Fusion Odesláno 6. červenec 2004 Odesláno 6. červenec 2004 1: Neznám odbornej název. Část sání nebo něco. 2: Nemám tušení. Vejde se do dlaně. 3: Nemam tušení. Jedna z těch trubek navrchu je ulomená. Celý je to v gumové ochraně. 4: Nepotřebujete někdo hadičky? =) 5: Prodávám. (todle vím =) obr. 1 obr. 2 obr. 3 obr. 4 obr. 5 Citovat
lexa Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Poznal jsem, jsou to součástky do největšího auta na světě jak píše kolega co s ním jezdí, ale nesveze. :D:o:o:papa Citovat
sarkan Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Mám špatnej monitor, takže to první a třetí nedovedu identifikovat. To druhé vypadá na vákum-pumpu. Citovat
Petr605 Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 To Sarkan: Monitor máš dobrej, fotky stojej za h....:D:D:D Počítám, že je to focený telefonem... Jinak to všechno vypadá na součástky z benzína a to já neumim. Citovat
jofo Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Ak je na tom rozdelovaci ten podtlakovy regulator dobry tak to kupim. Dohodneme sa? Citovat
Fusion Odesláno 8. červenec 2004 Autor Odesláno 8. červenec 2004 jofo: jasna, to sou vsecko veci na prodej. Kolik by sis tak predstavoval? btw: mam jeste starter, altik, apod. ale to se me moz nechce davat pryc Citovat
jofo Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 To vobec nemam paru. Daj navrh. A je isto ten podtlakovy regulator dobry? Ja mam v nom prasknutu membranu takze je nefunkcny. Ak sa ti ho nepodari prefuknut tak je OK. Ta moja predstava je co najmenej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.