Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Mohl by mi někdo poradit, kde se dá sehnat a popř. za kolik řídící jednotka(modul) klimy? Nefoukal mi v kabině ventilátor tak jsem vyměnil tranzistor za jiný a teď to fouká na max. Tak už nevim, co s tim. Neporadí někdo? Mělo by to být na obrázku pod č. 10.

post-0-14109608157597_thumb.jpg

Odesláno

otazka ide ti napetie do ventilatora??? ja som mal taky isty problem mi nefukal ventilator a chybu som mal vo spinacej skrinke!! nezopinalo mi kontakt co ide do poistkovej skrinky tak mi neslo nic.da sa to lahko zistit.najdi si minus priloz merak a zruhy kabel z meraka napoj na poistkovu skrinku pod volantom je tam jeden kabel pravo hore a zapni zapalovanie a ci ti tam ide 12v!!

Odesláno
Původně zaslal: honza406

někde jsem četl že měl problém s řj klimy to co máš pod č.10 ,že to rozebral a měl tam špatný spoj čili studeňák.Po proletování fungovalo jak mělo

zde je něco ale je to na 405

http://www.peugeotlogic.com/workshop/wshtml/electric/ac405/ac405.htm

skusim pozriet ci to nepasuje aj na 406ku, mam cely stredny panel teraz rozhadzany a potrebujem A/C spojazdnit.

Odesláno

Samozřejmě jse studeňák hledal. Vyměnil jsem i tranzistor a ten shořel. Nejspíš proto to fouká na max (dočetl jsem se na fóru). Bohužel orig. tran. jsem nikde nesehnal, tak jsem ho nahradil jiným. (ST H80NF55-08 za ST P80NF55-08). Rozdíl mezi nimi je v rozměrech. Ten druhý je menší, což způsobuje horší chlazení...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...