Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jen kdyz tak koukam, asi bych sloupal ty samolepky, nechapu tyhle samolepkare, co jsou schopny placnout cokoliv kamkoliv:bojim

Jo, Ferry, jsi můj typ, taky vim přesně, co udělám, až bude troška času - samolepky půjdou všechny dolů, zůstane na zadku jen \"Peugeot\" a \"406\" a když vidim Jardovu 406ku, tak i bez \"firemních\" nápisů vypadá prdelka auta velice dobře ;)

Odesláno

áááá, tak to gratuluju :potlesk alespoň už vím, koho že to tady v těch našich kopečkách budu potkávat a mávat na něj dycky, když tě budu míjet rychlejší jízdou vlevo :aut:aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Hmm, moc pěkná :super

Jinak doufám, že nálepka P-C si přesto nějaké místěčko najde?! :bacha:D

Jo, nálepky Peugeot-Clubu si místo najdou a samozřejmě, že vyměnim i ty ošklivý rámečky registraček. Jinak hliníky na léto nějaký pořídim, to je jansý. ;) Co se týče origo nápisů, tak se moc nebojim, že by byl jinej odstín. Pokudsi pamatuju, když jsem sundával nápisy z XSička, tak tam byla podtim barva stejná, ale nemusí to tak bejt, to netušim. :nevim

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

áááá, tak to gratuluju :potlesk alespoň už vím, koho že to tady v těch našich kopečkách budu potkávat a mávat na něj dycky, když tě budu míjet rychlejší jízdou vlevo :aut:aut:aut

Mávat budu, kdykoliv tě potkám a určitě si k tobě v budoucnu udělám cestu pro nějaký ty xenony. A určitě se rád budu kochat, jak jedeš okolo mě levym pruhem, páč mě už netáhne \"mládežnickej\" styl jízdy, proto jsem si pořídil pohodlnej kočár místo závodního GTička a nemam žádnej problém s předpisovou jízdou (možná občas lehounce nad předpisy). ;)

Odesláno

Taky blahopřeji k novému vozidlu a vítej mezi 406! Jinak barva moc pěkná a tak Ti přeji mnoho kilometrů bez nehody + mnoho a mnoho příjemných chvil s 406. A jak píší ostatný, samolepky dolů a jediná samolepka na autě je P-C ;).

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Kolik Ti to žralo cestou zpátky? :D Mimochodem Praha byla průjezdná úplně luxusně a byli jsme od ní asi 18km, takže zbytek cesty úplná pohoda :)

Nevim, kolik to žralo. Mam s 406kou najeto cca 500 km a zmizela mi tak třetina nádrže. My jsme nakonec taky dojeli v pohodě, provoz byl minimální a cesta klidná. ;)

Edit: Ale jinak po vynulování palubního PC mi to ukazuje průměrnou spotřebu 5,5 litru, občas i míň. :papa

[upravil dne 11/7/09 Stifler]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Už je autíčko umyto a klubové samolepky jsou aplikovány na svá místa, rámečky RZek též. Už zbývá jen sundat ty ošklivé samolepky na zádi a budu spokojenej - prozatím :)

dsc03160upr.jpg

dsc03163upr.jpg

dsc03164upr.jpg

dsc03169upr.jpg

dsc03168upr.jpg

dsc03165uprd.jpg

dsc03161upr.jpg

dsc03167upr.jpg

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

:super,moc pěkný,tu samolepku chci taky:super:potlesk

Tak se podívej do e-shopu na hlavní straně Clubu a najdeš ji tam. ;)

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Jo je tam,já myslel,že má bílej podklad,ty jí máš bez podladu

Ta menší samolepka má bílej podklad, ale je řezaná, takže podklad zůstal na podložce a nalepil jsem jen samotnou ořezanou samolepku. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...