... Pokial sa s clovekom stretnes v kancelarii, prvotny dojem je to, ako otvoris dvere, co mas oblecene, ci si oholeny, co smrdis, ci hucis, ako artikulujes, aky pozdrav nahodis, aky mas vyraz tvare atd atd ... Pokial sa vsak vidite niekde vonku, pred firmou, pred tescom a podobne, velku ulohu v prvom dojme hra auto ... A aj ked je Y2K ckovi jedno, ako to bude posobit, NIC to nemeni na fakte, ze to proste posobit bude ... Nie na ludi, s ktorymi je kazdy den alebo casto, ale prave na ludi, ktorych dlho nevidel, alebo vidi prvy krat ... A povedzme si otvorene, clovek je tvor vsimavy ... Ja to vnimam z hladiska obchodu, obchodnika, casto vidim, ako celkovo auto, mobil, oblecenie, vonavka, drahe pero, hodinky, zakaznik vie vnimat (nebavime sa o rezidencnych predajoch, ale o predajoch s konatelmi vecsich firiem), je to o detaile ... Psychologia obchodu sa casto ubera na prvy dojem, ale tak to funguje aj v normalnom beznom svete ... Citovat
Qcko Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Tak ti len napisem ze si davaj v PB bacha skor na jednotkove golfy, z tych sa sem tam aj striela ... BMW celkom pohoda:) ... a viem ze vo vacsich mestach sa snazia hrat vsetci na mafiu, ale tu na dedine kazdy kazdeho pozna a autami sa tu ludia neohuruju Citovat
Fusion Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Pozůstatek po minulým řežimu, kterej pomalu umírá. Ve W210, W211 jezdí bežně lidi do/kolem 30. Dvacetiletýho v nich moc nepotkáš protože pokud má na ně peníze, koupí si většinou něco jinýho. Což chápu. Citovat
Y2K Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 Lubk0: :potlesk si trafil no Tiez ked som prvy krat videl tvoju 306 ... Ale nie kecam, nikdy nehodnotim ludi podla auta, ani na prvy dojem, maximalne tak podla stylu jazdy To si vacsinou hovorim ze toto je zas k.k.tsky blavak [upravil dne 2.11.2010 21:10 Y2K] Citovat
Qcko Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 A este ma napadlo, nie vzdy sa oplati mysliet si, ze v BMW je clovek nesmrtelny http://povazska.sme.sk/c/5068590/styri-zhorene-auta-v-priebehu-dvoch-dni.html Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Qcko, preco na mafiu ? Toto je zas nazor uplne inde, poznam ludi co si kupia 10 rocne BMW na uver, ktory budu splacat 5 rokov, ale nie preto, ze sa chcu hrat na mafiana, ale preto, ze chcu ukazat, ze nieco dosihali, a nieco maju ... Bohuzial, je to tak, a casto to stretavam u ludi, ktory na to nemaju ani zdaleka peniaze ... Najvecsieho exota sem napisem, pracuje v PSA pri Trnave, na zvaracej linke, teda aspom pracoval, uz neviem, ako zvarac, s nie moc velkym platom, si zobral pozicku, a kupil asi pol roka dozadu Mercedes S 320 CDI r.v. 2003 v uplne uplne plnej palbe, sedacky boli nielen vyhrievane, ale aj klimatizovane a masazne, zadne boli bez masaze, koza, tv, dvd, setko full elektrika ... Proste byva na dedine, a chcel si dokazat ze na to ma ... Proste, inteligencia nikde, ale s praxe dosiahol, co chcel, pretoze kebyze pred tebou zastavi normalne obleceny na takom peknom mercedese, nikdy si nepomyslis, ze je zvarac, ani v najtajnejsom sne Y2K, to bola dakedy, kupa z rozumu Doteraz som viacmenej \"kaslal\" na to, co si ludia myslia, a bol som rad ze ma to odveze ... Bohuzial, pracu mam teraz zase inu, a na auto sa tu hra, takze aj preto budem pravdepodobne mierit buduci rok do nemeckych vôd ... Hoc by mi stacilo, i nieco uplne ine Citovat
Y2K Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 Jasnee...ja viem ako a preco mas take auto a pre mna to je v pohode, poznam ta osobne, ziadne auto ktore mat budes moj nazor na teba nezmeni Ale to Sko co spominas by sa mi pacilo Len neviem ci to uz nie je mimo trosku, aspon teda pre mna [upravil dne 2.11.2010 21:20 Y2K] Citovat
jozefsv Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 investicia do plechov je najhorsia investicia. je uplne fuk aky typ auta to je.kto porovnava ludi podla auta tak si nedovidi na koniec nosa Citovat
Y2K Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 Jasneee, to je tiez pravda.... Ale aby som sa Lubka zastal, on netvrdil ze on alebo my sme taki...ale ze je to bohuzial na SK u vacsiny ludi takze musim suhlasit s vami oboma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.