Yantschi Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Nastal ten cas, kedy je nutne sa poobzerat po niecom novsom, priatelia. Nastal ten cas, kedy uz nemam sil chodit za mechanikmi do servisov a dat si opravovat, alebo sam opravovat moju 406-ku. Prezil som s nou krasne chvile, ale v poslednom case je to uz skor utrpenie, takze este absolvujem par nostalgickych kilometrov a definitivne sa so 406-kou lucim a zajtra si idem prevziat 308 Executive 1.6 Hdi. Samozrejme sa v tejto sekcii budem objavovat a pomahat, ak budem vediet. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Tak veľa šťastia, aby si fakt chodil pomáhať a nie pýtať rady [upravil dne 7.7.2009 AnotherOne] Citovat
marko306 Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 a daj si na 308-sminu logo klubu nech uz aj ja okrem dedda306break stretavam nejakych iných klubákov a nech ti slúži Citovat
Ferry Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 a jaky bude jeji osud ? prodej, nebo vrakac ? Citovat
Yantschi Odesláno 13. červenec 2009 Autor Odesláno 13. červenec 2009 Ferryno - zatial skusim predaj, mam sikovneho mechanika v Ziline, je tam par veci, ktore je potrebne upravit. Napr. tece mi voda, vylucovacou metodou som zistil, ze to bude vnutorny radiator. Mierne straca olej, ale nic tragicke. Plyn facha v pohode (spotreba cca 10l). Klasika - stabilizatory. Mierne ojete brzdove dosticky, nutne vymenit drziak praveho spatneho drziaka - nejaky k....t mi to urval, ale zrkadlo, ani motorcek neposkodil. Tesnenie laveho predneho prahu dveri treba prilepit, niekedy blbne imobilizer - je potrebne pevnejsie prichytit drotiky v patici. No a chcem odstranit upravy, ktore som tam robil - xenony, modre podsvietenie interieru, komplet audio vybrat, stredovu laktovu opierku, modre LED podsvietenie budikov, dat do povodneho stavu kufor, teraz tam mam dvojite dno a prerobit ho spat na jednoduche. Takze nic tragicke, ale ako som pisal, nemam uz cas sa tomu venovat. Honzo - samozrejme, tuto znacku nevymenim, radsej budem chodit pesi po kanaloch, nez aby som si sadol do Fóbie, alebo Ochcávky. Takze 308-mu uz mam doma, zatial som velmi spokojny, uvidime, dokedy... Tu je ten dvojity kufor. Dovodom bolo umiestnenie audia, teda na lavo bol zosik, na pravo rezerva, na miesto ktorej mam nadrz na LPG a na vrch siel subwoofer. http://www.ovocinarstvo.ic.cz/peugeot/Resize of DSC_7228.JPG, pred montazou: http://www.ovocinarstvo.ic.cz/peugeot/Resize of DSC_7799.JPG [Edited on 13.7.09 by Yantschi] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.