cvalavik Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Zdar lidičky. Tak jsem se asi před 14 dny stal majitelem 406 (2.0 HDi komdi r.v. 2001). Co vám budu povídat citová záležitost. V interiéru pod vozidlem jsem vedle nastavování světel našel něco, co netuším k čemu slouží (manuál pro nový model str. 7 - označeno jako \"B\"). U starších modelů tam byl tuším imobilizér anebo možná tempomat. Ale u nového? Prolezl jsem manuál tam i z5 ale nic jsem v něm k tomu nenašel. Nevíte náhodou co to je? [upravil dne 9/7/09 cvalavik] Citovat
Ferry Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 foto by pomohlo, dle tohoto popisu absolutne netusim Je na tom nejaky symbol, ma to tvar kolecka, tlacitka, ... ? Citovat
cvalavik Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: honza406 koukni do manuálu Tam jsem koukal. Tempomat to není. Ten mám u volantu. (včetně vypínání) Navíc tam není žádné označení - 2 čisté černé kryty (menší a větší) [upravil dne 9/7/09 cvalavik] Citovat
Ferry Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 aha, tak to je spinac tempomatu, zde mam vlakno o dodelani tempomatu mam ho tam dodelany 14 dni a uzivam si ho k plne spokojenosti EDIT: Honza byl rychlejsi [upravil dne 9/7/09 Ferry] Citovat
cvalavik Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: Ferry aha, tak to je spinac tempomatu, zde mam vlakno o dodelani tempomatu mam ho tam dodelany 14 dni a uzivam si ho k plne spokojenosti EDIT: Honza byl rychlejsi [upravil dne 9/7/09 Ferry] Znovu: Tempomat to fakt není. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Tak daj fotku z auta a nie manuálu. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 toto tam není ?? [upravil dne 9/7/09 honza406] Citovat
zzipCZ Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: cvalavik Tam jsem koukal. Tempomat to není. Ten mám u volantu. (včetně vypínání) Navíc tam není žádné označení - 2 čisté černé kryty (menší a větší) no tak tam není nic jsou to jen krytky:mrk [upravil dne 9/7/09 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 tak aspon napis co to je, jestli tlacitko nebo co je na tom napsano, nakresleno atd. Nicmene dle manualu to spinac tempomatu je Pokud mas v aute neco jineho, bude se mozna jednat o nejaky domaci bastl. Musis hodit fotku primo z tveho auta Citovat
cvalavik Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 Není. Jsou tam jen ty černé kryty (menší je trošičku promáčklý dovnitř), bez jakékoliv značky či nápisu. Tempomat mám komplet u volantu (celé ovládání). Kolem 17.00 vložím foto. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 jinak by pod krytkou měla býti diagnostická zásuvka Citovat
cvalavik Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: AnotherOne Má tam len záslepky teda nič. Právě o to mi jde. Jestli tam je jenom prázdný prostor, který by se dal případně nějak využít. Jestli tam něco je, tak ať to třeba nezku...m, nebo tak něco. Citovat
Ferry Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 tak to zkus vydloubnout a uvidis, jestli jsou zezadu draty nebo ne, pripadne odsroubuj cely ten sedivy ramecek, ve kterem to drzi, ten je na dvou sroubech, tim nic neznicis Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 takže ti tam zustal asi starý spínač tempomatu a u volantu máš novější páčku kde se spíná a tím pádem je to u regulace sklápění světel zbytečné Citovat
ladosak Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Mně to slouží na tempomat. Tím vypinačem je buď zaplý, nebo vyplý, a páčkou si reguluješ rychlost. Jaké máš páčky kulaté, nebo placaté? Citovat
cvalavik Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 Tak už jsem to nafotil. Vypadá to jako opravdu zbytek od staré verze tempomatu. A po odkrytí je tam nějaká zásuvka. Že by od diagnostiky? Ten menší kryt vypadá jako část nějakého vypínače, ale je bez vnitřku. [upravil dne 9/7/09 cvalavik] Citovat
cvalavik Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 A takhle to vypadá otevřeno Citovat
čakom Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 jj zasuvka diagnostiky a zbytek po předchozim umístění vypinače tempomatu. [upravil dne 9.7.2009 čakom] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.