Stifler Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: Ferry jen kdyz tak koukam, asi bych sloupal ty samolepky, nechapu tyhle samolepkare, co jsou schopny placnout cokoliv kamkoliv:bojim Jo, Ferry, jsi můj typ, taky vim přesně, co udělám, až bude troška času - samolepky půjdou všechny dolů, zůstane na zadku jen \"Peugeot\" a \"406\" a když vidim Jardovu 406ku, tak i bez \"firemních\" nápisů vypadá prdelka auta velice dobře Citovat
tomike Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Hlavne daj pekne kolesa a bude vyzerat este lepsie. Je problem odlepit tie origo napisy? Nezostane tam iny odtien farby po tych rokoch? Citovat
majty Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 chmm to by me taky zajimalo vypada to celkem dobre bez toho... Citovat
MJSytic Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Hmm, moc pěkná Jinak doufám, že nálepka P-C si přesto nějaké místěčko najde?! Citovat
MatrixArwen Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Taky se přidávám. Pěkná barva.Ať to fičí! Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 áááá, tak to gratuluju alespoň už vím, koho že to tady v těch našich kopečkách budu potkávat a mávat na něj dycky, když tě budu míjet rychlejší jízdou vlevo :aut:aut Citovat
Stifler Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: MJSytic Hmm, moc pěkná Jinak doufám, že nálepka P-C si přesto nějaké místěčko najde?! Jo, nálepky Peugeot-Clubu si místo najdou a samozřejmě, že vyměnim i ty ošklivý rámečky registraček. Jinak hliníky na léto nějaký pořídim, to je jansý. Co se týče origo nápisů, tak se moc nebojim, že by byl jinej odstín. Pokudsi pamatuju, když jsem sundával nápisy z XSička, tak tam byla podtim barva stejná, ale nemusí to tak bejt, to netušim. Citovat
Stifler Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: minimaxa áááá, tak to gratuluju alespoň už vím, koho že to tady v těch našich kopečkách budu potkávat a mávat na něj dycky, když tě budu míjet rychlejší jízdou vlevo :aut:aut Mávat budu, kdykoliv tě potkám a určitě si k tobě v budoucnu udělám cestu pro nějaký ty xenony. A určitě se rád budu kochat, jak jedeš okolo mě levym pruhem, páč mě už netáhne \"mládežnickej\" styl jízdy, proto jsem si pořídil pohodlnej kočár místo závodního GTička a nemam žádnej problém s předpisovou jízdou (možná občas lehounce nad předpisy). Citovat
OK406 Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Taky blahopřeji k novému vozidlu a vítej mezi 406! Jinak barva moc pěkná a tak Ti přeji mnoho kilometrů bez nehody + mnoho a mnoho příjemných chvil s 406. A jak píší ostatný, samolepky dolů a jediná samolepka na autě je P-C . Citovat
Neon Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Gratulace -> konečně máš pořádnou káru ... :roker:D:D Citovat
Stifler Odesláno 10. červenec 2009 Autor Odesláno 10. červenec 2009 Děkuji, pánové. Snad budu spokojen tak, jako dosud. Zatím jsem stihl najet cca 450 km, ale spokojenost je opravdu velká. Citovat
jarajarda Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Kolik Ti to žralo cestou zpátky? Mimochodem Praha byla průjezdná úplně luxusně a byli jsme od ní asi 18km, takže zbytek cesty úplná pohoda Citovat
Stifler Odesláno 11. červenec 2009 Autor Odesláno 11. červenec 2009 Původně zaslal: jarajarda Kolik Ti to žralo cestou zpátky? Mimochodem Praha byla průjezdná úplně luxusně a byli jsme od ní asi 18km, takže zbytek cesty úplná pohoda Nevim, kolik to žralo. Mam s 406kou najeto cca 500 km a zmizela mi tak třetina nádrže. My jsme nakonec taky dojeli v pohodě, provoz byl minimální a cesta klidná. Edit: Ale jinak po vynulování palubního PC mi to ukazuje průměrnou spotřebu 5,5 litru, občas i míň. [upravil dne 11/7/09 Stifler] Citovat
Stifler Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 Už je autíčko umyto a klubové samolepky jsou aplikovány na svá místa, rámečky RZek též. Už zbývá jen sundat ty ošklivé samolepky na zádi a budu spokojenej - prozatím Citovat
vendelinek Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 ,moc pěkný,tu samolepku chci taky:super:potlesk Citovat
Stifler Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal ,moc pěkný,tu samolepku chci taky:super:potlesk Tak se podívej do e-shopu na hlavní straně Clubu a najdeš ji tam. Citovat
vendelinek Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Jo je tam,já myslel,že má bílej podklad,ty jí máš bez podladu Citovat
Stifler Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Jo je tam,já myslel,že má bílej podklad,ty jí máš bez podladu Ta menší samolepka má bílej podklad, ale je řezaná, takže podklad zůstal na podložce a nalepil jsem jen samotnou ořezanou samolepku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.