Guest Chozeluizskuner Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Torque PRO.... Nejlepší pro Adnroid! Citovat
koblih69 Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Jak bylo napsáno tak Elm je pro Peugeot jen tak \"na hraní\". Nemá smysl nad tím špekulovat, diagnostika Peugeot ti poskytne údaje úplné. Citovat
Pacho69 Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Torque bohužel. Informace tam nejsou. Můžu si tam naskládat co chci, toť pravda, ale neukazuje to nic... Citovat
punkac Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Jen taková legrace s elm a torque pro. Na škodovce či seatu to fungovalo (ne všechno), ale po připojení na Picasso, které řeším o kousek vedle, to udělalo zajímavou věc a to, že to zablokovalo automatickou ruční brzdu. Dalo mi moc práce jí zase odblokovat, fakt hnusnej pocit, když se s autem nejde rozjet Citovat
koblih69 Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Nedávno jsem něco hledal a koukám, že už se PP2000 dá koupit od cca 85 USD tak to je vcelku legrace... Citovat
Pacho69 Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Já nepotřebuju diagnostikovat, je to na hraní. Chtěl bych třeba optimalizovat jízdu, aby se mi třeba nestalo to co v létě - jel jsem cca 600km, pak přestávka, pak další 280, přestávka, pak jsem vyjel z odpočívky a po 15 minutách jízdy se mi rozsvítilo varování FAP. Chápu, že jsem nejspíš přerušil regeneraci, ale systém měl tolik možností v pohodě zregenerovat (auto v zátěži, zahřáté, jízda po dálnici, cca 3000ot), takže nechápu proč to neudělal. Proto hledám něco, čím bych dokázal vysledovat, v jakém stádiu se FAP nachází a v případě, že to dopravní situace dovolí regeneraci nepřerušovat. Z toho co jsem načetl, ELM chodí i s PSA, ale většinou jsou to zkušenosti těch, co mají ECU Bosch. Proto se ptám, jestli ti, co mají třeba ScanMaster v kombinací s touto ECU/ELM nemají nějakou zkušenost. Citovat
Pacho69 Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 koblih69: s tím PP máš možná pravdu, ale asi to bude číňan a to se člověk bojí, aby nenadělal víc škody než užitku. Ale hlavně - já nechci jezdit s autem plným kabelů a notesem vedle sebe. Proto se mi ELM s bluetooth protokolem a aplikací na telefon zdála optimální. punkac: napodobně, mě to ale napsalo, že nefunguje automatická parkovací brzda - stalo se to v okamžiku, kdy SW \"hledal\" správný protokol (nastavení auto) pro komunikaci s ECU. když nastavíš protokol natvrdo, tak se to nestane. Citovat
koblih69 Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Sorry, ale řešíš zbytečnosti ... no tak se nezregenerova a co? A nic, zregeneroval se příště. Já PP2000 mám a regeneraci neřeším, jen se jendou za rok kouknu jak často mi regeneruje a jsem v klidu. Citovat
Pacho69 Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Tak úplná zbytečnost to není, každá zbytečná/nedokončená regenerace má za následek regeneraci další a další, což zcela zbytečně zvyšuje spotřebu (když ti během 100km 4x nedokončí regeneraci tak klidně i o 2 litry na 100km), tak si myslím, že pokud to mohu ovlivnit řidičským chováním (třeba tím, že odsunu zastávku o 50km, až se regenerace dokončí), tak proč to ne. Nicméně tím jsme dost odbočili od toho co jsem se ptal - spolupráce ELM327 a BSI s ECU Delphi, jaké informace je schopné dávat. Citovat
koblih69 Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Jaké informace je schopné ELM327 dávat? Někdy tak zkreslené, že je to úplně k ničemu. Citovat
zolco Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 ELM 327 V 1.5 funguje na automibiloch zo zástrčkou OBD2 s benzínovímy motormi od rv.2000,a dieslovými od rv.2003. Raduz Ph ohodnotil 1 Citovat
Pacho69 Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 Připojil jsem to ke Scanmasteru. Je to naprosto k ničemu, máš pravdu. Možná s ECU od bosche to ukáže něco víc. Citovat
Pacho69 Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 Připojil jsem to ke Scanmasteru. Je to naprosto k ničemu, máš pravdu. Možná s ECU od bosche to ukáže něco víc. Citovat
zolco Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 Možno ž by si potreboval platenú registráciu,prípadne seriové číslo do scanmasteru. Citovat
AKCZ Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 Treba nekomu pomuze.. http://www.outilsobdfacile.com/vehicle-list-compatible-obd2.php?brand=peugeot Osobni zkusenost moji GTi-6ku nenacte.. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 chápu tu tabulku správně že mi to bude fungovat-auto v podpise Citovat
Pacho69 Odesláno 29. září 2013 Odesláno 29. září 2013 Mám plnou verzi, ale na všechny údaje mi to píše, že jednotka nepodporuje mode6 nebo, že údaj není dostupný (třeba i VIN). Na vině nebude scanmaster ale to, že elm nespolupracuje s mojí ecu. Takže jedině planet. Doufal jsem, že získám info. Jinak jsem to připojil na kámošuv s-max a voila, všechno běží jak má Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.