Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

V prvním příspěvku: \"...si my zrovna moc nechce někam uploadovat 45 giga...\" tak jestli umím počítat. Je to normální věc, W ať už jakýkoliv po sobě vžycky něco nechaj a to jen spomaluje a brzdí.

45GB to je len disk D podľa toho čo píše.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

V prvním příspěvku: \"...si my zrovna moc nechce někam uploadovat 45 giga...\" tak jestli umím počítat. Je to normální věc, W ať už jakýkoliv po sobě vžycky něco nechaj a to jen spomaluje a brzdí.

Ale na C nic nemá

Odesláno

Původně zaslal: AnotherOne

Ale na C nic nemá

Keď zruší MBR musí zálohovať celý disk teda aj C. Teda pokiaľ to nie sú dva fyzické disky.

[upravil dne 12.7.2009 AnotherOne]

Odesláno

Tohle nechápu. C mám nějakejch 18 GB takže tam mám čistě jen Winy a soft v program files - mozilla, winrar, office, atd atd. A všechno ostatní je na disku D kterej má zbytek kapacity. Takže C: si můžu formáltovat od rána do veečera a je to jedno, nemusím nic řešit.

wooody: tobě radím, žádnej servis, ale kup normálně druhej disk, je to fakt za hubičku (500 gb okolo 1400,- nebo tak nějak) a budeš to mít nejlepší :papa

Odesláno

Já bych kaufnul nový HDD, 750GB za 1730,- Kč, nebo jestli tolik za disk nechceš dát, tak 250GB za 1000,-. A měl bys po starostech, kam dát data, o která nechceš prijít, a nevypalovat hromadu dvd.

Odesláno

No to jo, já mám na disku 320GB winy 40GB, a zbytek Data, pak na dalším 320GB Data, a na ještě jednom 500GB mám zalohy a tam mám oddíl 35GB na kterej mužu instalovat systemy na zkoušku nebo v případě pádu primárního systemu natočit novej bez toho abych si sformatnul C a mohl z něho vytahat třeba nastavení programů, i když to si taky pruběžně zalohuju, ale stat se muže cokoliv, že

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...