Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

IT - LCD monitor klasik vs. širokoúhlý  

1. 1. IT - LCD monitor klasik vs. širokoúhlý

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: enikybeniky

A ještě něco, musím při výběru nějak koukat na nějaké parametry, např. kontrast, odezva a pod.?

Tam záleží na co budeš LCD potřebovat. Koukat by jsi se měl jakou technologii je LCD vyrobený jestli MVA,TN,... Podle toho se ti částečně určí pozorovací úhly rychlost odezvy, zobrazení barev, apod.

Odesláno
Původně zaslal: NicolasB

Tam záleží na co budeš LCD potřebovat. Koukat by jsi se měl jakou technologii je LCD vyrobený jestli MVA,TN,... Podle toho se ti částečně určí pozorovací úhly rychlost odezvy, zobrazení barev, apod.

Na to nemusi ani koukat. Ma penize na TN panel. Nic lepsiho nesezene. Takze stejne male pozorovaci uhly, stejne hnusne barvy, stejny dithering (6bit) (ktery nemusi kazdy videt).

Odesláno

Tak tak, sám mám SPVA http://www.edcz.cz/main.aspx?cls=ProductDetail&pro_id=259384# Ale prodáváme běžně LCD panely za nějakých 2800,- kč, např - http://www.edcz.cz/main.aspx?cls=ProductDetail&pro_id=285110

nebo za vyšší cenu - http://www.edcz.cz/main.aspx?cls=ProductDetail&pro_id=266513

Lidi to prostě chtějí levně, no

Jinak jestli klasiku nebo širokáč to už odpověděli všichni jasně a já jsem taky pro 16:10;)

[upravil dne 7/7/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

Ja bych sel do SAMSUNGu, a urcite sirokouhly. Kdyz jsem si kupoval LCD ja, tak jsem byl v mem okoli prvni kdo mel 16:10 a nemohl jsem si vynachvalit. Mel jsem samsunga, ted ho ma bracha a vzdycky kdyz se u nej stavim na navstevu, tak jen pokukuju. Ted mam asuse 22\" 16:10 je dobrej, ale samsung mel pro me osobne nejake kouzlo. Televizi mam taky samsung a taky max spokojenost. Osobne bych nesel do BenQ nebo LG -bez jakychkoli argumenku - proste jen tak, ale vim, co clovek to jiny nazor. Tak preju stastnou ruku pri vyberu a at slouzi! :papa

Odesláno

Permonik: vidis, a prvni kdo zacal garantovat 0 vadnych pixelu byl Samsung :-) Dobre vedet, ze uz to delaji i dalsi... treba se to rozsiri i na dalsi...

Odesláno

Vvitty: a proto jsem do nej taky sel. Bo mi bylo jasne, ze to bude kvalita a ze si za svymi vyrobky stoji. Je na prd, kdyz ti pak uprostred monitoru sviti cerveny bod a ty s tim nic nenadelas.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...