Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTi-6 r.v. 2000, 120kW

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

AKCZ:

ty mas v predu 283mm kotuce? Nejsou totozne s kotucama na 406, i s brzdicema? Totiz me upoutali ty zlute brzdove desticky jak pekne pokryvaji celou plochu kotoucu. Ja tam mam desky ATE, a dolehaji tak, jak ty tvoje puvodni (takze nahovno), no a chtel bych takisto vyuzit celou plochu kotouce. Jake desky bys mi doporucil???

Odesláno
AKCZ:

ty mas v predu 283mm kotuce? Nejsou totozne s kotucama na 406, i s brzdicema? Totiz me upoutali ty zlute brzdove desticky jak pekne pokryvaji celou plochu kotoucu. Ja tam mam desky ATE, a dolehaji tak, jak ty tvoje puvodni (takze nahovno), no a chtel bych takisto vyuzit celou plochu kotouce. Jake desky bys mi doporucil???

Ano vpredu mam seriovy rozmer 283mm ale jestli jsou stejne jako 406 to nevim.. musel bys porovnat technicke parametry.. to ze standartne nedolehaji az do kraju je normalni.. tyhle desky v originalu nejsou urcene pro GTi-6 ale tusim pro 806 a Pagid ani jine pro muj model nedela tak jsem se musel spolehnout ze bude vse sedet a taky sedi a pokryvaji krasne celou plochu..

A doporuceni desek je podle pouziti a financi :)

Odesláno
gratulace.. copak si dostal od tagheueru??

Slunecni bryle v hodnote cca 7k :D Ktere ovsem nevyuziju tak pokud by je nekdo za podstatne nizsi castku chtel rad prodam :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...