Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTi-6 r.v. 2000, 120kW

Recommended Posts

Odesláno

Já k té fotce chtěl napsal, tvoje auto vypadá jako nové. A ejhle, ono v té době bylo skoro nové :) Ale je mi jasné, že i dnes vypadá velmi podobně ;)

Odesláno

Těším se na jaro ;) Až vyjedeš na značkách a třeba budem pulírovat :D Co jsem měl možnost vidět naposled, kdy už GTIčko odpočívalo, vypadalo stejně. Jen pár kosmetických vad na předku :P

Odesláno

Ivko.. tu strojovnu pomalu nikdo neznal takze na ni koukali jako na obycejmou 306ku :D A na jaro se uz taky tesim.. ale to pulirovani bude nejprve penezenky naplnit nadrz jinak je auto cistonky v garazi :)

Odesláno

Smes GG (SG jsem v praxi snad nikdy ani nevidel a nemela by smysl minimalne na predek) a jsem schopen odjet sezonu (6 okruhu) a silnici.. tzn. nemizi pred ocima ale najezd se neda dost dobre rict u takovych pneu ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ano je i pro motorky a pro me je podstatne ze ma extreme vysoky bod varu a splnuje DOT4

Kazda brzdova kapalina na sebe vaze vodu a musi se menit podle specifikaci - obvykle od pul roku az po dva roky max.. nicmene ani nepocitam ze bych ji mel dele jak na jednu sezonu tzn. v mem pripade dele jak rok a pro bezne silnici pouzivani je samozrejme spousta jinych a levnejsich variant ;)

• O 4 týdny později...
  • O 10 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...